- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствеността...
Вие момчета какво мислите за девствеността... Имам предвид ако едно момиче е девствено ще има ли разлика в отношението ви към нея??? И до колко години смятате че е нормално да си девствен/а??![]()
![]()
P.S. Знам, че мястото не и ие тук на тази тема, но обърках
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
т.1!
Девственоста е боелст, която се лекува, ако се открие на време![]()
HAHAxhhAXHhAXHhahxh Man smenisi Dilara plsПървоначално написано от Tazadar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.
пф не много ясно
emi az sym momi4e,no spored men si e do mom4eto. V smisul...ako mom4eto e to4no i te haresva mnogo..naprotiv 6te byde gord 4e ti e pyrviq, a o6te pove4e te znaqt kolko vajno e tova za nas....v drugiq slu4ai ako e nqkuv typak..nai mn da izqde6 po nqkoq druga podigravka..noo...kakto kazaha "vsi4ko e popravimo"![]()
ем вие си мислите че сме горди ако сме първи но поне при мен не е така а сигорно и други не се гордеят ... а ако разбера че момичето е девствено и се интересувам от него ще промени малко нещата може би и в добър и в лош смисъл но ако ми е приателка позната нищо не се променя
не мисля че би ми се променило отношението!дори напротив до някаде ще ми е по-яко защото ще знам че съм и първи,но и е по отговорно защото се притесняваш тя да не остане разочарована и т.н. Според мен годините нямат значение смисъл такъв че едно момиче решава да спи с момче когато тя е готова и сиругна в избора си а не когато някой др и каже че и е време![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Тези, които след 14 все още са девствени, ги разстрелватПървоначално написано от Tazadar
![]()
Don't worry, be happy!
Goodbye cruel world!Първоначално написано от Bubbly
Отивам на разстрел.![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.
Аве девствена ли е махай я! Това е май-лошото което може да ти се случи!
Първо: Писка на умяло! Да глътне един аналгин и стиска зъби баси! Нали и аз трябва да си направя кефа!
Второ: Никакъв опит. По голям кеф ще си доставиш като си праснеш една!
Трето: Момиченцата очакват нещо "велико" от тоя дето ги е отворил. Някаква неоправана близост. Аве аз съм искал да топна чушката там, тя за връзка ще ми говори, я бягай от тука!
Четвърто: Bloody Merry! - no comment
Затова драги ми господа, бегайте надалече, не ви трябва!
Досега не съм го правил с девствено момиче,но не ме притеснява,не ме притеснява и да има малко кръв...
Въпроса е,не дали има ципа,а дали е секси и има мозък в главата или е девствена пикла,която иска или не иска да бъде открехната!
За да си един психически и физически напълно развит човек не трябва да си девствен.Очакванията на девствените към секса са големи,а накрая понякога осъзнават,че е по-яко да си праснеш една ако няма яки цици да мачкаш и яка смяна на позите и синхрон с партниора.
Живота е шибана история,можеш да я оправиш само ако имаш опит и умения,така е и в секса.
Не е само вкарване и изкарване,има пози,чувства,секси тела,сихрон,романтика и пълна отдаденост.
Сега излизам с едно девствено момиче,бих се радвал да съм й първият,не мисля и,че тя ще съжалява,но ако ме мотае и ме бави,няма да чакам и няма да я моля аз да съм и първия.Ще направя 19,очаква ме нов живот и нямам време за излишно бавене,така е в живота,прекрасните неща стават на мига,а хубавите неща идват бавно когато вече не ги искаш така!
Миналото не се наваксва никога!То си е минало!
Ти откри точният раздел...
Първоначално написано от AnincetoSexy
Първоначално написано от Bubbly
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Ако имам друг сексуален партньор, искам да е девствен отново. Всичко е така интересно, гледа те сочи и изобщо адски мнго се вълнува. за съжаление съм на 23, а девственици около тази възраст едва ли ще се намерят много-много!
Първоначално написано от Bubbly
![]()
![]()
![]()
![]()
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
ми намери си някои по малък....Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
Е, колко-на 1415 ли? то моя мъж дето е н 23 не е достатъчно порасъл, а какво остава за по-малък. Абе хубаво е да знаеш, че си единствена на някой.
Адашке тва го кааш щот си моми4е то аз съм на логиката на Фонтана ...
Ако беше мом4е неаше да каеш 4е е глупак вервай ми![]()
Ще ми се промени отношението - ще бъда по-внимателен когато се натискаме примерно,но не бих я карал да прави нещо,което не иска..Ако държа на нея ще я оставя да прецени кога е готова за...![]()
na vas puk ve4no kurvi6tata sa vi problem..za6to si mislite 4e vsi4ki devstvenici kurvqt?!?!?!?!Pri men ima6e suvsem malko kruv...no ima i momi4eta,koito purviq put im minava bez kruv,a pri nqkoi dori i bez bolkaПървоначално написано от b0ck0v
![]()
Johnny.Fontana написа:
Ей, момче не сме се родили отворени!!Хайде стига с глупостите!И ти си бил девствен някога!Мислиш като някой 1-класник!Айде, вземете пораснете накрая.Аве девствена ли е махай я! Това е май-лошото което може да ти се случи!
Първо: Писка на умяло! Да глътне един аналгин и стиска зъби баси! Нали и аз трябва да си направя кефа!
Второ: Никакъв опит. По голям кеф ще си доставиш като си праснеш една!
Трето: Момиченцата очакват нещо "велико" от тоя дето ги е отворил. Някаква неоправана близост. Аве аз съм искал да топна чушката там, тя за връзка ще ми говори, я бягай от тука!
Четвърто: Bloody Merry! - no comment
Затова драги ми господа, бегайте надалече, не ви трябва!
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!