Цитирай Първоначално написано от dark_sw
Цитирай Първоначално написано от Love_Boy
Цитирай Първоначално написано от dark_sw
Цитирай Първоначално написано от Love_Boy
Цитирай Първоначално написано от w0sh
Боже господи.

Турците не са хора и аз го знам най-добре.
+1

Турците са някакви човекоподобни маймуни от средна Азия живуещи на Балканите от 5 века и вече се мислят за цивилизовани!
Стига с провокативните въпроси за голямата любов, ако се влюбя в туркиня ще я зарежа без да ми мигне окото. Турските главорези са изнасилили достатъчно българки през 5те века та да се сродявам и аз с тех.
Тука хора с принципи не останаха ли? Нема ли вече българи?
Ако аз се сродя с къдъна все едно задрасквам 1000 поколения българи и българки които са запазили моят народ като такъв!

Да не говорим че от страната на майка ми и на баща ми СИТЕ СА БЪЛГАРИ!

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧНА!
Ахааа... Схванах! Предпочиташ да "сърбаш помията" на българските моми, без значение дали ще е по-гадна от тази на туркините, нали си е българска. На това му се казва патриот.
Ходил съм в почти всички европейски държави и там няма толкова много красиви момичета като в България! Просто ние сме един от най-красивите народи на света. Тук на 100 момичета 10 са грозни, а в Европа е обратното. Така, че ДА , ПРЕДПОЧИТАМ ДА СЪРБАМ "БЪЛГАРСКАТА" ПОПАРА.

Ти, щом си толкова прогресивен и напреднал (чак не си излизала от село) всеми турска булка, да видим тогава какви хубави чернички, мургавички и кльощавички бебенца ще имаш!
1-во.: МомИче съм.
2-ро.:Стори ми се странно наистина да си чак толкова голям патриот и за това реших да попитам, а ти веднага решаваш, че се подигравам.
3-то.:Нямам никакво мнение за турците-нито позитивно, нито негативно. Просто независимо от националността всеки може да бъде лош.

Ако, и този път не си ме разбрал си е лично твой проблем.
Не е особено трудно да си съставиш мнение за турците, нужно е само да проследиш една емисия новини, да разгърнеш вестник или да пуснеш радиото. Всеки ден съобщават за изнасилвания, убийства и други изверщити които те правят.

Няма голям патриотизъм, малък, умерен, среден, ляв, десен или водоравен! Патриотизма е един - любов към България и обич и подкрепа към българщината по целия свят.