- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво е пост?
защо ми се гневиш, какво толкова(зло) ти правя, че се отнасяш така с мен?!, ако аз съм шарлатанин, колко по-шарлатански са окултистите, езотериците, идолопоклонниците и тям подобните, които докараха всички онези злини, които са се случвали досега с човеците на света?!, вярата не се получава и не се дава насила, ако искаш работиш като праведен вярващ, ако ли не, никой от царството на истинския Бог няма да те насилва, защото е въпрос на избор, понеже Бог е любов, и затова въпросът е имаш ли (достатъчно) любов към човеците за да започнеш (и продължиш) да призоваваш Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог за истинско спасение на всички, или не?, понеже всеки един от истинските Светии е започнал именно така, т.е. голямата любов към другите ги е карала да търсят Онзи, Който наистина е истинският Бог, защото са искали да има възможно най-добро спасение за другите повече отколкото каквото и да е друго нещо, понеже поради това са предпочитали да се доверят само на Онзи, Който може да спаси всички (най-)съвършено, разбирайки по естество, че само истинският Бог може да извърши/направи това, и не са се доверявали на когото и да е друг и на каквото и да било друго нещо
Последно редактирано от npp : 05-07-2015 на 09:00