здр. значи ето я и мойта история. . . на 14 съм и преди извесно време се запознах с едно момче от моя квартал...тръгнахме,но аз не го харесвах - поне тогава не! имаше и доста хора които просто не искаха да сме заедно и аз слушах другите какво ми говорят! бях много наивна както и той...ии така стана че се разделихме! вината за това беше най вече моя,просто незнам къде ми е бил акъла да слушам другите! след това станахме приятели с това момче! излизахме с още fr на кафе насам натам...миналото лято непрекъснато се засичахме или се мотаехме заедно... и ето тука идва горчивата истина---аз взех че се влюбих в него ;[ като не го виждам за по дълго време някак забравям за него...но да не го виждам?! това е невъзможно...ние сме в един град в един квартал...;[ това лято стана така че се засичаха дните ни на море...и преди това си писахме по скайпа ...разбрахме се да се видиме и нали видяхме се! беше ми много яко като бях с негоо няма да споменавам подробности защото е дълго! някак имах някво чувство че не е съвсем безразличен към мене поне тогава...! като се върнах от морето и като се видяхме--- краката ми омекнаха и незнаех къде се намирам... това започна да става всеки път когато го видех! ...нз такова нещо до сега не ми се беше случвало...! разбрах много неща които не са за похвала...знам че той не е перфектния... но се влюбих адски много в него...и сега незнам какво да права ;( всяка вечер не ми излиза от главата и от мислите...седя до късно и си мечтая за него! като си помисля че преди съм го имала и съв се държала толкова глупаво се сдухвам още повече! ;{ и двамата се променихме много за това време... ако му кажа предполагам че ще стане по лошо или незнам и аз какво ще направи---нямам си и напредстава...но ме е страх да му кажа че имам още някакви чувства към него..!! наистина незнам какво да правя... много е сложно всичко...и съм адски объркана...! надявам се някой да ме разбере. . . ще съм благодарна ако ми дадете някакъв съвет :[