- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Брат ми и неговия приятел ...
Значи ето моя проблем ... Имам брат който доскоро живееше в друг град ... С него сме като котка и мишка ... Един от неговите най-добри приятели е приятел и с мен и аз адски много го харесвам ... Не съм сигурна но май и той мен ... Обаче брат ми нищо не подозира ... Сигурна съм че като разбере ще направи всичко възможно да попречи нещо да се случи между нас ... А и той от тази година ще живее тук ... И ... Просто ... Не знам какво да правя ... Идеи ?![]()
И между другото ... Да кажа ли на Р. какво изпитвам ?![]()
намери си друг,щом брат ти няма да позволи да си с него,значи си има причина,пък и ти сама каза,че го харесваш,а това не е нищо особенно по-добре се откажи докато е време![]()
Брат ми няма да позволи защото си е НЕГОВ приятел и не иска "сестричката" му да ходи с неговите ... А не заради самия него ... Пък и не е просто харесване ... Нещо повече е вече ...![]()
Брат ми няма да позволи защото си е НЕГОВ приятел и не иска "сестричката" му да ходи с неговите ... А не заради самия него ... Пък и не е просто харесване ... Нещо повече е вече ...![]()
Ами щом е нещо повече от харесване приятеля на брат ти няма да се откаже така лесно от теб
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
offfff ko ti puka za brat ti??? ako negocviq fr te har i na nego nqa da my puka, kaji mu kakvo 4ystvash, no parvo se opitai da my namekfash da flirtyvash i ako ne zacepva togaa naprao go pittai dali ispitva neshto kum teb
na kolko si godini?
на колко си?![]()
офф боже да не те инересува брат ти "заибавай го" и кажи на приятелят му какво чувства6 и той може да ти отговори със съ6тотопонякога е хубаво приятелите на моя брат да са грозни
![]()
![]()
![]()
6от не ги захаресвам мн
![]()
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Ако и двамата се харесвате, брат ти няма да се окаже пречка.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Мисля,че ако и двамата се харесвате брат ти няма да бъде проблем.![]()
По-добре сподели чувствата си с Р.,ако не за друго поне да си сигурна,че и той изпитва нещо.Обзалагам се,че ако и той те харесва така,опитите на брат ти ще са безоспешни![]()
![]()
Поговори с приятеля на брат ти.Ако и той има чувства към теб, нищо и никой не може да ви спре да бъдете заедно, дори и брат ти.Успех!![]()
az nqmam sestra ama ako imah nikoga nqma6e da q pusna da izliza s nqkoi ot moite priqteli... Posle da mi raspraat kak sa q ebali i tkwis
абе ивинявай много ама брат ти да си гледа работата .. не е човека които решава бъдещето ти с кой ще бъдеш и с кой не !!!
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
да ти кажа ,брат ти няма никакво право да ти казва с кой да си.ти щом го харесваш и имаш симпатии към него,той не може да ти забрани или да ги влоши.ПО-добре кажи на мом4ето,което харесваш,нека си има напредстава..а колкото до брат ти , не го слушай,слушай сърцето си !
Първоначално написано от never backdown`
+1
Щом е повече от симпатия и приятелски чувства,тогава поговори с даденото момче и разбери какво той изпитва към теб.Ако чувствата са споделени,обяснете на брат ти как стоят нещата,едва ли ще има нещо против.
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
няма смисъл.. квото и да правите е накрая ще се разделите 100% само че след тва на брат ти ще ми е супер гадно като някой му каже колко яко са те е*али и нещо от сорта... извода е че приятели на роднини не стават за гаджета!![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?