- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелката ми ме гъделичка постоянно!!!!!!
чувствам се много злеприятелката ми ме гъдилка постоянно..страшно много пъти съм и казвал че не ми е приятно и тя продължава..обещава ми че ще спре и т.н но уви.
направоо..ще ми се да мога да я спра,но я обичам и не мога да и се карам за такива глупости и въпреки всичко аз МРАЗЯ да ме гъделичкат..помогнете ми!!! как да я спра без да я убидя?
![]()
![]()
![]()
Горкия!Гъделичкат го!![]()
![]()
Ми щом казваш, че си й казвал няколко пъти да спре...и тя продължава...Трябва хубаво да си поговорите на тая тема
![]()
az ako sam 6te q predupredq nakolko pati s tarpenie posle 6te i kaja 4e ve4e mi stava nepriqtno i se qdosvam i ako ne spre ama 4esno takav 6amar 6te i otlepq 4e nqma da me dokosne s dni i men taka me gadeli4ka moq 4ovek ama si go polu4irazbira se 4e posledva skandal koito o6te se napomnq
![]()
Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.
поговорете си, обясни и, че наистина ти е неприятно и че не трябва да те гъделичка... ако не спре, я гъделичкай и ти, или прави нещо, което не и харесва, за да разбере как се чустваш и да престане![]()
WOW ама това наистина ли ... мисля че е сериозо по-добре се обърни към психиатър![]()
![]()
![]()
![]()
и при мен е така,направо не го понасям когато прави такасъчувствам ти
![]()
Гъделичкай я и ти ...![]()
![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
гъди, гъди, гъди![]()
![]()
Ами БЪДИ МЪЖ!Не и викай хихихихи стига де, хихих стига де мило
Кажи й:СТИГА МАААААААААА!![]()
Хахаха.....![]()
![]()
И аз бях така, само че с един познат
Не издържах и го изгоних от нас (щото бяхме у нас) И не си говорихме месеци после се сдобрихме, де
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ааа и моят приятел постоянно ме гъделичкаше,а мен мн ме е гъдел и мразя така.Сключихме договор![]()
![]()
Той не ме гаделичка,но за сметка на това всичко от мен си е негово и може да си пипа,и да прави (уж) каквото иска
![]()
![]()
(е аз не спазвам много много,ама като започне да ме гъделичка му припомням че си имаме договор и той спира )
![]()
Недей така да се оставяш,направи нещо!Сега си позволява да те гаделичка,туковиж утре реши да те изнасили?!?! Момче пазисе![]()
![]()
![]()
![]()
И ти я гъделичкай,поне да сте квит![]()
Суетата.Моят любим грях.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бой бре ...кви са тия ш та гъделичка
![]()
![]()
![]()
![]()
леле ма как може да позволяваш изобщо такова безобразие!?!?!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално написано от The_iMMortal_f
![]()
![]()
Ами кажи и толкова ли е трудно??????Ние ли да дойдеме и да и кажем вместо теб??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от The_iMMortal_f
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Разбери тя кво мрази и го прави ти :P успехПървоначално написано от bEacH^bUnNy
е да ама тя печели повече! недей дава такива съвети че после и за тва ши се оплаче!Първоначално написано от KillSwitchEngage
а на автора:![]()
![]()
да ти имам проблемите
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
Аз като ми каже,че му е неприятно,го правя още повече.![]()
Ам тя може да не е като мен и да те пошади.
Или както каза някой преди мен,отвърни на удара.![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Хвани и й забий един. Като ти каже, 4е си мръсник, кажи й, 4е на теб ти харесва да я биеш по същия на4ин, по който и тя се кефи да те гъдели4ка. И ако иска да не я биеш ве4е, тя трябва също да се откаже от нещо, което на нея й харесва - например гъдели4кането![]()
![]()
Робинята на Quench