- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се запознахте със сегашното си гадже ?!
Извинявам се предварително,ако има такава тема!
Da sI v zatv0r-shte go razbIq beIbe beIbe da sI studen-shte te zatoplq beIbe beIbe beIbe da sI s jeNa-shte q ubIq beIbe beIbe beIbe-az sъm prah,az sъm snqg..topq se beIbe beIbe bez teb ..
emm toi e bivsho gadje na edna fr...iii v edna detska gradina
![]()
![]()
![]()
емииии покрай една моя приятелка...той ме беше видял с нея в даскалото ииии вечерта ми писа по скаип и така на другия ден излязохме ииии станаха нещата...![]()
![]()
![]()
![]()
:P
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
na edna ekskurziqbe6e qko ... nie o6te ne se poznavahme i po edno vreme toi nahlu v staqta po bokserki bqha 4ERVENI
![]()
![]()
i az mn mu se smqh togava... a daje neznaeh za kfo idva a toi prosto si vleze
i az samy sedqh i
awe naprao be6e...
i takam..sled tva si pisahme po skype govorihme si i taka stanaha ne6tata
![]()
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
няма купидон, има skype!!
няма ли някой да каже "в затвора",нека бъдем толерантни към различните,все пак гей парада в София няма да се отмени![]()
![]()
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
ne sme se zapoznavali oficialno.prosto zapo4nahme da si govorim bez da se poznavame i ottam zapo4naha vaprosite,haresahme se i tragnahme![]()
Руса кукличка
Ем аз още от шести клас си го познавах, събирахме се в една компания... Преди около 6 месеца се видяхме пак, и преди 3 тръгнахме :P![]()
Запознахме се покрай един проект - бяхме на обучения през януари 2007 и една вечер той ме спаси от измръзване като ми даде горнищеНе, че помни, че съм била аз... После трябваше да правим представление и участвахме и двамата. Тръгнахме около година и един месец след като се запознахме, преди това не е имало привличане помежду ни - имахме си гаджета, не сме се заглеждали един по друг. Нещата станаха изведнъж - само за една вечер се забихме, без предварителни свалки, без нищо.
оххх тая скайп направо нямам думи ! Къде отиде тръпката на първия разговор на първата среща?
че то по скайп пак си има търпка... ти като не си я усещала![]()
с моя се запознахме в скайп![]()
![]()
![]()
![]()
Ами запознахме се в един фитнес.Той е най-добрия приятел на братовчед ми аз бях с бати .Не тръгнахме веднага тогава даже не се харесахме.Тръгнахме чак след окло година и сега вече сме заено 6 месеца.
Първоначално написано от aLL|aLoNe
то пЪ ебат тръпката ...
''хммм ся дали ще ми отговори ако му пиша'' ...
такаа .. решаваш се да му пишеш : '' Zdr mili4o0oooo :* :* ''
наистина има тръпка ..![]()
..то голяма романтика ( 4 любовни емотикон4ета
)
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
амии покрай приятели![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
случайно...е не съвсем щото преди тва той постоянно ме следеше
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Ами миналото лято казах на един приятел,че ми е писанало вече и искам нещо сериозно,а той ми написа някакав ник и ми каза,че това е което търся.Вклучих му се и след няколко реда го напсувах (мисля,че снимка не искаше да ми даде).След време той пак ми се беше вклучил,но помнех ника му и отново го отрязах.На НГ бях в един приятел и там се оказа и той.Не го познавах.Дори незнаех,че е той.Запонах се с повечето,но не и с него,нз що.Бях забравила вече за ника му,когато ми се вклучи и ми поиска снимки от НГ.Така почнахме да си чатим всеки ден и нямах търпение да почнем училище.Виждахме се секи ден по коридодире и все повече си ме кефеше.Накрая му признах,ама той ме отряза.След ден ми призна,че и той се чувства по същия начин и излязохме.След няколко дена(на рд-то му) му нещата се получиха от самосебе си.Наскоро ми казаха,за случката от миналото лято.Тогава си мислех,че ми говорят за поредния идиот,ама съм грешала.![]()
П.П. Малко дългичко стана,ама се извинявам ..
bqh na centara stoqh na edna peika i te doidoha s negovi fr i sled 1 h stoene se zapoznahme :Pp posle skype i tei nikfa filosofiq pak s eidn drug ot edin kupon
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
На улицата!![]()
Общи познати и честно казано в началото хич не се търпяхме...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Мии..май беше на един рожден ден на една фр пък и после нз как се оказа че сме в едно даскалуу ии тъкамм![]()
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
toi e sled skypeПървоначално написано от the_hottie
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
-----
Напоследък така става.Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
хахахаха да!Първоначално написано от Diabolic^Angel
Бях на рожден ден в едно кръчме. Към 12ч излизаме отвънка да си хфанем такси за един бар и видях един познат, който беше с едно негово приятелче (с което по-късно вечерта са харесахмИ). Отидохме до въпросния бар, ама на мен не ми даваше мира този мой познат и много исках да излеза с него същата вечер заедно с моята най-добра приятелка, която беше с мен.
Напих се дзверската в този бар и по едно време телефона ми звъни - познайте кой- приятеля на моя познат.
Разбрахме се веднага да си хфанем такси с моята приятелка и да отидем до едно място. Отидохме. То там те на една спирка ни чакаха (едвам го помня всичкото тва, много се бях усмъртила) и като слезохме от таксито и докато се чудехме къде да ходим и аз нещо кво казах "Оф, как искам да седна някъде" и тоя пич ми показва с ръчичките си да седна в него и аз тъпата пияна гъзка седнах.
И така се залюбихмИ.
![]()
![]()
![]()
Ама не беше за дълго.
Той ма изостави, че неква девойка чакала дяти от него у Варната. Ахахахххаха.
ми ... в училище.Една моя Фр ни запозна.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()