- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- вашите искат ли ви пари или вземат ли ви парите
li4no na men ba6ta mi postoqnno mi iska parite ot stipendii ili ot ne6to dr
za vsi4ko mi iskat pari i sa vse ot porqdaka na 100 lv
kato vidqt 4e sam zadelil nqkoi lev i mi go iskat
a pri vas kak e ???
Понякога баща ми като няма пари в себе си, а с в банката и не е изтеглил, иска от брат ми, но после му ги връща.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
i na men nqkoga mi iskat no pove4eto pati He
as sam si gi skriL :P tai 4e te ne znt dali iam ili ne samo kogato nqkoi rodnina dade ne6to ei tai togava moje bi mi iskat
Много рядко ми искат и ако искат то са символични суми (до 50-60лв) и ми ги връщат до 1-2 дена![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ако в момента не са изтеглили, а са им трябвали спешно, съм давала 20-30лв, които се връщат до няколко дена![]()
Никога не са ми искали, само ми дават. Даже не ми дават да работя, защото съм малък и трябва да си изживея детството хубаво![]()
Най-много са ми искали 350лв, но ми ги върнаха при първа възможност.
Иначе редовно по 10-20лв, но винаги ги връщат без да ги подсещам.
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
Само веднъж баща ми ми взе около 100лв, че нямаше в него, а не му се ходеше до банка или нещо подобно.
Гадното беше, че столевката ми беше на цяло, а той ми ги върна на 2 по 50.
Na Men P1k ne mi iskaT nIkoGa :P DaVAT SamO0![]()
.... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....
На мен баща ми неми иска![]()
но ако не е оставил на майка ми тя иска от мен![]()
Е естествено, че после ми ги връща
даже понякога в повече![]()
Искат ми понякога, но винаги ги връщат.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
омг не аз винаги искам от тях иначе де в мене пари![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Първоначално написано от tinky_winky
~Remember,remember...25th of November~
ponqkoga mi iskat kato vidqt 4e sum zabogatql malkoama im davam s lihva
i to sravnitelno visoka
![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Не. Никой не ми взима парите. Случва се майка ми да ми поиска пари (най-много ми е искала 1лв.), но след това винаги ми ги връща, макар, че аз не искам.![]()
Към сегашният момент професията ми е "главен потребител на валутните родителски активи" или с други думи ям паричките на мама и тате!Първоначално написано от tubito
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Ами до сега аз само получавам от тях..![]()
Но баща ми винаги ми дава (поради по платената си заплата) повече кинти от майка..ама всеки път, даже и да не му търся! Но има моменти когато просто ги давам на майка ми..закъсала жената ( но пак веднага след това ги получавам под формата на дреха, даже и бонус).![]()
♥ ♥ ♥
да давала сам им е те после са ми ги връща ли де![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
никога не са ми искали![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ми откак съм 16 вече кааха кат ми тря нещо с мои пари ако тря могат да ми додадат, майката зе 1 път пари ама ги върна![]()
Първоначално написано от Drogiranata_