.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 171

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    да ти са живи и здрави, а като пораснат да вкарат баща си в пътя.
    в кой път?!, в безотговорния и крив път на дифендърчо ли?!

да свалят дъртия "свидетел" от черешата
    и ти ще остарееш някой ден, и тогава не се сърди ако някакви (по-)млади (от теб) се отнасят лошо или неуважително с теб, защото това дето стъпкваше праведни вярващи осуетявайки тяхното истинно свидетелство от Бога едва ли ще ти се размине безнаказано особено след като си продължи да постъпваш така въпреки всички предупреждения в продължение на години
    Последно редактирано от npp : 05-08-2015 на 07:47

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    стъпкваше праведни вярващи осуетявайки тяхното истинно свидетелство от Бога
    освести се старче, "светец" самозван.
    а и защо спасяваш хора без никой да те е търсил, досадно е.

едва ли ще ти се размине безнаказано особено след като си продължи да постъпваш така въпреки всички предупреждения в продължение на години
    айде, "светия" инквизитор пак почна да заплашва със "светия" си сатър, тоя твоя спящ бог да не някакво бустанско плашило.

Мега фен
    освести се старче, "светец" самозван.
    а и защо спасяваш хора без никой да те е търсил, досадно е.

айде, "светия" инквизитор пак почна да заплашва със "светия" си сатър, тоя твоя спящ бог да не някакво бустанско плашило.
    ти ще си един от първите неспасени, след като осуетяваш спасението на другите, освен че си и един от най-изтъкнатите дон-кихоти воюващи срещу вятърни мелници, всеки, който ти говори за истински Бог и истинско спасение ти се вижда крив и най- виновен и грешен все едно само дето ти не си, а като си толкова отворен, можеш ли да решиш проблемите на милиардите бедствуващи човеци на света?!, но ето как не само че не се опитваш, но дори и хулиш онези, които се опитват да допринасят за спасението в истинския Господ Бог, освен че и похулваш самото спасение, за което Бог може само да ти каже: "в такъв случай какво ще кажеш ти да си един от първите неспасени и погинали?!", представяш се за християнин, но не си нищо повече от един сатанист, изписа стотици идиотски поста за някакво си твое философско его (при това сякаш само за да вменяваш грях на другите и (за) да ги одумваш/съдиш), чиято философия въобще не е представена в библейските писания, а не засвидетелствува нищо от правдата на истинския Господ Бог, което на свой ред бе редно да направиш, а не после да ревеш защо аз или друг не сме направили еди какво си, понеже и ние сме човеци, и както си ти на света, така са и истинските Светии както и всеки друг човек от онези, които не са приели да угаждат/служат на сатана - не си мисли дори и това, че на някой от истинските Светии му е по-леко отколкото на теб или че е по-привилегирован от теб, ако беше на мое място щеше да видиш какво значи да бъдеш гонен заради правдата на истинския Господ Бог, но, според както и ти самия показа и представи, за теб по-добре е да приемеш утехата си с греха, защото всеки, който не иска да бъде гонен за Христовия "кръст" постъпва така и такива също карат другите да се "обрязват" с тяхната религия, както правеше и ти, когато се опитваше да наложиш твоята човешка религия на всички, на мен не ми е до каквито и да било самохвалства и тщеславия, но когато се стигне до свидетелствуване на Божието Слово примерно във форум за религия какъвто е и този, тогава ако трябва да сме сериозни, а не суетни, ще бъде редно да свидетелствуваме истинското Божие Слово сериозно, а когато ти претендираше да си по-истинен от мен и от моя брат по мисия, като ни посочваше за лъжепророци, и като се поругаваше с нас, принципно бе редно да засвидетелствуваш нещо по- истинно/праведно/добро от нас, или поне не по-малко праведно/добро, но сякаш просто се из*ра на всичко добро като някакъв духовен бай ганьо, кой ти е виновен за това, че си горделив и че отношението ти е гадно?!, нямаш никакъв подходящ подход за да си нещо по-добро като съветник на другите по духовните въпроси когато си по-лош в слово, правда, и държане дори и от сектантите от средно и дори селско ниво, въобще не съм имал и нямам за цел да се изтъквам, но единствено любовта на истинския Господ Бог в мен е, която ме караше и все още ме кара да се опитвам да допринасям за Неговото спасение за човеците по съответните начини, и в това няма нищо лошо, и сега ако някой прочете всичките ми постове от този форум за религия и философия, а също и всички твои, ще види, че съм свидетелствувал всичко за истинското спасение в Бог с любезност, търпение и съдържателност, и че ти си се възгордявал, подигравал, гаврил, лукавствал, и че си завиждал, злобеел, коварствал, вилнеел и безобразничел с умопомрачителна арогантност като някакъв най-упадъчен фарисейски прозелит без дори да поздравиш брат си, а това че си правил евала на сатанисти и други, и си се дуелирал интелектуално с някои от тях както и с други за да можеш да изпиташ самодоволство е все едно равностойно на панс*ксуална маст*рбация, и фактът, че твърдиш, че си дошъл в този форум за да си лафиш, въобще не е никакво извинение и няма да те оправдае пред Бог...
    Последно редактирано от npp : 05-09-2015 на 08:19

Мега фен
    ти ще си един от първите неспасени,
    Бог може само да ти каже: "в такъв случай какво ще кажеш ти да си един от първите неспасени и погинали?!",
    не си мисли дори и това, че на някой от истинските Светии му е по-леко отколкото на теб или че е по-привилегирован от теб, ако беше на мое място щеше да видиш какво значи да бъдеш гонен заради правдата
    и такива също карат другите да се "обрязват" с тяхната религия, както правеше и ти, когато се опитваше да наложиш твоята човешка религия
    мен и от моя брат по мисия, като ни посочваше за лъжепророци, и като се поругаваше с нас,
    с любезност, търпение и съдържателност, и че ти си се възгордявал, подигравал, гаврил, лукавствал, и че си завиждал, злобеел, коварствал, вилнеел и безобразничел с умопомрачителна арогантност
    като някакъв най-упадъчен фарисейски прозелит без дори да поздравиш брат си,
    а това че си правил евала на сатанисти и други, и си се дуелирал интелектуално с някои от тях както и с други за да можеш да изпиташ самодоволство е все едно равностойно на панс*ксуална маст*рбация,...
    браво чиче, уникално изпълнeние, имаш моите аплодисменти

а хумористичните ти вметки ме оставиха без дъх, след такова хилене сигурно ми удължи живота с 3-4 дена, благодаря. Всъщност сега разбирам защо си пратен и ти е дадена спeциална вип мисия.
    Последно редактирано от defender : 05-09-2015 на 09:56

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    ти ще си един от първите неспасени, след като осуетяваш спасението на другите, освен че си и един от най-изтъкнатите дон-кихоти воюващи срещу вятърни мелници, всеки, който ти говори за истински Бог и истинско спасение ти се вижда крив и най- виновен и грешен все едно само дето ти не си, а като си толкова отворен, можеш ли да решиш проблемите на милиардите бедствуващи човеци на света?!, но ето как не само че не се опитваш, но дори и хулиш онези, които се опитват да допринасят за спасението в истинския Господ Бог, освен че и похулваш самото спасение, за което Бог може само да ти каже: "в такъв случай какво ще кажеш ти да си един от първите неспасени и погинали?!", представяш се за християнин, но не си нищо повече от един сатанист, изписа стотици идиотски поста за някакво си твое философско его (при това сякаш само за да вменяваш грях на другите и (за) да ги одумваш/съдиш), чиято философия въобще не е представена в библейските писания, а не засвидетелствува нищо от правдата на истинския Господ Бог, което на свой ред бе редно да направиш, а не после да ревеш защо аз или друг не сме направили еди какво си, понеже и ние сме човеци, и както си ти на света, така са и истинските Светии както и всеки друг човек от онези, които не са приели да угаждат/служат на сатана - не си мисли дори и това, че на някой от истинските Светии му е по-леко отколкото на теб или че е по-привилегирован от теб, ако беше на мое място щеше да видиш какво значи да бъдеш гонен заради правдата на истинския Господ Бог, но, според както и ти самия показа и представи, за теб по-добре е да приемеш утехата си с греха, защото всеки, който не иска да бъде гонен за Христовия "кръст" постъпва така и такива също карат другите да се "обрязват" с тяхната религия, както правеше и ти, когато се опитваше да наложиш твоята човешка религия на всички, на мен не ми е до каквито и да било самохвалства и тщеславия, но когато се стигне до свидетелствуване на Божието Слово примерно във форум за религия какъвто е и този, тогава ако трябва да сме сериозни, а не суетни, ще бъде редно да свидетелствуваме истинското Божие Слово сериозно, а когато ти претендираше да си по-истинен от мен и от моя брат по мисия, като ни посочваше за лъжепророци, и като се поругаваше с нас, принципно бе редно да засвидетелствуваш нещо по- истинно/праведно/добро от нас, или поне не по-малко праведно/добро, но сякаш просто се из*ра на всичко добро като някакъв духовен бай ганьо, кой ти е виновен за това, че си горделив и че отношението ти е гадно?!, нямаш никакъв подходящ подход за да си нещо по-добро като съветник на другите по духовните въпроси когато си по-лош в слово, правда, и държане дори и от сектантите от средно и дори селско ниво, въобще не съм имал и нямам за цел да се изтъквам, но единствено любовта на истинския Господ Бог в мен е, която ме караше и все още ме кара да се опитвам да допринасям за Неговото спасение за човеците по съответните начини, и в това няма нищо лошо, и сега ако някой прочете всичките ми постове от този форум за религия и философия, а също и всички твои, ще види, че съм свидетелствувал всичко за истинското спасение в Бог с любезност, търпение и съдържателност, и че ти си се възгордявал, подигравал, гаврил, лукавствал, и че си завиждал, злобеел, коварствал, вилнеел и безобразничел с умопомрачителна арогантност като някакъв най-упадъчен фарисейски прозелит без дори да поздравиш брат си, а това че си правил евала на сатанисти и други, и си се дуелирал интелектуално с някои от тях както и с други за да можеш да изпиташ самодоволство е все едно равностойно на панс*ксуална маст*рбация, и фактът, че твърдиш, че си дошъл в този форум за да си лафиш, въобще не е никакво извинение и няма да те оправдае пред Бог...
    браво чиче, уникално изпълнeние, имаш моите аплодисменти

а хумористичните ти вметки ме оставиха без дъх, след такова хилене сигурно ми удължи живота с 3-4 дена, благодаря. Всъщност сега разбирам защо си пратен и ти е дадена спeциална вип мисия.
    Ти как успяваш да прочетеш това. Wall of text:

Само като видя писаниците, получавам мигрена.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен
    не си мисли дори и това, че на някой от истинските Светии му е по-леко отколкото на теб или че е по-привилегирован от теб, ако беше на мое място щеше да видиш какво значи да бъдеш гонен заради правдата
    какво се е случило, дай пример.
    кой може да гони такъв "истински светия" като тебе, мисля че си въобразяваш.
    Какво стана с ония трансцедентални магьосници, които те гонеха и те издигаха от леглото докато лежиш на него, още ли те преследват, ако изобщо вече си спомняш какви си ги говорил.

да бъде гонен за Христовия "кръст"
    за какъв кръст си гонен, та нали лъжливата ти вакханалия подобна на езическо-кришнаистка гавра над словото, вместо на свидетелство не признаваше "кръста".
    Последно редактирано от defender : 05-09-2015 на 10:28

Мега фен
    какво се е случило, дай пример.
    кой може да гони такъв "истински светия" като тебе, мисля че си въобразяваш.
    Какво стана с ония трансцедентални магьосници, които те гонеха и те издигаха от леглото докато лежиш на него, още ли те преследват, ако изобщо вече си спомняш какви си ги говорил.

за какъв кръст си гонен, та нали лъжливата ти вакханалия подобна на езическо-кришнаистка гавра над словото, вместо на свидетелство не признаваше "кръста".
    много пъти сме ти казвали да дадеш поне едни цитати на нашите думи когато се позоваваш на предишни наши постове, защото си склонен да преиначаваш и да си съчиняваш точно каквото ти скимне, приписвайки го на нас, както си направил и в този случай, по-правилният въпрос по-скоро би бил кога не съм бил гонен, и кой не ме е гонил все още (разбира се като говорим за онези от сатанинското царство)?!, защото това беше дори всеки ден за последните над 10 години, случаят с онези магьосници беше след разговор с непозната жена, която ме чу когато веднъж свидетелствувах Словото на истинския Бог, и ме заговори като ми обясни, че някакви демони са и въздействали (негативно) и са я вдигали на метри от леглото в левитация докато спи, и че чрез вяра в Исус се е отървала от тяхното влияние, още същата вечер когато си легнах в съня си видях някакви типове на около 40-50 години с коси вързани на опашки и черни кожени дрехи, обърнати към мен, тогава понечих да се събудя, но усетих голям натиск, и когато се събудих, усетих, че паднах върху леглото, и, понеже то беше с пружина и дюшек, тялото ми силно се залуля върху него - оказа се, че покрай нея ми се бяха лепнали (и) на мен (не казвам, че по нейна вина, защото те са шпионирали по окултен път), ето линк към онзи пост: http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post10462035

казваш "вакханалия", но по-скоро ти се видя, че се опияняваш и си опиянен с виното на приятелството със света докато гуляйстваше интелектуално из форума, кога съм отричал кръста?!
    Последно редактирано от npp : 05-10-2015 на 06:40

Град
    Dreamland
    много пъти сме ти казвали да дадеш поне едни цитати на нашите думи когато се позоваваш на предишни наши постове, защото си склонен да преиначаваш и да си съчиняваш точно каквото ти скимне, приписвайки го на нас, както си направил и в този случай, по-правилният въпрос по-скоро би бил кога не съм бил гонен, и кой не ме е гонил все още (разбира се като говорим за онези от сатанинското царство)?!, защото това беше дори всеки ден за последните над 10 години, случаят с онези магьосници беше след разговор с непозната жена, която ме чу когато веднъж свидетелствувах Словото на истинския Бог, и ме заговори като ми обясни, че някакви демони са и въздействали (негативно) и са я вдигали на метри от леглото в левитация докато спи, и че чрез вяра в Исус се е отървала от тяхното влияние, още същата вечер когато си легнах в съня си видях някакви типове на около 40-50 години с коси вързани на опашки и черни кожени дрехи, обърнати към мен, тогава понечих да се събудя, но усетих голям натиск, и когато се събудих, усетих, че паднах върху леглото, и, понеже то беше с пружина и дюшек, тялото ми силно се залуля върху него - оказа се, че покрай нея ми се бяха лепнали (и) на мен (не казвам, че по нейна вина, защото те са шпионирали по окултен път), ето линк към онзи пост: http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post10462035

казваш "вакханалия", но по-скоро ти се видя, че се опияняваш и си опиянен с виното на приятелството със света докато гуляйстваше интелектуално из форума, кога съм отричал кръста?!
    И коя беше тази жена?

И кой си ти? Име и фамилия.

П.П. Шарлатанин.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    И коя беше тази жена?

И кой си ти? Име и фамилия.

П.П. Шарлатанин.
    защо се възмущаваш?!, не я познавам, само разговаряхме за няколко минути с нея

Град
    Dreamland
    Ти ще си един от първите неспасени, след като осуетяваш спасението на другите, освен че си и един от най-изтъкнатите дон-кихотовци воюващи срещу вятърни мелници, всеки, който ти говори за истински Бог и истинско спасение ти се вижда крив и най-виновен и грешен все едно само дето ти не си, а като си толкова отворен, можеш ли да решиш проблемите на милиардите бедствуващи човеци на света?! Но ето как не само че не се опитваш, но дори и хулиш онези, които се опитват да допринасят за спасението в истинския Господ Бог, освен че и хулиш самото спасение, за което Бог може само да ти каже: "В такъв случай какво ще кажеш ти да си един от първите неспасени и погинали?!" Представяш се за християнин, но не си нищо повече от един сатанист.

Изписа стотици идиотски поста за някакво си твое философско его (при това сякаш само за да вменяваш грях на другите и (за) да ги одумваш/съдиш), чиято философия въобще не е представена в библейските писания, а не засвидетелствува нищо от правдата на истинския Господ Бог, което на свой ред бе редно да направиш, а не после да ревеш защо аз или друг не сме направили еди какво си, понеже и ние сме човеци, и както си ти на света, така са и истинските Светии както и всеки друг човек от онези, които не са приели да угаждат/служат на сатана - не си мисли дори и това, че на някой от истинските Светии му е по-леко отколкото на теб или че е по-привилегирован от теб. Ако беше на мое място щеше да видиш какво значи да бъдеш гонен заради правдата на истинския Господ Бог.

Но, както и ти самия показа и представи, за теб по-добре е да приемеш утехата си с греха, защото всеки, който не иска да бъде гонен за Христовия "кръст" постъпва така и такива също карат другите да се "обрязват" с тяхната религия, както правеше и ти, когато се опитваше да наложиш твоята човешка религия на всички. На мен не ми е до каквито и да било самохвалства и тщеславия, но когато се стигне до свидетелствуване на Божието Слово примерно във форум за религия какъвто е и този, тогава ако трябва да сме сериозни, а не суетни, ще бъде редно да свидетелствуваме истинското Божие Слово сериозно, а когато ти претендираше да си по-истинен от мен и от моя брат по мисия, като ни посочваше за лъжепророци, и като се поругаваше с нас, принципно бе редно да засвидетелствуваш нещо по- истинно/праведно/добро от нас, или поне не по-малко праведно/добро, но сякаш просто се из*ра на всичко добро като някакъв духовен бай ганьо.
    Кой ти е виновен за това, че си горделив и че отношението ти е гадно?!

Нямаш никакъв подходящ подход за да си нещо по-добро като съветник на другите по духовните въпроси когато си по-лош в слово, правда, и държане дори и от сектантите от средно и дори селско ниво, въобще не съм имал и нямам за цел да се изтъквам, но единствено любовта на истинския Господ Бог в мен е, която ме караше и все още ме кара да се опитвам да допринасям за Неговото спасение за човеците по съответните начини, и в това няма нищо лошо, и сега ако някой прочете всичките ми постове от този форум за религия и философия, а също и всички твои, ще види, че съм свидетелствувал всичко за истинското спасение в Бог с любезност, търпение и съдържателност, и че ти си се възгордявал, подигравал, гаврил, лукавствал, и че си завиждал, злобеел, коварствал, вилнеел и безобразничел с умопомрачителна арогантност като някакъв най-упадъчен фарисейски прозелит без дори да поздравиш брат си.

А това че си правил евала на сатанисти и други, и си се дуелирал интелектуално с някои от тях, както и с други, за да можеш да изпиташ самодоволство, е равностойно на панс*ксуална маст*рбация, а фактът, че твърдиш, че си дошъл в този форум за да си лафиш, въобще не е никакво извинение и няма да те оправдае пред Бог...

П.П. Много по-добре.

Толкова ли е трудно?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    П.П. Много по-добре.

Толкова ли е трудно?
    каква толкова е разликата?!, какво толкова ще те затормози когато просто няма само главни букви, точки и абзаци?!

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Npp strikes again

Не съм християнин, но като цяло съм съгласен с това което казваш. И това е конкретно към теб, щото за разлика от другия ти "брат по мисия", ти не спестяваш нищо, когато се сблъскаш с лицемерно и лукаво същество като дефендър. От всички християни, които съм срещал досега вие ми допадате най-вече. Идеалите ви са чисти и се борите за тях безусловно, без да се огъвате и лигавите. Това винаги си струва да се оцени, без значение в какво вярвате. А дефендър е мекотело, знае само да плюе и лигави, без никога сам да е извоювал за себе си дори една стойностна идея и визия за света, пък камо ли да е изстрадал за нея. И това от човек, който претендира за някаква степен на духовност.... Жалка история.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 05-09-2015 на 12:55

Мега фен
    съюзиха се, сатаниста не издържа и отпусна признателна главица на рамото на изпъчилия се езичник-свидетел присвоил си светейша аура, като му даде грамота за почетен член на сатан-ложата си, а пък езичника го положи като пръв помощни в месиянската си роля пред спящото си божество - сега само не знам сатаниста и той ще почне да спасява хора ли, като пръв помощник на "истинския светия", брех, кво туй чудо.

похода на еретика и сатаниста срещу злия християнин

сатиниста и еретика - "братя по мисия"
    Последно редактирано от defender : 05-09-2015 на 13:13

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    А дефендър е мекотело, знае само да плюе и лигави, без никога сам да е извоювал за себе си дори една стойностна идея и визия за света, пък камо ли да е изстрадал за нея. И това от човек, който претендира за някаква степен на духовност.... Жалка история.
    мекотелото не е претендирал за степен бе, сатан в звание пръв помощник на езичника.

как се чувстваш сега като подлога еретическа, спасен ли си, спасен си, а.
    Последно редактирано от defender : 05-09-2015 на 13:09

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    една стойностна идея и визия за света, пък камо ли да е изстрадал за нея.
    езичника и сатаниста, страдалци срещу злия хистиянин

те страдат и отстояват идеи срещу адската клада, която съм им наклал - демек печка с реотани, и една вентилаторна печка имам, ама после ще пусна, че много ток ше глътне за тез двама мършави чеверменца "мъченически".
    Последно редактирано от defender : 05-09-2015 на 13:23

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си