- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснена съм...
Проблема е следния...Правя секс,но само с презерватив.Последните 3 месеца ми идва но само за по 2 дни и на 3я вече ми е спряло и ми е ужасно малко(по принцип ми върви по 6-7дни)Ходих на гениколог но каза че не може да се разбере от какво ми е така.И така сега стоя и от време на време усещам някакви болки или напрежениея долу ниско някъде където е матката.Изпускам газове мн на често газовеи и мн на често пишкам някаде около през 1 час.Оня ден ми се и гадеше.Много се притеснявам и силно се надявам да не е стганал гаф.Мислех да си правя тест за бременност, но четох в нета че не винаги дават верния резолтат.Вие какво мислите по въпроса?Бих искала да чуя и 1ужди мнения.Благодаря ви предварително.
значи :
1во купи си тест ако тера и 2 нека да са
2ро отиди пак на гинеколог къф е тоя лекар дет не може да разбере от какво е![]()
3то за цикъла може да е от притеснения и т.н. напрежение
за друго не се сещам
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Направи си тест. Пък, за да си по-сигурна отиди на лекар и той да потвърди.
Sasho1988
Варна..
Вярно, че теста може да отчете и грешен резултат, но нищо не пречи да си направиш... Иначе според мен върви при друг гинеколог, как така не може да разбере какво ти е ?! ...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Може би трябва да посетиш и друг специалист .. Да видиш той какво ще ти каже по въпроса.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
резУлтат *
Ами отиди на друг гинеколог как така неможе да ти каже какво ти е И си направи тест нищо не губиш от цялата работа
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
Най-добре си направи тест, защото това, което описваш малко прилича на цветна бременност.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Направи си 2 или 3 теста за бременност и отиди при друг гинеколог!![]()
prepora4aite mi nqkoi test molq vi
Sure Check - струва около 3.50 - 4 лв, на листовката има подробно описание как се правиПървоначално написано от monkey_
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Просто попитай в аптеката..Първоначално написано от monkey_
Surecheck(ne sam mn sig dali taka se pi6e) ili Clear Test!!
kak mislite dali se pritesnqvam s osnovanie ?
Само лекар може да каже със сигурност . Нашите мнения могат да бъдат само предположения в този случай.Първоначално написано от monkey_
Po-dobre si vzemi test sama 6te si se uspokoi6!!!
Направи си тест за бременност!
Като си мераклийка да разбереш откъде идват проблемите ти, си направи изследвания на хормоните /трябва да са съчетани и с ехография/!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
eh duguvi hora![]()
![]()
![]()
dobre4e 4e ne sum jena
![]()
Napravi si test i smeni lekaria