.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Кола маска Jankar

До сега не съм си правила, но реших да пробвам с кола маска. Обаче, май не ми действа Смисъл правя всичко както си го пише - нанасям, слагам лентичката, притискам хубаво и дърпам обратно на полоката на разтежа... и нищо- косъмчетата си остават!
    Въпроса ми е дали кола маската не става или проблема, че не се получава е в мен. Не искам да ходя при козметик..

Голям фен Аватара на o0ps
    Може да не си нанесла достатъчно кола маска, да не е била достатъчно топла, да не си дръпнала рязко...?

Град
    Велико Търново
    Пробваи със кола-маските на Стреп или Таки.А за интимните части ли става въпрос? А може и да не е била достатъчно топла.

Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    Може да не си нанесла достатъчно кола маска, да не е била достатъчно топла, да не си дръпнала рязко...?
    На опаковката не пише, че трябва да се затопля

Град
    Велико Търново
    Ами достатъчно ли си нанесла?

Цитирай Първоначално написано от Shtastl1va
    Ами аз си помислих че става въпрос за течна кола маска(тая в тубичките).

Цитирай Първоначално написано от Shtastl1va
    Ами аз си помислих че става въпрос за течна кола маска(тая в тубичките).
    Да, точно такава е - течна и в тубичка И да, мисля, че нанасям достатъчно, като се има в предвид, че като натисна лентичката изкача...

Град
    (= В ДолИнаТа нА ЦвТятА и ЩаСтиеТо =)
    И на мен ми е така... Много е гадно.Препоръчайте някоя друга кола маска течна,която да се затопля ,ако знаете
    ЖиВеЙ тАкА,чЕ да Те Е сРам Да РазкАзВаш,Но да Ти е Кеф Да Си СпоМняш [!][!][!]

Ъъъъ ... Тая в тубичката дето е, се ТОПЛИ на водна баня, докъто стане течна... но все пак, за сравнение, МАЛКО по гъста от медът ...
    Нанася се и тогава дърпаш и тн .. Ако не си я стоплила незнам изобщо как си я нанесла .... А и , не я претопляй, щото може да си свалиш кожата, или по добрия вариант, да не махнеш космите, само да се оскубеш!!!

Ами тя се топли на водна баня и след това се нанася... Надали не го пише на опаковката...

Не пише Поне аз не видях, а я гледах няколко пъти

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ясно ми е какъв е проблема и според мен не е в гъстотата на кола маската,а в тея лентички оставени в опаковката.Пробвай с плат и проблема е решен.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си