- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кога за последно сънувахте гаджето си ?
ем тази вечер ... тцтцтцттццц .. ако ми беше тукааа![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
sno6ti az mnogo 4esto go sunuvam ama neznam za6to samo gadni raboti sunuvam s negoina4e na jivo sme si 6 ama v suni6tata..........
![]()
Попринцип главното определение за сън е: "Бивали случки в небивали комбинации" имаше и още много неща но ги бях учил още в 8ми клас и не си ги споням всички.. такаче не е толкова важно какво сънуваш, а как са в действителност нещатаПървоначално написано от mahoni
По темата: нямам си приятелка, но често сънувам момичето в което съм влюбен![]()
Първоначално написано от myNameIsImmortal
аз пък знам че ако сънуваш лошо нещо за/с определен човек .. то само хубави работи ще му се случват![]()
:P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Преди 2-3 вечери![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
това не съм го чувал, и попринцип не съм много суеветрен. То дори има сайтове като http://sanownik.sdobreff.com/ и там си пишеш дума която е участвала в съня ти - например момиче, момче, дъжд и т.н. и ти показва какво означава това нещо, но не вярвам на такива неща. Но ако има хора които вярват дано съм бил полезенПървоначално написано от xXxScreamxXx
![]()
Сънувах го снощиА и вчера по новините даваха за някакво поверие - което момче си сънувал снощи, за него ще се ожениш...
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Снощи... ама ми беше тъпо, защото се скарахме преди да си легна.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Миналата вечер,гаден беше съня
аз няам гадже ама съм сънувал момичето което харесвам няколко пъти и последния беше преди седмица![]()
Вечерта преди да се разделим.![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Нямам гадже, но сънувах снощи момчето, в което съм влюбена.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Бившият го сънувах онзи ден и той ме събуди като ми се обади![]()
Не сънувам гажето.Сънувам Мат Покора,съседа с якия гръб или Костас Мартакис![]()
снощи...си призная... по често бивши гаджета сънувам... нз съдба
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
снощи ама беше много гаден сън![]()
ee az ne sanuvam gadjeto a mom4eto me4ta za sega :P i to vseki den![]()
миналата вечер![]()
не си спомням кога запоследно го сънувах но и не искам защото когато го сънувам се караме в съня ми или нещо гадно се случва и после кат се събудя и ми е гадно
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.