.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 171

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    може ли да обясниш какво точно представлява пътя на религията на питанчо и в какво точно се състои този път, и после да ни обясниш какъв и твоя истински път, в какво точно се състои, защото почти съм сигурен, че няма да успееш да ми отговориш, изненадай ме.
    ако ти обясня това дето искаш от мен да ти обяснявам, просто ще го направя за пореден n-ти път, понеже дори и да не си спомняш или да не искаш да си спомниш или да се правиш, че не си спомняш, тези неща вече бяха обяснени тук в този форум, при това стотици пъти, заради теб и други сектанти "забравани" се оказах като папагал, който повтаря едно и също по стотици пъти, но вие пак не приехте да повярвате в Истината, но сякаш проявихте благоволение към неправдата, правилната вяра е въпрос на упражняване, а не на теоретизиране, затова и в Библията има написано малко (говоря за факта, че има послания на Св. Апостоли, които са по 1-2-3 странички, и че дори и най-дългото библейско писание е не повече от около 100 странички и то само защото разни закоравели духовни беззаконници от онези времена са искали да получат цялата подробна информация за това как не бива да съгрешават, при все че са могли да не съгрешават съвсем директно просто като се стараят да спазват основните принципи на правилната вяра), но повече се говори за самото правилно упражняване на вярата, или започваш, или не знам какво ще е с вас...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    заради теб и други сектанти "забравани".
    веднага да се извиниш, на не на мен, а на Православието, много добре знаеш, че ти си сектанта, много добре го знаеш! Чу ли!

Мега фен
    веднага да се извиниш, на не на мен, а на Православието, много добре знаеш, че ти си сектанта, много добре го знаеш! Чу ли!
    тъпо момче си що се отнася до разбиранията ти за Бог и вярата, и нямам никакво намерение да прекарам цяла нощ обяснявайки ти цялата Божия истина отначало докрай, а ти накрая да ми кажеш, че не си съгласен с Него, както правеше много пъти досега...

Мега фен
    тъпо момче си що се отнася до разбиранията ти за Бог и вярата, и нямам никакво намерение да прекарам цяла нощ обяснявайки ти цялата Божия истина отначало докрай, а ти накрая да ми кажеш, че не си съгласен с Него, както правеше много пъти досега...
    добре, а сега извини се, както споменах в предишния пост!

Мега фен
    добре, а сега извини се, както споменах в предишния пост!
    няма да се извинявам на чрезмерната ти наглост

Мега фен
    няма да се извинявам на чрезмерната ти наглост
    Казах, да се извиниш не на мен, а на Православието, защото много добре си знаеш, че сектанта си ти!
    Извини се сега!

Мега фен
    Казах, да се извиниш не на мен, а на Православието, защото много добре си знаеш, че сектанта си ти!
    Извини се сега!
    нямам намерение да се извинявам за истинните думи, които Бог е засвидетелствувал чрез мен дори и на тях, особено след като нито един от тях не е дошъл да ми представи/да изповяда пред мен истинската Божия истина, защото аз им Я свидетелствувах, но те не ми отговориха подобаващо, така че гледай си работата фарисейски прозелите/подлизурко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си