- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кола маска Jankar
До сега не съм си правила, но реших да пробвам с кола маска. Обаче, май не ми действаСмисъл правя всичко както си го пише - нанасям, слагам лентичката, притискам хубаво и дърпам обратно на полоката на разтежа... и нищо- косъмчетата си остават!
Въпроса ми е дали кола маската не става или проблема, че не се получава е в мен.Не искам да ходя при козметик..
Може да не си нанесла достатъчно кола маска, да не е била достатъчно топла, да не си дръпнала рязко...?![]()
Пробваи със кола-маските на Стреп или Таки.А за интимните части ли става въпрос?А може и да не е била достатъчно топла.
На опаковката не пише, че трябва да се затопляПървоначално написано от Dark~Illusion
![]()
![]()
![]()
Ами достатъчно ли си нанесла?
Ами аз си помислих че става въпрос за течна кола маска(тая в тубичките).Първоначално написано от Shtastl1va
![]()
Да, точно такава е - течна и в тубичкаПървоначално написано от Dark~Illusion
И да, мисля, че нанасям достатъчно, като се има в предвид, че като натисна лентичката изкача...
![]()
И на мен ми е така...![]()
Много е гадно.Препоръчайте някоя друга кола маска течна,която да се затопля ,ако знаете
![]()
ЖиВеЙ тАкА,чЕ да Те Е сРам Да РазкАзВаш,Но да Ти е Кеф Да Си СпоМняш [!][!][!]
Ъъъъ ... Тая в тубичката дето е, се ТОПЛИ на водна баня, докъто стане течна... но все пак, за сравнение, МАЛКО по гъста от медът ...
Нанася се и тогава дърпаш и тн .. Ако не си я стоплила незнам изобщо как си я нанесла.... А и , не я претопляй, щото може да си свалиш кожата, или по добрия вариант, да не махнеш космите, само да се оскубеш!!!
Ами тя се топли на водна баня и след това се нанася... Надали не го пише на опаковката...![]()
Не пишеПоне аз не видях, а я гледах няколко пъти
![]()
Ясно ми е какъв е проблема и според мен не е в гъстотата на кола маската,а в тея лентички оставени в опаковката.Пробвай с плат и проблема е решен.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски