- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- девственост
moje li nqkoi da ka4i snimki ili da dade link k1m snimki na koito qsno se vijda dali momi4eto e devstveno ili ne , az rovih iz neta no ne namerih ni6to ... sega t1rsq pomo6t ot vas za6toto se gledah v ogledaloto i imam tam nqkakva 4erna dypka no ne s1m pravila seks a o6te ot malka sam gimnasti4ka iskam da razbera otvorena li s1m![]()
Дори да не си девствена какъв е проблема???
в този форум не веднъж се е споменавало от умни хора
девствеността е нещо,което губиш след като спиш с мом4е или моми4е!
така,4е...гледай се! девствена си щом не си имала полови контакти
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
не си девствена Тези, които се занимават със спортове от сорта на гимнастика или бягане, или нещо свързано с разтягане губят девствеността сиПървоначално написано от ivana0895
![]()
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
ципата се разкъсва не само от секс .. пръсти и т.н. ;]Първоначално написано от neshtastno^vliubena
prosto iskam da razbera dali s1m ili ne s1m , za6toto az vinagi mnogo s1m se strahyvala ot p1rviq p1t i dali nqma da boli mnogo p1k i az imam pa ni4eski strah ot kr1v , zatova . swords1010 obe6tavam ti milo drogar4e pove4e da ne pravq taka :P ne naistina i na mene mi zvy4i sme6no no to4no v momenta ne znaeh kak1v sinonim na " otvorena "da izpolzvame taka de moje li snimki ?
:P
Първоначално написано от AndreY.Arshavin.
Да, ципата може да се разкъса от много неща, но си оставаш девствена до момента, когато спиш с момче.И да ти се е скъсала ципата какво значение има?Тамън няма да те боли чак толкова, когато правиш секс
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Има и такива случаи, но не е задължитено след като се занимаваш с такъв спорт задължително да губиш девствеността си ..Първоначално написано от AndreY.Arshavin.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от girl_in_black
аа кажи им гооо
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
e dobre de ve4e ne pitam za devstvenost a za tova razk1san li mi e himena
А как искаш ние да ти кажем?! От къде по-точно искаш ние да знаем?!?!?! Не всички, които практикуват такъв вид спорт се "отварят" ..Първоначално написано от ivana0895
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
a az iskah samo 2 snimki edna na momi4e s himen i na drygo bez ........Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
В една дръга тема бяха пуснали този сайт...нз до колко може да ти помогне но се пак ето: http://www.healthystrokes.com/hymengallery.html![]()
ето ,че аз съм правият в случая тя пита точно това което аз отговорих .. няма страшно няма да усетиш нищо 1вия пътПървоначално написано от ivana0895
![]()
ms mnogoПървоначално написано от nestle
i taka ve4e znam 4e s1m s razk1san himen i da se nadqvame 4e 1viq put nqma da me boli
![]()
Я за по сигурно, снимай се и дай, пък ни тук ще преценим и ще кажем!
Raise your fist!
това 4е си с разкъсан химен не озна4ава,4енма да те боли. Ти още си тясна,нищо не е влизало в теб..предполагам! При проникването на .. теб ще те боли,защото тялото ти инстиктивно ще се свива,защото това за него е като нападател така да се каже..ако се отпуснеш и се възбудиш добре няма да те боли толкова мн,но определено и при вси4ки слу4ай няма да е като при вси4ки останали пъти лесно и пр. Първите пъти са съпроводени с лека или силна болка..
:S mersi 4e mi kaza istibnata ama sled kato mi kaza 4e 6te boli sq ve4e se 4ydq zaslyjava li si da go pravq ... ama aide 6te probvam . mersi na vsi4kiПървоначално написано от neshtastno^vliubena
![]()
Първоначално написано от MostHated
![]()
![]()
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
kak da ne si zaslujava stiga da e s nqkoi kogoto iskashПървоначално написано от ivana0895
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
hmmm to da si nagal da si nagal ama 4ak puk tolkova 6te me gleda cqla bg onaq rabotaПървоначално написано от g1rl4eto_
ako ima6 4ak tak1v golqm merak mi pi6i LS
:P hmmm MostHated :P
![]()
Ама като гледам май и ти имаш.Първоначално написано от ivana0895
![]()
AmmM nE prosto see ebavam s NeGo![]()