.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Един въпрос ...

Ами имам въпросче-какво би ви заболяло повече-да разберете че човек на който имате доверие е говорил зад гърба ви или ако някой ви каже всичко каквото мисли за вас (а и някои истини) независимо колко са гадни?Или по-точно въпроса ми е от какво ви боли повече-от истината или от лицемерието ?

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    а не може ли просто да си го мисли и да си мълчи !?
    алелуя.

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    При всички случаи истината боли. Поне при мен истината боли, а лицемерието ме ядосва.
    И все пак предпочитам, ако някой има да ми казва нещо, да дойде при мен и да си излее всичко, а не да ходи да говори насам и натам...Адски тъпо е.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    И двата варианта са много дразнещи.
    Но някак си по ще мога да го преглътна , ако човека дойде директно и ми каже в очите какво мисли , вместо да ми го говори зад гърба. Пак ще ми се стори рязко , но поне ще ми го казват директно.

Град
    In the pines where the sun don't ever shine
    Предпочитам истината от близък човек. Става ми мното зле като разбера че някой ,,приятел" лицемерничи и говори простотии или дори истината зад гъба ми. Не се дразня като ми казват кво мислят за мене в очите дори и не винаги да е хубаво (но само ако е от близък, някой, който ме познава, и чието мнение е важно за мен). А и по този начин са ми отваряли очите за самата мен.
    Can't touch the bottom in too deep...

Най-хубаво да си мисли,ама да си мълчи там.
    Иначе мразя предателствата и по-гадно ще ми стане от приказките за гърба.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Предпочитам, колкото и да ми е кофти, да узная какво мисли за мен от самия него. Предпочитам да е искрен.
    mindscan

Аз си знам недостатъците, а те никак не са малко. И това, че някой би дошъл да ме изкритикува не би ме наранило. Но човек на когото държа и разчитам да е лицемерен спрямо мен... Много би ме заболяло.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Град
    някъде...
    Лицемерието много ясно..Е то пъК не че боли.. ама е по-гадно някак си!

Face to face
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Истината разбира се, аз си знам недостатъците, и когато някой ми ги каже, няма да се учудя, а ще му благодаря, че е честен.

Пък и аз си казвам каквото мисля за хората - честността е сто пъти по-добра от лицемерието и фалша.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

От лицемерието. Мразя някой да лицемерничи. Мразя го повече от 'лъжата' дори. Ако видя някой да го играе двуличник, много бързо ми се променя мнението за него. Не толкова, защото ми е обидно, а просто ми се струва супер грозно и долно, дори по отношение на друг човек.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Най-много мразя като кажа на някого истината в очите му, и после той да разнесе слухове из целия град, че съм била лицемерна.

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Разбира се че лицемерието! Не знам защо когато един много близък човек изрече много за мен и за останалите около мен, а аз не почувствах нищо Може би знаех всичко това, но както и да е ..
    Винаги когато разбера че нещо не е наред отивам при когото трябва и му казвам " Нещо не е наред с нас двамата - кажи ми какво става искам да знам ! " Както аз съм откровена с останалите искам и същото от тях винаги ако имам нещо да казвам отивам и ти го казвам в очите ..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Най-много мразя като кажа на някого истината в очите му, и после той да разнесе слухове из целия град, че съм била лицемерна.
    Аз бих разнесъл, че имаш само 1 пол...
    От никое няма да ме заболи - минал съм периода да се впечетля, някой като ми "акже всичко което мисли за мен в очите" или "говор изад гърба ми" и да ме заболи вътрешно.

Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Аз бих разнесъл, че имаш само 1 пол...
    От никое няма да ме заболи - минал съм периода да се впечетля, някой като ми "акже всичко което мисли за мен в очите" или "говор изад гърба ми" и да ме заболи вътрешно.
    Язе бих разнесла и бих те накарала да млъкнеш по подобаващ начин, ма не става, заради банана.

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    аз доколкото разбрах от сигурни източници ти излизаш само с майка си навън,дори по заведения ходиш с майка си,нямаш абсолютно никакви приятели.

това ми го казаха хора,които те познават отлично.

една от топ лузърките си на ловеч...
    ОмфГ!
    Това беше вицът на вечерта!
    Аз на кафе само с майка ми не излизам, ама ти явно си яко филмиран.

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    аз доколкото разбрах от сигурни източници ти излизаш само с майка си навън,дори по заведения ходиш с майка си,нямаш абсолютно никакви приятели.

това ми го казаха хора,които те познават отлично.

една от топ лузърките си на ловеч...
    ОмфГ!
    Това беше вицът на вечерта!
    Аз на кафе само с майка ми не излизам, ама ти явно си яко филмиран.
    Еми много ясно
    Ти така като го гледаш, ATAKABG, да ти прилича на нещо! (допрочети, нищо, че си прилича на нищо ), което води някакъв социален живот, различен от виртуалния? М?

Град
    Стара Загора
    От лицемерието.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    обичам да ми дават пари

Оф, всеки си живее живота така, както на него му изнася, окей?! Това, че излизам с майка ми, не означава, че излизам САМО с нея, а и никого не го бърка какво, къде и как правя.
    Друг е въпросът колко отлично ме познават тези хора, при положение, че хора, които наистина ме познават отлично, нито биха говорили така за мен, нито въобще имат "честта" да познават обитак като теб.
    Аз съм ДОТУК с безсмисления спор, който стана по вина на АТАКАБГ.

Предпочитам да ми каже всичко в очите отколкото да клюкарства зад гърба ми. Случвало ми се е и знам ,че е много гадно, но такъв е животът.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

истина ;] даже имам приятели, които винаги намират за какво да ме критикуват почти и това е добре. Човек трябва да си взима бележка от тея неща.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    mezdra
    еми маи от лицемерието защото ако кажеш истината на време не че няма да заболи но болката която ще изпита човека няма да е толкова силна,защото все пак може да ти прости че си му казал истината навреме и не си премълчал

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Попринцип се променям за хората, на които държа и предпочитам да ми кажат какво ги дразни в мен, за да се опита да го променя. Докато ако почнат да ми говорят зад гърба, ще стане лошо(за тях )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си