- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво е пост?
къде видя да е написано, че са станали духовни(религиозни)?!, съвсем очевидно е, че Св. Павел говори за невярващите езичници, които по природа не вършат духовно беззаконие, дори само защото не са вярващи/окултисти, а онова, което свидетелствувам като Божие Слово е съвсем очевидно, че съвпада с написаното в Библията, защото и бе подкрепено и доказано с доста библейски цитати, освен че е и съвсем смислено и логично отговарящо на здравия разум, просто не разбираш смисъла на нещото, което е наричано "вяра" в Новозаветните библейски писания, не можеш да си обясниш какво представлява вярата, защото и не вярваш достатъчно правилно в Онзи, Който наистина е истинският Бог, понеже и религията, на която си последовател не те води по правия път на вярата, и при все че вече ти бе обяснено, ти пак не приемаш истинската Божия истина такава каквато наистина е, и ако една религия все още не е повярвала, че фактът дето думата "духовност" въобще не присъства в Библията не е никак случаен, тогава това със сигурност означава, че тази религия е още доста назад с "материала", тъй като едно е чиста любов към ближния, докато духовността може да бъде голяма и без да изповядва съвършената любов от истинския Бог...
Когато човек с основно образование, вместо да се смири и почне да чете, а той тарикатски, по лесния начин и без труд над себе си, си купи фалшива диплома (в случая нещо си му се явило, щракнало с пръсти и хоп нпп светия-свидетел, 1-ви разряд) и почне да се представя за старши инженер (в случая свидетел-херувим) и иска да строи самолети, че да возил хората (в случая спасявал), как би се почувствал?
Последно редактирано от defender : 05-21-2015 на 20:41
нима не разбираш, че в случая натъртвам на тарикатската бай-ганьовщина.
както и да е, ми такъв съм.
погледнато от същата тази твоят гледна точка, ти да не би да си със средно или висше образование?!, и дори и да си, пак не изповядваш истинската Божия истина, а Св. Апостоли, за които е представено в Библията, че са били неграмотни/неуки, не само са я изповядвали, но дори са я проповядвали на толкова много хора, колкото ти никога не си виждал накуп да ти казват "честит рожден ден"
много бързаш с заключенията
какво ще рече послушание?!, ако си мислиш, че Исус или някой от Неговите истински ученици е заставал и стоял като наказан в ъгъла на мъченическа стаичка по заповед на Бог, жестоко се заблуждаваш, това са Спасители, а не садисти и мазохисти...
ей, аз пък си викам, тоз как ме разпозна?!
![]()
Пояснявам: Алексей Фьодорович Карамазов е герой на Достоевски, който се връща в родното си градче, преди да завърши средно образование, и постъпва в местния манастир.
Това е да не ядеш месо и нищо, в което има животински мазнини, да не пиеш алкохол, да не пиеш бира и да не ебеш за еди колко си дни. Ти си прецени.![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
и те са имали Учител бе, нпп
и то не кой да е