- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- вашите искат ли ви пари или вземат ли ви парите
Само ми дават никога не искатабе хубаво си живея
![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
не :P
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
не ..никога не ми ги искат
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
случвало се е, ама само ако закъсат яко. Понеже знаят, че си пустя абсолютно всички пари, винаги могат да поискат, ако са на зор, но аз знам, че след това винаги ги връщат и нямам проблем с това
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Аз не работя но ако имам спестени и на нашите са им необходими което става мах 2 пъти в годината ми искат..но иначе не..![]()
Никога не са ми искали пари,и не са ми взимали![]()
Първоначално написано от comics
Когато бях по-малка се случваше по-често, сега почти не.
Преди време са ми искали, основно ако изникне някакъв непридвиден разход или пък трябва да се плати някаква сметка. (:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Взима ли са. Преди време по-често, вече не се налага.
Това лято татко ми поиска пари, защото имаше проблеми и му трябваха. Но ми ги върна с лихвата
Еми ако им трябват за нещо - давам назаем. Иначе не ми искат пари. Парите, които си отделя си ги харча, както намеря за добре.![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Ъъъъ какво значи мои пари ?'Моите' пари са тези,които са ми дали родителите ми,роднини и евентуално,ако съм си заработил от някъде,но те не са наистина мои.Все още не работя,макар,че лятото се хващам някъде на работа.
По темата :Родителите ми,ако слчучайно нямат ми ги искат и ги получават,после ми ги връщат макар,че аз не настоявам,не ми трябват просто.Същото важи и за сестра ми,ако иска ботуши или и трябват пари просто и ги давам и тя си ги купува,не държа да ми се връщат тъй като сме в прекрасни отношения.
никой не ми иска пари-по скоро ми дават![]()
![]()
ми искат ми, но малко .. ама после ми ги връщат .. с лихва![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]