.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

готови ленти за кола маска

Взех си двечки на стреп ама не знам как се използват... не се смейте просто досега съм карала с епилатора ...ако можео о0бяснение

Град
    Русе
    първо ги сложи за 2-3 минути във фризера, защото ако са разтопени няма да станат..>След това отлепяш , залепяш на мястото , разтъркваш хубаво и дърпаш по посока на косъма и след това трябва да са ти дали кърпичка , забърсваш оскъбаното
    ...

И аз не съм използвала,но за горното мнение мога само да кажа,че се дърпа СРЕЩУ растежа на косъма.
    Поправете ме ако греша,но поне при кола-маската е така.

Голям фен
    СРЕЩУ РАСТЕЖА НА КОСЪМА!

AMAN!

Голям фен Аватара на taamara
    СРЕЩУ, разбира се

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    И тва за фризера нещо На моите пишеше да ги загрееш между дланите си и залепяш по посока на растежа на косъма, а отлепяш рязко в посока обратна на растежа на косъма

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    И тва за фризера нещо На моите пишеше да ги загрееш между дланите си и залепяш по посока на растежа на косъма, а отлепяш рязко в посока обратна на растежа на косъма
    Точно! И аз се опулих на идеята да се поставят във фризер!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Ами ти в тая почти 40 градусова жега,знаеш ли на какво приличат тези лентички?!Трябва да се оставят малко в хладилник да постегнат,защото са...Пробвай да ги залепиш така(размекнали се) и после като махаш лентичките ще останеш доволна. Иначе се махат СРЕЩУ растежа на косъма.

Град
    Велико Търново
    Ами за интимните части стават ли?

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Цитирай Първоначално написано от lia_k
    stavat to si ima i specialni lenti4ki za intimnite 4asti
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Град
    пространството на Дисе
    Izzy, не знам какво разбираш под лентички за кола маска, но това, за което си мисля аз, трябва да е предварително нагрято с търкане между дланите, след което да се разлепи и да се постави на съответното подлежащо на обезкосмяване място! Ползвам на Дева и не ми се е случвало да са в отвратително състояние, че да прибегна до охлаждането им!

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Град
    София
    По-нагледно от това не мога да ти обясня.

Цитирай Първоначално написано от g1rl4eto_
    Цитирай Първоначално написано от lia_k
    stavat to si ima i specialni lenti4ki za intimnite 4asti
    +1

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Izzy_
    Ами ти в тая почти 40 градусова жега,знаеш ли на какво приличат тези лентички?!Трябва да се оставят малко в хладилник да постегнат,защото са...Пробвай да ги залепиш така(размекнали се) и после като махаш лентичките ще останеш доволна. Иначе се махат СРЕЩУ растежа на косъма.
    точно така те направо са се разтопили за това се слагат във фризера или хладилника Стават и за интимни части
    ...

Град
    Русе
    Izzy, не знам какво разбираш под лентички за кола маска, но това, за което си мисля аз, трябва да е предварително нагрято с търкане между дланите, след което да се разлепи и да се постави на съответното подлежащо на обезкосмяване място! Ползвам на Дева и не ми се е случвало да са в отвратително състояние, че да прибегна до охлаждането им!
    ДА и аз точно ползвам на дева и първия път беше голяма жега..лепя си лепенката с кола маска и после нищо не става...сложих я в хладилника за малко и се оправи
    ...

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Izzy_
    По-нагледно от това не мога да ти обясня.

Същите съм ползвала, но те са си боклук по подразбиране!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си