Здравейте! Надявам се, че ще можете да ми дадете съвет. Ето и моята история накратко:
Преди време се запознах с едно момче, харесахме се, излизахме няколко пъти. Дори на последната ни среща той ме хвана за ръка, погали рамото ми…Един ден си писахме по skype и се сдърпахме, няма да споменавам защо (причината беше доста глупава, само да поясня, че той започна първи, обвиняваше ме несправедливо), аз се ядосах и му казах, че изпитвам към него нещо повече от приятелски чувства. Той ме помоли да поговорим за това, когато се видим, аз също исках да проведем този разговор на живо, но така се случи, че му казах как стоят нещата. На следващия ден, след като му признах чувствата си, той не ми писа въобще, макар че беше в skype. А на по следващия пък отиде на море. Не ми писа нито един sms, през всички дни, в които беше там. Аз също не писах. А първият път, когато отново беше заминал за морето ми пишеше sms-и всяка вечер. Вече се е върнал, но не знам дали да му пиша, дали да го потърся, като че ли не искам да досаждам. Вие какво ще ме посъветвате?
Забравих да спомена още нещо: Той е приет да учи в друг град и ще заминава след около 2 седмици. Съжалявам ако е станало объркано, просто аз самата съм доста объркана. Благодаря за отделеното внимание.