- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Турчин е
haresah edno mom4e,vzaimno e....no ima edin problem..tur4in e...kak bihte kak postupili na moe mqsto...???
т.7
Moderated by Sam90'
Стига да е свестен като човек не мисля, че това, че е турчин е проблем.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
И аз съм на същото мнениеПървоначално написано от girl_in_black
![]()
ОМФГ и какво като е турчин и да е циганин но те обича цени..Ти кво да не си расиска ?Първоначално написано от mamagaq
Ти си луда!Първоначално написано от mamagaq
И кво по-точно си му хареасала??? Визия?
Мюсюлманското си е мюсюлманско и ние нямаме работа при него!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Хвани се ти с турчин и тогава ходи да раздаваш съвети да ти еба майката нещастнаПървоначално написано от RoCk-SpOt
Аз по принцип не деля хората по раси,вяра и т.н.И съм на мнението,че щом е взаимно няма проблем...смисъл не трябва да ти пука.Не живей с мнението и за мнението на другите!
A life without love is like a year without summer.
I'm krisi_bep
Aми като за начало не бих го харесала ! И дори и да стане, което е адски безбожно малко вероятно, веднага бих си го изтрила от ума !
ЕХООО ... ТУРЧИН ? ? ? ?![]()
лелел жалка расискА!!!!!! просто пълна идиотка земи трайПървоначално написано от cherinka
![]()
+1Първоначално написано от cherinka
Пише се расисТка.Първоначално написано от RoCk-SpOt
И другото, което е, като не знаеш как стоят нещата, по-добре замълчи, недей да се излагаш повече![]()
сигурна ли си че е турчин, да не е циганин![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
според мен ако и двамата не вярвате в религията си няма проблем...![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
На тея които я посъветваха да го взима мога само да им пожелая един мазен, рязан кур
ТОЛКОВА ЛИ НЕ ОСТАНАХА БЪЛГАРИ ???
И от какво се поражда тази ваша толкова огромна омраза?
I'm krisi_bep
Изобщо не бих се занимавала с такъв .. Наречете ме "расистка". Да,такава съм!Първоначално написано от mamagaq
ГолЕмО важно, че е турчин. И българин да е не му пречи да е кретен.![]()
а ти защо си толкова голям расист?!? ти ако се влюбиш в някоя и тя ти спомене че не е чиста българка кво ще се откажеш ли?Първоначално написано от hazarta
![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
А ти знаеш ли?
От това, че са гнусни и миризливи лъжци и крадци и да не казвам още какви ...![]()
Не говориме за това.Първоначално написано от Bubles
Изтокът е едно, запада е друго!
Мани го тва.Първоначално написано от tedy_hi91
Проблема е друг.![]()
не съм казала коя страна точно й е другата родина..Първоначално написано от cherinka
А ти знаеш ли?
Извинявам се, но аз си оставам заклета расистка! Да, вярно и той е човек, но имайте си принципите бе хора..![]()
♥ ♥ ♥
Махай се от тука като ти е проблем да живееш в България, бе!Първоначално написано от Little Woman
Продължавай да нареждаш.. продължавай... много ще просперираш така..... евала за такива хора като тебе, пълнит еми душата. Смешник!
хах...а пък ти познаваш изцяло турското население в България...не ставай смешна,човекът си е човек!Първоначално написано от tedy_hi91
dark_sw се изказа много правилно!![]()
I'm krisi_bep