.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 171

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Мани го то, няма какво да му обръщаме внимание, той от това си храни свидетелското его.
    Прасе на словото, тоя човек е сигурно поне на 50 години, иначе не може да такава степен да е закостенял в помията на егото си.

Да се чуди човек кво е седнал дъртьо във форум за млади хора, освен за да ги зарибява, защото са по-беззащитни, нищо друго.

И това не мога да го разбера, без никой да му е искал "свидетелството" и да го "спасява" той да го натрапва насила и самопоканва в личното пространство на хораат, че и да заплашва с наказание.

дъртьо, смотан.
    дърт(ият) си ти, виж се само как разсъждаваш като някаква вайкаща се баба, все едно чета думите на такава старица, която е чела няколко книги от книжарницата и вече си мисли, че е компетентна, кажи поне нещо смислено, а недей само да казваш "той е лош, дърт, храни си егото" и пр., казвам ти го за пореден n-ти път, защото винаги досега постъпваше така, тъй като и не ти остана с какво да ме обвиняваш

КАТО ТЕГЛИМ ЧЕРТАТА, СЕ ОКАЗА, ЧЕ НАЙ-МНОГО В ТЕМАТА ЗА ПОСТА НАПИСАХА ТЕЗИ , ДЕТО НЕ ПОСТЯТ.
    Та се чудя, къде им е логиката. Все едно аз да пиша за китайската кухня, като не съм стъпвал в Азия и дори в китайски ресторант в БГто.
    Що се пънете напразно?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си