- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелката ми ме гъделичка постоянно!!!!!!
кажи й че за всеки път, който тя те гъделичка ти ще й измисляш наказание...ест й го кажи тип шега, но го спазвай...
(sun)
Напълно съм съгласен с теб! Nаправи нещо, което тя не харесва и ще спре веднагаПървоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
![]()
![]()
Само че и кажи, защо го правиш ако започнете да се карате да разбере, че вината ВИНАГИ НОСЯТ ДВАМА ЧОВЕКА!
Ако искате съвет просто питайте.
За каквото и да е
{УфФфФ}!!!сКАпАНа темА!!!КоЛкО пО-сЕрИоЗнИ неЩа иМаА!
А кОлКотО дО зАпитВАнЕтО тИ,прОстО й кАзвАш,чЕ мрАзиШ дА тЕ гАдеЛичкАт!АкО тИ сЕ рАзсЪрдИ,голЯм прАз!
дА нЕ тЕ Е гЪдЕлиЧкалА!
![]()
Първоначално написано от Pliok0019
Егати дзвера!![]()
По темата:да ти имам проблемите,бе!Много си чувствителен.Или й вкарай в тъпата глава,че не ти е приятно или трай!Кво се оплакваш,ние какво можем да направим по иначе така "сериозния ти проблем"!?
П.С-Автора спря да пише в темата,явно е умрял...от гъдел.
Първоначално написано от problem!
хахахаааааааааааааааааааа а![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1
![]()
![]()
![]()
![]()
бай дъ уей и аз съм на мнение да е гъделичкаш и ти![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
а сиктир да не се базикаш?!гъделичка те?!?!?!?! ааа оставяй я тая как може да те гъделичка...безрамница такава![]()
Изтреси и един на кривоПървоначално написано от Giaaa
между очите.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Значи можеме да слушаме твоите теми и ''мрънкане '' така да се каже..а не даваш на другите да се изкажат....еми за него е проблем представи си...Първоначално написано от puhi14
Не мислиш ли,че постъпваш нечесно?
![]()
![]()
Тя сигурно обича да гъделичка(навик може би).Това ми изглежда всъщност секси-като начало на някоя секс игра.Абе гъделичкай я и ти.Не знам защо го мразиш това, може би защото нямам гъдел![]()
+1Първоначално написано от problem!
![]()
![]()
![]()
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
да ует'ва с гъделичкането е много забавно, когато искаш да си близко до някого
ама като не ти харесва и кажи: "Мразя да ме гъделикат...ще те помоля да спреш." и готооово
offfffffff ae stiga we....... mmilotoooooo gadeli4kat go... dai da q lin4uvame togava....
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Много голям проблем имаш,но защо не пробваш просто с говорене ама не като преди а нещо по-строго .. Тя като детенце.. В смисъл радва се,но прави й и ти нещо,което мрази и ще разбере как се чувстваш ти и най вероятно ще спре
Не и викай....ступай яяяяяяПървоначално написано от problem!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
значии темата я направих,заради приятеля ми..та той все се оплаква..ама как се оплаква през смях.и аз как да спра да го гъделичкам?!ми не можее..той се смее и вика "спри де,спри де
"..еми смееш се--->смешно ти е---->НЯМА ДА СПРА!
просто обожавам да го гледам как се смее..и често това е единствения начин да го накарам да го прави
колкото до отговорите и съветите ви,това и исках де..да му покажа,че е мъж!няма от какво да се оплаква!сега само да не реши да приеме някои от съветите ви доста навътре и да ме пребие..
:P
![]()
Умрях от смях!Първоначално написано от aka6a_vamp
Сериозно - паднах от стола
![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
Гъделичкай е и ти![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
емм така де ако бях мъжко 6тях да вкарам малкия маршмелоул в деиствиеПървоначално написано от INSANE™
Радва ти се, какво толкова. Някои момичета гъделичкат, други друго правят, ама това е друг въпрос.
![]()
Тарикат мъж не писка!
Като види, че не й обръщаш внимание ще спре да го прави, защото няма да й е интересно. Ти 'щото й се връзваш затова така и прави.
Don't tell me what I can or can't do !
Авторе, майка ти и баща ти да не са братя, уе мааму стара ?!?