- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спирала...
така...понеже нали има тема за молив за очи...я кажете и каква спирала ползвате ...(че и без тва тия дни трия си купя някоя)
п.п а и...ако може да кажете колко струват г/д![]()
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
Амииии.. Bourjois Volume Glamourмного яки ми прави миглите, обаче май само аз съм си доволна от нея
, тъй като чувам много противоречиви мнения за нея.
![]()
Иначе имам и на Мейбълин Define a Lash .. ама тя е една такава лекичка, подходяща е за ежедневна употреба![]()
Estee Lauder,Kanebo,Clinique имам и на Maybelline Define-a-lash,обаче от нея не съм много доволна.
Аз си купувам на Avon ама те нали знаеш , че скоро няма да дойдат .... иначе варират около 10 лв
Na Oriflame , kadeto na kataloga e pokazana s rozova chetchica , ne ti se slepvat miglite samata chetka e napravena s po dylgi i kysi resnichki i ti gi razresva i oformq mn dobre , strasha e ili pone az sym si mn dovolna ot neq ... pri namalenie e nqkyde okolo 8lv a ina4e okolo 12 ..![]()
имам и на Мейбълин Define a Lash и на Максфактор 2000 calories и от двете съм много доволна..Струват някаде към 13 лева всяка от тях
...
мразя спирали
супер рядко слагам
постоянно си барам очите и се размазва
и просто нямам нерви
иначе имам една безцветна и една черна на ейвън
от край време ползвам спирали само на AVON и лично аз съм много доволна..![]()
Точно така. Аз от нея съм супер доволнаПървоначално написано от Cherry---
. А също мой приятелки хвалят на Ейвън една, пак с гумена четка.
I az polzvam ot dosta vreme spiralite na Avon i sam mnogo dovolna ot tqh!Okolo 10 lv !![]()
Аз от 52-3 години използвах само тези на Манхатън..имала съм почти всички.Когато излезе XXL на Maybeline си купих нея,но не останах много доволна.Сега съм с една на Орифлейм ..
Volume Glamour на BourjoisМоливът ми е на същата фирма
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ползвам Мейбълин Define A Lash и съм доволна![]()
Левски завинаги!
В момента съм с тази ^ , не е нищо особено.
Имам и WONDER lash mascara, пак на орифлейм и съм страшно доволна.
![]()
От край време използвам само спирали на Ейвън![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Telescopic(сребърната) - уникална е.Супер добре разделя миглите и ги удължава.
23-25 лева е.
+1Първоначално написано от 6emet4e
![]()
Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много
Аз пък от нея не съм доволна. За мен най-хубавите спирали са на Манхатън и имам Volume Glamour на Bourjois - също е хубава.Първоначално написано от Goddes`
![]()
Дифайн а лаш на Мейбълин и просто е сууууупер. Около 10 лева е.![]()
Ами аз спирала не ползвам,по простата причина,че нямам нужда.Леля ми обаче е гримьор и попринцип използва спирали,които поръчва само по каталог,но от обикновените има на МаxFactor,но не си спомням кои точно бяха..мисля че Masterpiece Waterproof и 2000 Calorie.![]()
да бе, яка е, хубаво прави миглитеПървоначално написано от Dark~Illusion
ама в мен ли е вината или в спиралата?от нея ми падат мигли... иначе всичко точно..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Мале тая на Clinique не струва само ти сплъстава миглите.Аз имах една много яка на Nivea но я изгубих някъде имаше страхотна четчица и ти прави миглите страхотнисега си я търся ама незнам дали ще я намеря
ето я
http://products2.nivea.com/img/gener...b3eb4f8825.jpg
I have lost contact with my soul....
ooo na clinique imam edna suuuper qka ,ama 50 kinta basi spiralata...
от Avon имам "superSHOCK" мн е яка![]()