- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Novata web igra
Nparavih nova web igra, podobna na gorata.No az sam ia pisal tazi.
Eto: http://l337z0n3.com/killer/
Za momenta prosto shte se zabavliavame, po-natatak ako ima interes moje da se pointeresuvam da vaveda niakakvi nagradi
добре регнах се за да видя за какво иде реч доста опростено сравнение с другите сайтове ам си мисля нещо аз се писах RAMMSTEIN гласувах за себе си цъкнах пак да видя дали ще стане пак да имам 2 точки вместо 1 не стана,а не пимисли ли че като съм станал плячка на Rammstein може да съм оживял някак си и да ме убие 2ри път помисли![]()
Аз съм Snoop Doggy Dogg ...
да ама него още не са го банвали ти сигурно имаш минимум 5 банчета аз 1 :PПървоначално написано от tqnkо
Дам,ако някой админ погледне тая тема да знае,ОЩЕ ЧАКАМ ПРИЧИНАТА ЗА БАН-а МИ В БАН СПИСЪКА.Първоначално написано от tqnkо
![]()
Tctctc tozi tamplet ne go smeni ba tova v seki sait go ima verno no se my4i6 prodaljavai i si napravi sam DIzain na sait
P.P sori za latinicata ma sega si nastroivam LINUX i o6te ne sym gotov pyk ne se sdyrjah da pi6a![]()
Ami sega sam v Ispaniq i zatova pisha na latinica.
Някой да ми каже какво пише в подписа на SK0RP10N
Поредната тъпотия копирана 1 към 1 с горатаДали си я писал сам - съмнявам се, пък и без това гората е писана ужасно.
Хайде първо се научи да пишеш на родния си език и без грешки, пък тогава други неща пиши!Първоначално написано от SK0RP10N
Всичко свързано с компютри!
Мерси за информацията. Мислех че ми се привиждаПървоначално написано от tqnkо
![]()
Остави детето да се развива. Сайта му е добър . Има доста посещения на ден. А и момчето прави хубави системи , до колкото знам.Първоначално написано от tqnkо
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.