.
Резултати от 1 до 25 от общо 171

Threaded View

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от Pitancho Виж мнението
    Колко приказки, за да кажеш, че то всъщност не постиш откъм храна и питие.
    А сега ми кажи ,като не се изтощаваш физически, какви физически усилия употреби напоследък, за да свидетелстваш? Понеже очевадно гъделичкането на клавиатурата не се брои.

И втори въпрос - ,,казвали сме... свидетелствали сме...'''бе аз с кого си пиша? Кой е верният отговор? npp e:

а. един човек, обаче велик и затова говори в множествено число за себе си както например разни Величества ( Ние, нпп, по Божия милост Свидетел на Словото на Истинскя Бог...)
    б. колективен псевдоним на повече или всичките Истински светии.
    в. много свят човек, който почти се е слял с бога, който е двоен (Истинскят Отец+ИсусХристос) и затова някой път говори от неговото/тяхното име, докато той спи, ама по-скоро дреме, щото не чува всичко и всички.
    г. човек с раздвоение , разтроение или т.н. на личността.
    д. човек с шизофрения, говорещ от името на ''аз+всички ... в главата ми''
    е. нито едно от изброените
    ж. почти всичко или всичко от изброените.
    И така: КАКВО Е НПП?
    НА ТОЗИ ВЪПРОС ДЪРЖА ДА ПОЛУЧА ОТГОВОР САМО С ЕДНА БУКВА!!!
    В жалките си, самодоволни напъни за показ на превъзходство, пропусна най-очевидния отговор : Че от профила на нпп пишат двама човека.

Много е забавно да ви гледам как спорите. Понеже когато спорите с атеисти, никога не пропускате да изтъкнете съжалението си, защото си ги представяте като слепи, бягащи от спасението, невежи за божията истина, хора. Но когато спорите с друг човек, представител на същата религия, тогава падат маските и фалшивата съпричастност. Защото кое може да изобличи делюзиите ви по-добре от някой с преобладаващо същите делюзии, но с малки разлики, които в случая развалят целия филм?

Когато живеете с мисълта, че сте представители на религия, проповядваща единствената истина за света, не искате да бъдете "сложени на едно" с други представители, които имат различна версия. Защото това е ВАШАТА истина, и към нея ще останете вкопчени докрай, към всеки един детайл. Дори и ако това налага да нарушите принципите, проповядвани от същата тая "истина".
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 05-07-2015 на 01:02

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си