- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мн се притеснявам..
Здравейте всички..Значи моят проблем е такъв когато правя секс след като спрем и момичето си трагне започвам да си внушавам,че съм свършил в нея,че съм направил гаф..А преди 1час ми се случи пак..Трагна си момичето и и почнах да си внушавам..Исках да видя дали не са скъсани презервативите и ги напълних с вода и не тече от никаде..ЗНам,че няма шанс да е забременяла ама си го внушавам ;( ;( ;( кфо да правя...? Как да спра да си го внушвам..Много е кофти след всеки път притеснения докато на момичето не и дойде..На това момиче ще и дойде чак на 20 септември напрао нз ко ще правя..
Спри да правиш секс![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=190888
Пусни темата още 10 пъти.![]()
Престани да правиш секс.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Сложи си метален кондом. Няма да изпуска и няма да се къса.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Трябва на момичетата, с които го правиш да им идва до 1 седмица най-многоПървоначално написано от milenivanovv
![]()
Тъпо е да се губи време да преживяваш това, което не можеш да измениш.
mi tva si e tvoi problem koi moi da te nakara spored teb da te nakara 4e ne si svar6il v momi4e varvi da te skupqt i nema da ima6 problem
гледай нещо там на компа или по тв-то и ще спреш да мислиш за това но е хубаво че се притесняваш приятелката ти да не забременее ама си има граници и за тва
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Наистина една тема беше достатъчна ....
А по темата: И бившия беше така в началото .. Гонеше го някаква параноя ..![]()
Ще свикнеш, ще ти мине.![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
ТочноПървоначално написано от swords1010
Не бъди песимист
![]()
Просто не си мисли за това ....![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()