.
Резултати от 1 до 25 от общо 171

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Pitancho Виж мнението
    Нпп, сектантите все пак имат някаква членска маса, ама да ме обижда на сектант човек дето няма нито един последовател на бъртвежите си, това е наглост безподобна. Ти защо не си кръстен в ,,името на Отца и Сина и Светия Дух'' което е името на Единия Бог в три лица, след като така е заръчано? А че това кръщение не е било виртуално като църквата ти ясно свидетелства описаното в Деяния Апостолски кръщение на скопеца от апостол Филип. ,,Ето вода, какво ми пречи да се кръстя?'' А думите на ап. Павел дето ги цитираш не се отнасят за кръщението, а са отправени като наставления към вече повярвали и кръстени членове на Църквата.
    бих се радвал ако вместо мои последователи, истинският Господ Бог е придобил Свои, а самият аз съм Негов последовател вървейки по пътя на Неговите (истински) Светии, понеже те вярват нещата, които впоследствие ви бяха свидетелствувани чрез мен, и затова и аз повярвах същите неща, т.е. не съм аз първият, който е повярвал тези неща, но Те са преди мен, обаче като казах "сектанти", нямах предвид точно теб, ала говорех по принцип за онези, които са, но не съдя/не осъждам никого, това са само думи отправени за поука, поправление, и пр., що се отнася до моето кръщение, първо ми се яви самият Господ, Исус Христос, и след това се кръстих, обаче (и) все още не мога да кажа, че не ми предстои кръщение, ако въобще разбираш за какво говоря, защото библейската дума "кръщение" има смисъла и на придобиване на дарба или опитност, или осъществяване на някаква Свята цел, ето например думите на Господа: "имам кръщение, с което трябва да се кръстя; и колко се утеснявам докле се извърши!"(Лука 12:50), тук Той говори за изпълнението на Неговата мисия като цяло, понеже от тази гледна точка същинското кръщение е именно правилното упражняване/практикуване на вярата в Онзи, Който наистина е истинският Бог...
    Последно редактирано от npp : 05-12-2015 на 21:04

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си