.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София

Струва ли си, да го потърся?

Здравейте! Надявам се, че ще можете да ми дадете съвет. Ето и моята история накратко:
    Преди време се запознах с едно момче, харесахме се, излизахме няколко пъти. Дори на последната ни среща той ме хвана за ръка, погали рамото ми…Един ден си писахме по skype и се сдърпахме, няма да споменавам защо (причината беше доста глупава, само да поясня, че той започна първи, обвиняваше ме несправедливо), аз се ядосах и му казах, че изпитвам към него нещо повече от приятелски чувства. Той ме помоли да поговорим за това, когато се видим, аз също исках да проведем този разговор на живо, но така се случи, че му казах как стоят нещата. На следващия ден, след като му признах чувствата си, той не ми писа въобще, макар че беше в skype. А на по следващия пък отиде на море. Не ми писа нито един sms, през всички дни, в които беше там. Аз също не писах. А първият път, когато отново беше заминал за морето ми пишеше sms-и всяка вечер. Вече се е върнал, но не знам дали да му пиша, дали да го потърся, като че ли не искам да досаждам. Вие какво ще ме посъветвате?
    Забравих да спомена още нещо: Той е приет да учи в друг град и ще заминава след около 2 седмици. Съжалявам ако е станало объркано, просто аз самата съм доста объркана. Благодаря за отделеното внимание.

Spored men kakvoto i da stane mejdu vas za tezi 2 sedmici nqma da imate bade6te 6tom e priet v grug grad!Nai dobre ne go tarsi voab6te-taka po lesno 6te go zabravi6!Uspeh!

Цитирай Първоначално написано от Cvetito53
    Spored men kakvoto i da stane mejdu vas za tezi 2 sedmici nqma da imate bade6te 6tom e priet v grug grad!Nai dobre ne go tarsi voab6te-taka po lesno 6te go zabravi6!Uspeh!
    +1.
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Тази история ми е доста позната за жалост Ако ти харесва компанията му можеш да му пишеш и да се разберете, но според мен да сте само приятели... любовта от разстояние не е любов... ако мислиш, че няма да можеш да си му само приятелка, с която да си говори по скайп то тогава го забрави и продължавай напред...
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    По-добре не го търси ...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Сливен/София
    [quote="mir4eto_93"]Тази история ми е доста позната за жалост Ако ти харесва компанията му можеш да му пишеш и да се разберете, но според мен да сте само приятели... любовта от разстояние не е любов... ако мислиш, че няма да можеш да си му само приятелка, с която да си говори по скайп то тогава го забрави и продължавай напред...

И аз не знам дали мога да съм му само приятелка, с която да си говори, просто така едва ли ще мога да го забравя, ако ме потърси, излезем и си изясним отношенията, но не стане нищо, съм решила да пробвам как ще е, когато той замине и поддържаме връзка, ако чувствата ми не се променят, мисля че ще е най-добре да спрем да комуникираме

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Може просто да не иска да се обвързва с теб, защото ще заминава и ще ви е наистина трудно да сте заедно.

Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    Може просто да не иска да се обвързва с теб, защото ще заминава и ще ви е наистина трудно да сте заедно.
    И аз така си мисля, но в главата ми изникват и друго - може би просто изпитва към мен приятелски чувства

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Take_That
    И аз така си мисля, но в главата ми изникват и друго - може би просто изпитва към мен приятелски чувства
    И това е възможно.

Град
    RUSE
    И това е възможно.
    +1 ..
    Ако животът ти поднесе лимон, направи си лимонада .. ;]

Не го търси.А като замине какво ще правиш????????????По добре остави така нещата.

остави го, не се занимавай повече....
    1-во той не ти пише, изобщо не поддържа никаква връзка, следователно не иска нищо общо с теб......
    2-ро приет е в друг град.... ще замине и какво ? не теб ще ти е гадно...
    3-то да не ти пука! УСПЕХ
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    остави го, не се занимавай повече....
    1-во той не ти пише, изобщо не поддържа никаква връзка, следователно не иска нищо общо с теб......
    2-ро приет е в друг град.... ще замине и какво ? не теб ще ти е гадно...
    3-то да не ти пука! УСПЕХ
    Искам ми се да не ми пука, но просто е малко трудно, през всичките дни, през които беше на морето не спирах да мисля за него, сега е в skype и пак не ми пише и вече се отказвам от него!

e az 6te te posyvetvam da go potyrsi6 za6toto kato zamine 6te syjalqva6 4e ne si mu zvynala .a moje i tezi dve sedmici da bydat nezabravimi za vas i da go zapomni6 s hubavo tova mom4e,a ne da se 4udi6 dali e trqbvalo da mu se obadi6. taka 4e deistvai

Град
    Terra incognita!
    И аз съм на мнение,че няма смисъл да го търсиш.Ако той имаше интерес към теб,беше го грижа за чувствата ти,за самата теб,щеше да те потърси,най-малкото би поне отговорил в скайп или нещо подобно.Запази достойнството си и продължи напред!!!!
    Момчето и за приятел не става,липсва му отговорност,приятелска загриженост,обич...
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Цитирай Първоначално написано от Cvetito53
    +1 ama ti si znae6 nai-dobre!!!!!!!Ne se vliai mnogo ot horskoto mnenie a slu6ai sarceto si!!!!!!

Град
    Сливен/София
    Той ми писа в skype, но ми каза, че имало нещо, заради което не си е прекарал много добре на морето, но не ми казва какво. Щял да сподели, когато се видим

Така понеже виждам, че има развитие, в смисъл той ти е писал, значи се интересува от теб по някакъв начин А относно за това, заради което не си е прекарал добре, може би е мислил над това, което си му признала, а то не е никак малко - чувствата ти към него Успех, дано се получи нещо

Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Така понеже виждам, че има развитие, в смисъл той ти е писал, значи се интересува от теб по някакъв начин А относно за това, заради което не си е прекарал добре, може би е мислил над това, което си му признала, а то не е никак малко - чувствата ти към него Успех, дано се получи нещо
    Не ми казва, защо си е прекарал не добре на морето, може би е за това, което ти казваш, но едва ли

таа прочетох за какво става на въпрос и аз мисля че може да е мислил за това което си му казала защото понякога момчетата мислят повече от колкото очакваме

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    по -добре да знаеш,че си опитал всичко ..от колкото нищо!?дано това ти помогне
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

pogovori s nego za tova koeto go e pritesnqvalo i togava preceni... uspeh nadqvam se da vzemesh previlno reshenie
    The fire in my eyes
    Will never be enough
    For your cold heart.............

Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от sixth^sense^f
    pogovori s nego za tova koeto go e pritesnqvalo i togava preceni... uspeh nadqvam se da vzemesh previlno reshenie
    Едва ли ще поговорим, защото не сме си писали от неделя насам, явно той иска да остави нещата така, както са в момента и аз не знам вече какво да мисля, макар, че ме уверяваше, че ще се видим и тогава ще ми разкаже какво е станало, но май няма желание

Мега фен
    Едва ли ще поговорим, защото не сме си писали от неделя насам, явно той иска да остави нещата така, както са в момента и аз не знам вече какво да мисля, макар, че ме уверяваше, че ще се видим и тогава ще ми разкаже какво е станало, но май няма желание
    а може би е точно тва 4е те харесва а го е страх какво 6е стане след като замине. бтв става дума за кандидатстване след 7-ми клас, нали?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    а може би е точно тва 4е те харесва а го е страх какво 6е стане след като замине. бтв става дума за кандидатстване след 7-ми клас, нали?
    Не след 12-ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си