- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спирала...
Avon SuperShock.Аз като севте ползвам нещо на Avon и много ми харсва тая спирала има адски готина четка!!!!
Let The BEAT Control Your Body
Колко струва горе - долу?Първоначално написано от Roguemood
![]()
Maybelline Volume Expres и Super Full от Avon
Ами попринцип струва към 10сетина лева ама сега незнам колко еПървоначално написано от Goddes`
![]()
I have lost contact with my soul....
А откъде си си я купила, защото аз никъде не съм виждала декоративна козметика на Нивея (за съжаление)?Първоначално написано от Roguemood
![]()
Тва е мойта спирала. Ползвам такава от около 3-4 години и съм супер доволна.![]()
Да,и аз.Затова и попитах,пък и не е скъпа,ако си намеря - ще си купя.Първоначално написано от charlotte^
И каква е разликата м/у светло и тъмно синята?
Ами на мен майка ми ми я донесе от Париж, но миналата година за коледа бях на гости в Перник и видях в един магазин за козметика същата.А за разликата между двете незнам каква е....моята беше тъмно сина отвън....ама страшна си беше ... наистина е много хубава ако я намеря сега като ида в София ще ви кажа от къде![]()
I have lost contact with my soul....
Сигурно едната е водоустойчива...Първоначално написано от Goddes`
![]()
Аз май писах вече, ама нищо - Дифайн а лаш - страаааашна е...![]()
В момента имам на Орифлейм спирала,но скоро ще станат 3 месеца от както я ползвам и вчера си взех нова,на Eveline 5 в 1:
![]()
Ами аз много рядко ползвам спирала,но ако си слагам е една на MaXFactor![]()
Wonderlash mascara на Орифлейм - доволна съм от нея
Също така и от двойната на Rimmel
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
MaxFactor Masterpiece MAX -~=> Az tva izpolzvam i sam super dovolna... 4et4icata e stra6naaaa...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
+1Първоначално написано от wasntme_
Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А колко струва тази на МаксФактор?Първоначално написано от angel000
![]()
Ами ползвам две спирали,от които съм много доволна.Едната е DEFINE-A-LASH,a другата е Carbon black на Telescopic![]()
Ами аз си я купувам за 22 лв. , ама една приятелка беше казала че я гледала някъде за 19Първоначално написано от Black`Wings
Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Моите са на Volume Express - За обем и водоустойчива имам и една на Ейвън и една нова , която сега не ми се ходи да вида на каква фирма еДОВОЛНА от всичките ! цените са до 10лв на Волюм
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
оФ аз чак вчера отидох и си зех няква никватеи де ..не съм я чувала-Turbo Boost ...хубави ми прай миглите ама голям зор е като реша да я почистя...гледах на дифаин а лаш ли каквато беше там ама нямат водостоичиви...а аз такива използвам..и тка
тая мойта новата е 5 лв
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
Ехеее, тая реклама не съм я гледала. Можеш ли да постнеш някоя снимка ?Първоначално написано от PepElqShKaAa
![]()