- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой да избера??
русия побойинк със сините очи или кавалера отсреща?
Русия побойник със сините очи...
Хубаво е да е рус,ама да не беше побойник..![]()
П.П. От тази тема нищо не се разбира,разясни малко....![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
само като чуя руса коса и сини очи ми става зле,а пък щом са съчетани с думата побойник.......вземи си милото съседче,което ще те уважава,цени и обича,а и най-важното ще ти ходи по гъза
![]()
Хвърли чоп който се падне или брой онче пиронче...тцтц..
Ти сама ако не можеш да си прецениш надали ние ще можем да ти помогнем
+1Първоначално написано от never backdown`
![]()
Зависи какво искаш? Луда връзка (както искаш го разбирай) - русия. Аз лично бих препоръчал вариант номер две - кавалера. Може би защото и аз съм от този тип. Но все пак е важно какво искаш от връзката си!
Ако опиташ може да загубиш, ако не опиташ - си загубен
i az mislq takaПървоначално написано от NaNa_SladuRana
Bring me to life...
ако побойникът няма опасност да нападне и теб - значи него - рус със сини очи (макар че аз не обичам сините очи...) , Но ако мислиш че си застрашена... по-добре кавалера, но дано не е прекалено досаден...
Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!
побойника няма да ни мнаправи нищо но с него няма да мога да се виждам толкова защото той живее далеч![]()
+Първоначално написано от Evanescencefan
![]()
Да и аз такаПървоначално написано от kiss_kris
![]()
Мразя руси момчета със сини очи![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
добре да кажем съседа какво да му кажа? не става :аз те обичам хайде да си станем гаджета![]()
аз си мислех,че и двамата те харесват,а ти се чудеш кой да изберешПървоначално написано от sweetteen girl
я си разкажи историята по-подробно
русия ме харесва много а съседа е много мил с менпостоянно ме кани да излизаме ама не на среща а на кафе с приятели и мисля че ме харесва защото дори не забелязва готината ми приятелка и кани само мен.
Няма какво да му говориш.Целуваш го и няма как да не разбере,че го харесваш.
може би тва наистина е най доброто ре6ение
Вземай кавалера!
кавалера май найстина е по доброто решение![]()
Който харесваш, ако изобщо харесваш някой от тях. Ако се спреш на кавалера, питай го дали иска да излезнете на кафе. Ако се съгласи, направи му един-два намека, най-вероятно това ще е достатъчно, щом преди те е канил на среща.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
добре хора мерси за помоща!Сега отивам да се видя с него
чао
Ah putki gadNi Dano vi sa padnat tkwis det 6e va Opanat w nqkoi klenef i 6 va zarejatПървоначално написано от kiss_kris
![]()
аз бих избрала русия побойник , защото просто по такива си падам![]()