- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Турчин е
Не говориме за страни, а за религии!Първоначално написано от Bubles
![]()
Турците и циганите винаги са били пренебрегвани в България,което ги е озлобило към българите. Почнали са да се държат по един особен и нехуманен начин към нас. Затова има деления. Да не говорим,че самата им религия е една .. а само като се сетя за 5-те века .. ако не бяха те, досега България щеше да е развита страна и нямаше да сме на това дереже. Как да им симпатизирам??
Plush`thing.. не ги познавам всичките ама до сега за турчин и цигънин хубава дума не съм чула.
Пък за тва момиче ако толкова мн го обича тоя ... Какво да кажа. Не съм аз човека дето ще й казва какво и с кого да прави. Аз обаче съм категорично против подобни връзки. И ДА РАСИСТКА СЪМ ! :P
като се замислиш че не всички на тоя свят са еднакви и тях двамата надали ги интересува кой какво е правил преди 5 века и да се причисляват и те щот се водели към една държава... според мен тука става съпорс за човек роден в българия с турки произходПървоначално написано от LINKNOT
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
моля?пренебрегвани??Първоначално написано от LINKNOT
това са пълни глупости!
на циганите им дават кво ли не кви ли не помощи строят им къщи,а на българите кво? нищо!
пък и ако са толкова пренепрегвани как така става че сега общо взето турци ни управляват?
+1Първоначално написано от Bubles
i kf0 kut me b0l!...mainata ti [!]
Точно това е, че тя каза, че единствено се харесват взаимно за сега!Първоначално написано от tedy_hi91
Темата щеше да им съвсем друга насока ако девойката беше казала, че са заедно и го обича, а той нея - не.
За това си и позволих да говоря така, защото е глупаво сред толкова много българи да се захваща с турци и т.н .......
Боже господи.
Турците не са хора и аз го знам най-добре.
Всеки е на различно мнение.До едно и също мнение НИКОГА няма да се стигне.Но в един такъв човек,пренебрегван от вас,може и да намерите много хубави неща.Защо винаги трябва да се хващате за религията?На първо място бъдете хора...
A life without love is like a year without summer.
I'm krisi_bep
Знаеш,че не говоря от политическа гледна точка. Ти като чуеш "турчин" или "циганин" не визираш "прелестния,безгрешен,крас в принц" на мечтите си,нали? Не си само ти. Мисля,че сравнително малка част от българите не правят деления. Пък и съм сигурна,че тези,които писаха по темата в тяхна защита,не биха тръгнали с един циганин (аре да не е турчин),само защото е прекрасен човек .. Не ми ги разправяйте на мене тия ..Първоначално написано от machineheadfan
Кой ти гледа религията?
Гледам,че са мазни турци от тези, с крайната липса на обществен морал, които ежечасно ограбват държавата ни... за тези, които ще направят детето ти гаден родоотстъпник.
Е това не бих го позволил.
+1Първоначално написано от dark_sw
![]()
Ми ако и ти си туркиня няма проблем...
Ама толкова ли се свършиха българите бе...
Незнам колко си голяма.. ама сигурно знаеш българската история .. и многото филми .. описващи отношенията на турците към нас ...
Каквото е нашето отношение към тях (омраза) такова и тяхното към нас.. та и още по-злобно .. все пак те живеят в НАШАТА държава ..
аз имам приятелка туркиня ... и досега съм имала 3-4 такива .. за приятелство не е голям грях .. но любов ... аз ли4но не ибих се занимавала с тур4ин .. това е моя съвет
~Remember,remember...25th of November~
predpo4ita6 fesa pred bulgarskite mom4eta ?!Ot koe selo si ?!
![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
ne sam rasistka i nqmam ni6to protiv turcite.. zavisi kakav e..bratovchedka mi hodi s turchin..super svesten i mnogo se griji za neq,darji na neq i prochie...tq e na 21 i go obicha ..nikoi nemoje da q otkasne ot nego.. reshi ti dali go iskash ili ne...ne e nujno da slushash nikoi ot tozi forum ..samo sarceto si![]()
+1Първоначално написано от w0sh
![]()
Турците са някакви човекоподобни маймуни от средна Азия живуещи на Балканите от 5 века и вече се мислят за цивилизовани!
Стига с провокативните въпроси за голямата любов, ако се влюбя в туркиня ще я зарежа без да ми мигне окото. Турските главорези са изнасилили достатъчно българки през 5те века та да се сродявам и аз с тех.
Тука хора с принципи не останаха ли? Нема ли вече българи?
Ако аз се сродя с къдъна все едно задрасквам 1000 поколения българи и българки които са запазили моят народ като такъв!
Да не говорим че от страната на майка ми и на баща ми СИТЕ СА БЪЛГАРИ!
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧНА!
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Ахааа... Схванах! Предпочиташ да "сърбаш помията" на българските моми, без значение дали ще е по-гадна от тази на туркините, нали си е българска.Първоначално написано от Love_Boy
На това му се казва патриот.
![]()
Много ясно. ти като си недорасла за патриотичен идеал, не се опитвайд а се изкараш цивилизована.
Най-грозната българка> мис Турция,
Ходил съм в почти всички европейски държави и там няма толкова много красиви момичета като в България! Просто ние сме един от най-красивите народи на света. Тук на 100 момичета 10 са грозни, а в Европа е обратното. Така, че ДА , ПРЕДПОЧИТАМ ДА СЪРБАМ "БЪЛГАРСКАТА" ПОПАРА.Първоначално написано от dark_sw
Ти, щом си толкова прогресивен и напреднал (чак не си излизала от село) всеми турска булка, да видим тогава какви хубави чернички, мургавички и кльощавички бебенца ще имаш!
1-во.: МомИче съм.Първоначално написано от Love_Boy
2-ро.:Стори ми се странно наистина да си чак толкова голям патриот и за това реших да попитам, а ти веднага решаваш, че се подигравам.
3-то.:Нямам никакво мнение за турците-нито позитивно, нито негативно. Просто независимо от националността всеки може да бъде лош.
Ако, и този път не си ме разбрал си е лично твой проблем.![]()
dark_sw , каква е тая мания след всеки пост да слагаш?
Не е особено трудно да си съставиш мнение за турците, нужно е само да проследиш една емисия новини, да разгърнеш вестник или да пуснеш радиото. Всеки ден съобщават за изнасилвания, убийства и други изверщити които те правят.Първоначално написано от dark_sw
Няма голям патриотизъм, малък, умерен, среден, ляв, десен или водоравен! Патриотизма е един - любов към България и обич и подкрепа към българщината по целия свят.
Не смея да слагам хората под общ знаменател.И все едно българите не вършим гадости...
Всички народи вършат.
Ама, щом искаш: дай ще си "сърбаме нашата помия".
![]()
Еми дай да се женим за негри тогава! До петдесет години няма да има български народ!Първоначално написано от dark_sw