- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с активацията на WINDOWS
Имам проблем с активацията на WINDOWS.Инсталирах си windows и след това почна да ми иска активация .. вече ми остават 6 дни до края на активацията .ПЛС дайте някакво подробно обяснение как да оправя този проблем.Благодаря предварително![]()
kva aktivaciq
we kato si razmenql diskovete na biosa pri preinstalaciqta nekoi pat ne stava oprai si gi kvo ti izpisva mi kaji
nemoga da shvana za kvo stava vpr ina4e nai dobre si instal bg versiq na windows ni6to ne sika ni kod nito ni6to samo smenq6 diskove i install bg versiq na windows as sam dovolen ot neq
хм значи проблема ми е че иска активация на линдолса сед като съм го инсталирал и същатата тази активация ако истече срока и ще трябва да инсталирам нов линдолс.С което не ми се занимава...
Прати линк на линдолса да го видя може и да опитам пак и дано не иска activation key.![]()
Исписва ми че кода който съм сложил за активацията е грешен а до колкото разбрах единственият код който може да стане е от инсталирания линдолс на който всъщност не е написан кода -_-
И без тва по късно сигурно ще съм навън а ти в скайп та да ти кажа тука,уиндоус на български си е шит както и да го погледнеш,сега си свикнал сичко да е на английски и като някой твои познат ти каже я влезни едикаде си и ти докато загрееш каде е това...нали гадно е,както и фотошоп на български.Първоначално написано от d3signer
Също така в замунда виж в коментарите,пак повтарям не съм виновен аз че така се е получило !!!!!!
Аз съм Snoop Doggy Dogg ...
Нямам възможност да влизам в zamunda!![]()
Абе първо се научи как се спелува на български език - УИНДОУС, не линдолс, не уиндолс и така.Второ - като не ти изнася си купи оригинално копие на тази ос-ма.
Най-лесният начин е да влезеш в някой торрент-тракер като замунда, аренабг и търсиш.Най-добри са релийзите на ETH0! Теглиш, запсиваш на диск и действаш.За 6 дни и света може да се промени...![]()
i za6to na ETHO?
// 6te si sloja kirilica... -.-
Защото от 4 години с техните релийзи нямам проблеми.Работят активационните кодове и всичко е читаво.![]()
Неговия е на Eth0Първоначално написано от mullated
Проблема е ако се сещата след инсталиране на уиндоус и всички драйвъри глупости и т.н. се появява едно прозорче с ключове на син фон и там те пита как иска да го регистрира...ето това там пита той...а аз мн си спомням как беше,Уина е качествен,нищо му няма само това е проблема,не е с genuine.
Ами има инструменти за премахване на тая глупост -> WGA remove .
не е ли WPA ? аз поне сега се сетих за подобно нещо но е WPA
dunno... дано стане, ако не с едната, то поне с другата
![]()