- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Постоянно ми излизат нови бенки
Какво да правя?Не е нормално!Аз по принцип си имам много, но сега навсякъде ми излизат нови - по лицето, краката, ръцете...навсякъде!!!!!!!!Запо вам да се плаша.Какво да правя, трябва ли да ходя на лекар?
4i4o doktor 6te ti pomogne utiva6 napravo pri kojen toi ti kazva kvoi i 6toi i natatak nZ
Това са потенциални ракови образувания. Това ще рече, че ако се раздразнят има голям риск да се разболееш от рак на кожата. Отиди на дерматолог. Той ще ти каже какво да правиш.
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
от слънцето се появяват
+1 но все пак посъветвай се с некой лекарПървоначално написано от tinky_winky
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Дам, от слънцето са, не знам дали ще ти създадат някой проблем.. по-добре се посъветвай с лекар![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Споко и на мен ми излизат многоОбаче такива малки от слънцето` които могат и да изчезнат! Зависи кфи на теб ти излизат
![]()
Ако си генетично предразположена няма какво да се направи. Може да ги отстраниш естествено, но е болезнена процедура и се прави главно когато въпросната бенка създава някакъв проблем.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
ПОЛ&ВЪЗРАСТ?!Първоначално написано от problem!
консулта с дерматолог никога не е излишен, но основното, което вероятно и от него ще чуеш е:
-редуцирай до минимум възможността за апикиране на слънчева радиация по кожната повърхност! от тук нататък смятай слънцето за враг и всяко излагане на незащитена кожа за риск!
бтв, не забравяй, че твърдото УВ лъчение преминава свободно през облачния слой. т.е кожата следва да е защитена с подходяща дрешка и в "мрачните дни" от глезените на краката до шията и от китките на ръцете пак до там + шапка с козирка/периферия и/или дълга коса.
знам, че звучи ужасно за млад човек, но за жалост БГ е в челото на тъжната класация за брой новооткрити случаи на рак на кожата
а Младостта винаги може да бъде атрактивна - дори и в чувал да е облечена![]()
какви са изпъкнали брадавички или просто тъмни точки...![]()
NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!
Най-разумно ще бъде да се посъветваш с лекар. Искай направление от личния та като ходиш на дерматолог да ни те вземе парички![]()
Don't worry, be happy!