.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 125

Как се запознахте със сегашното си гадже ?!

Извинявам се предварително,ако има такава тема!
    Da sI v zatv0r-shte go razbIq beIbe beIbe da sI studen-shte te zatoplq beIbe beIbe beIbe da sI s jeNa-shte q ubIq beIbe beIbe beIbe-az sъm prah,az sъm snqg..topq se beIbe beIbe bez teb ..

Град
    SoFiAaAaAa
    emm toi e bivsho gadje na edna fr... iii v edna detska gradina

емииии покрай една моя приятелка...той ме беше видял с нея в даскалото ииии вечерта ми писа по скаип и така на другия ден излязохме ииии станаха нещата... :P
    Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

Град
    дЖигитАй xD
    na edna ekskurziq be6e qko ... nie o6te ne se poznavahme i po edno vreme toi nahlu v staqta po bokserki bqha 4ERVENI i az mn mu se smqh togava... a daje neznaeh za kfo idva a toi prosto si vleze i az samy sedqh i awe naprao be6e... i takam..sled tva si pisahme po skype govorihme si i taka stanaha ne6tata
    Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    няма купидон, има skype!!

Град
    там където мечтите стават реалност
    няма ли някой да каже "в затвора",нека бъдем толерантни към различните,все пак гей парада в София няма да се отмени
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    Велико Търново
    ne sme se zapoznavali oficialno.prosto zapo4nahme da si govorim bez da se poznavame i ottam zapo4naha vaprosite,haresahme se i tragnahme
    Руса кукличка

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Ем аз още от шести клас си го познавах, събирахме се в една компания... Преди около 6 месеца се видяхме пак, и преди 3 тръгнахме :P

Запознахме се покрай един проект - бяхме на обучения през януари 2007 и една вечер той ме спаси от измръзване като ми даде горнище Не, че помни, че съм била аз... После трябваше да правим представление и участвахме и двамата. Тръгнахме около година и един месец след като се запознахме, преди това не е имало привличане помежду ни - имахме си гаджета, не сме се заглеждали един по друг. Нещата станаха изведнъж - само за една вечер се забихме, без предварителни свалки, без нищо.

hottie
    Guest
    оххх тая скайп направо нямам думи ! Къде отиде тръпката на първия разговор на първата среща?

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    че то по скайп пак си има търпка... ти като не си я усещала

с моя се запознахме в скайп
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Град
    Стара Загора
    Ами запознахме се в един фитнес.Той е най-добрия приятел на братовчед ми аз бях с бати .Не тръгнахме веднага тогава даже не се харесахме. Тръгнахме чак след окло година и сега вече сме заено 6 месеца.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    че то по скайп пак си има търпка... ти като не си я усещала

с моя се запознахме в скайп

то пЪ ебат тръпката ...
    ''хммм ся дали ще ми отговори ако му пиша'' ...
    такаа .. решаваш се да му пишеш : '' Zdr mili4o0oooo :* :* ''

наистина има тръпка .. ..то голяма романтика ( 4 любовни емотикон4ета )
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    sofiqqq
    амии покрай приятели
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Град
    "градът на мечтите"
    случайно...е не съвсем щото преди тва той постоянно ме следеше
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Супер фен
    Ами миналото лято казах на един приятел,че ми е писанало вече и искам нещо сериозно,а той ми написа някакав ник и ми каза,че това е което търся.Вклучих му се и след няколко реда го напсувах (мисля,че снимка не искаше да ми даде).След време той пак ми се беше вклучил,но помнех ника му и отново го отрязах.На НГ бях в един приятел и там се оказа и той.Не го познавах.Дори незнаех,че е той.Запонах се с повечето,но не и с него,нз що.Бях забравила вече за ника му,когато ми се вклучи и ми поиска снимки от НГ.Така почнахме да си чатим всеки ден и нямах търпение да почнем училище.Виждахме се секи ден по коридодире и все повече си ме кефеше.Накрая му признах,ама той ме отряза.След ден ми призна,че и той се чувства по същия начин и излязохме.След няколко дена(на рд-то му) му нещата се получиха от самосебе си.Наскоро ми казаха,за случката от миналото лято.Тогава си мислех,че ми говорят за поредния идиот,ама съм грешала.

П.П. Малко дългичко стана,ама се извинявам ..
    Обичам те <3 !!!

амиии...училище

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    bqh na centara stoqh na edna peika i te doidoha s negovi fr i sled 1 h stoene se zapoznahme :Pp posle skype i tei nikfa filosofiq pak s eidn drug ot edin kupon
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    На улицата!

Общи познати и честно казано в началото хич не се търпяхме...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мии..май беше на един рожден ден на една фр пък и после нз как се оказа че сме в едно даскалуу ии тъкамм
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    оххх тая скайп направо нямам думи ! Къде отиде тръпката на първия разговор на първата среща?
    toi e sled skype
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

-----

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    toi e sled skype
    Напоследък така става.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Diabolic^Angel
    На улицата!
    хахахаха да!

Бях на рожден ден в едно кръчме. Към 12ч излизаме отвънка да си хфанем такси за един бар и видях един познат, който беше с едно негово приятелче (с което по-късно вечерта са харесахмИ). Отидохме до въпросния бар, ама на мен не ми даваше мира този мой познат и много исках да излеза с него същата вечер заедно с моята най-добра приятелка, която беше с мен.
    Напих се дзверската в този бар и по едно време телефона ми звъни - познайте кой - приятеля на моя познат. Разбрахме се веднага да си хфанем такси с моята приятелка и да отидем до едно място. Отидохме. То там те на една спирка ни чакаха (едвам го помня всичкото тва, много се бях усмъртила) и като слезохме от таксито и докато се чудехме къде да ходим и аз нещо кво казах "Оф, как искам да седна някъде" и тоя пич ми показва с ръчичките си да седна в него и аз тъпата пияна гъзка седнах. И така се залюбихмИ.
    Ама не беше за дълго.
    Той ма изостави, че неква девойка чакала дяти от него у Варната. Ахахахххаха.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    ми ... в училище.Една моя Фр ни запозна.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си