- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Турчин е
Оки. Дай ще се женим за негри, но нека да не слагаме всички под общ знаменател.Първоначално написано от Love_Boy
Хората са ХОРА преди всичко. Дай Боже момчето да е свястно.
![]()
Човек се ражда първо в семейство и автоматично придобива етнос, после идва езика, после народа като идентичност, после религията!Първоначално написано от dark_sw
Стига с глупостите за точността и тем подобни! Точните българи свършиха ли се?
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Ами, ако момчето, което авторката си е харесала се окаже свястно?Първоначално написано от Love_Boy
Тогава етноса му няма да има никакво значение.
Човек не избира в кого да се влюби. Всеки би предпочел да си хареса българин/ка, но както виждаш понякога привличането е по-силно от патриотизма. Да се надяваме, че момчето наистина е свястно.Край на спора.
Ако българките разсъждаваха като тебе щеха да се женят за турците и след петте века, през 1878 немаше кой да вдигне Априля!Първоначално написано от dark_sw
Е*аси твърдоглавия си!Първоначално написано от Love_Boy
Не може да ме разбереш и това си е! Лично твой проблем.
![]()
Много добре те разбирам, не съм малоумен!Първоначално написано от dark_sw
Пожелавам ти да ти се избистри мозъчето! Лека нощ!
Тоя фатмак рязан как се казва ако е нещо което неможе са се запомни от едно чуване го заеби
It`s Like This
имаше един случай една приятелка ми разправяше.Едно момиче,с която се познавала още от малки тръгнала с турчин след време казала аз не се вече казвам (примерно) К. отсега ще ме наричаш Наймзе(или нещо такова) иначе няма да ти проговоря О.о . Тея турци ти промиват мозъка хах ще направят всичко възможно само за да ти променят религията,името и да станеш като тях
има момче и момиче турци които са ми приятели всмисъл общувам си с тях и са приятни .. и до сега честно да кажа не съм ги чувала да продумат на турски ... те живеят тук ии са си деца като нас .. мисълта ми е че има и гадни турци нооо има и приятни хора не слагайте всички под един общ знаменател![]()
Много мразя турци,един нормален не съм видяла.Като чуя езика им и ме втриса.Религията им ме отвращава и изобщо не бих си имала работа с турчин.
Първоначално написано от cherinka
cherinka, евала
ти отдавна си ме кефиш с яките си постове във форума, и пак съм съгласна с теб !
хора били и те, уж тва, уж онова.. ами да, и те са най-обикновени хора ама имаше един период в който кака ми движеше и се сваляше само с турци.. нищо добро не видя от тях!
ааз не съм расистка, и баща ми не е, помня че ми беше развивал теории как връзките българка-турчин са неприложими.
голяма и тъжна истина е
дам, хора са и те, ала бала, ама ако обичат, ама ако те ценят, бла бла, но тва е само ТЕОРЕТИЧНО
НА ПРАКТИКА наистина с тях не се получават нещата...
chernika, още веднъж евала..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от cherinka
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
ха и какво като е турчин...аз съм ходила с турчин... е и още се занимавам с него и той с мен...
Какво като е турчин...? и той е човек... и той има чуства...така че да не ти пука...щом си го харесала няма значение какъв е...![]()
Попринцип само вкъщи говорят на турски.Първоначално написано от kiss_kris
Разбира се, ще е глупаво да седнете някъде заедно и те да си говорят на турски.
в същата ситуация съм.....
от 3 години се ознаваме и от 3 години ми е най-добрия приятел..... наскоро ми призна че ме харесва аз също го харесвам...... можеше да тръгнем но........е турчин......тяхната вяра е съвсем различна......мисленето абс всичко е различно...... вярно е и те са хора......но ако техните не те харесат ще ви разделят.....ако те харесат не се знае както каза баща ми може да те омъжат за него![]()
![]()
наистина звучи абсурдно но е така....... при мен проблема е че сестра му не ме харесва.... а оттам всичко се променя........ ако тръгнем ще издържим известно време против волята на родителите му......но...... края ще е бочезнен за момичето повече......... а колкото до говоренето на турски...... събирам се от време на време с такива и те си говорят на турски пред мене и аз от време на време "я преведи..." специално мойто момче не говори турски дори у тях..... не му харесва...... той е различен не е от ония дето крадат лъжат и така нататака....... та той даже е отличник...... :P
![]()
мойто малко сладкооо.....
![]()
![]()
:P
Gangsta.iF love GANGSTA BOY
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,,когато имаш НУЖНОТО и не му даваш НЕОБХОДИМОТО,оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш,,
+1Първоначално написано от Melosa
![]()
Всичко у тех ме отвръщава! Миризмата им, мутрите им, религията им и изобщо самите те!
Ние сме българи и си имаме наш си манталитет който е несъвместим с техния! НЯмаме работа при турци както и те при нас!
Все пак както е казал бай Тоше: "който се чувства турчин, да си ходи в Турция"![]()
![]()
![]()
![]()
виж ти си зн най-добре щом се аресват младите да се земат...и аз мраза турци и то мн....но не става ? за мен...виж прецени си и така...успех...![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Аз не бих се хванала с турчин![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Мразя турците ................. дееба и рязаните карабини да си ходят в турция нямат място при нас мръсни гадове
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Първоначално написано от dark_sw
Ти изкара българките...най-некадърните жени в света...![]()
A qui
Леле чета ви тъпите мнения на повечето и се чудя.Вие като чуете турчин си представяте накъв черен дето живее до моргата и носи ковчези за да печели пари...Не е така.Истинския турчин-ббез циганска смесица не се различава от българин.Има много красиви от тях.Или ако не красиви поне ...симпатични.Турция...като гледах форд бояр(д) по бтв и турците бяха доста симпатични.Незнам кво сте ги намразили всички.Ехооо...турцин и циганин-огрооомна разлика.Се едно на някой италианец да кажеш циганин...
П.С.Прочетох само първата страница на темата.
В България според теб се срещат мн често чисти турци,без да са някви мелези?!Българските турци са черни,грозни и тъпи.Излючения винаги има,обаче запитайте са що са с турски имена лайната!Щото те не се възприемат като българи,не са възпитавани така!Първоначално написано от rocking_time
Има голяма разлика между турчин и циганин. Не разбирам защо се делите такавсички сме хора независимо какви.. според мен послушай сърцето си.. това ще е най-правилното решение
![]()
Емииии... да си призная, нямам нищо против турците. Нека си живеят, нека се размножават, амааааа да не ми влизат в живота1
за авторката ще кажа да послуша сърцето си. В действително има красиви турци, амааааааааааа...
ВЪПРОС НА ВКУС!![]()
V nqkoi slu4ai e po- dobre da si zamul4i6.... i da se prehvurli6 na boksovata vulna :P