.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 88

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от confused_starr
    Aми аз имам същия проблем като теб . На 17 съм,но съм нямала приятел. А без да се надувам, в момента изглеждам страхотно и момчетата често ме заглеждат, а тези, които са по-отракани си намират начини да ме заговарят. Проблемът ми е, че постоянно ги отхвърлям и си намирам причина за тва. Докато съм си с приятелките се отпускам и ако някой започне да се зарибява с мен няма проблем. А като остана на саме с него всичките ми страхове изникват веднага ии не знам кво да правя с дадената ситуация, как да се държа, какво да кажа..как така да го заговоря..кво ще си помисли за мен, ако направя или кажа това или онова.. Имам чувството, че липсата на опит супер много ми пречи..И вместо да се държа като самоуверено момиче, започвам да се свивам,особено ако става дума за хубаво момче, което харесвам. И понякога като се сетя за това започвам да се питам 'има ли ми нещо?'..и не намирам отговора.. И най-кофтито е, че вече не мога да преценя кое момче наистина ми харесва, защото се оглеждам за потенциален приятел във всеки.. колкото и да ме е срам да си го призная.
    АЙДЕ ЗИМАЙТЕ СА,ДА НЕ ВА ИЗПЛЮЩЯ
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    nowhere
    прочетох цялата тема и мисля, че трябва да спреш да обръщаш внимание на хорското мнение (в частност .. това на приятелите ти) ..и следващия път когато ти се отдаде възможност забрави за срамежливостта си (знам, че не е лесно защото и аз самата съм доста срамежлива ноо пък ако все те е срам ще си я караш така не до 18 а до много повече ... а предполагам не искаш това да се случва налии ) ..амм също така за момичето от твоя блок ..не можеш да бъдеш напълно сигурен, че е загубила интерес към теб, може би просто си мисли, че ти не я харесваш и след като тя те е заговаряла, а ти само "здрасти" ..възможно е да си мисли, че ти се натрапва и ,че нямаш интерес към нея . ..другия път пробвай ти да я заговориш, покани я да се разходите пред блока и да си поговорите ..все тая къде ще е де (аз пък ...пред блока не, че има лошо ...) ..ако не друго поне ще си намериш нова приятелка

ПП: ..и не е вярно това, което са ти казали приятелите ти ..че колкото повече обръщаш внимание на едно момиче ..нищо няма да се получи ..е има ги много и всякакви ноо аз съм сигурна, че на повечето момичета им харесва момчето да им обръща внимание и по някакъв начин да показва че са по-специални от другите (без да прекалява разбира се )

амм не прочетох съветите на другите, но се надявам моя да ти помогне с нещо .. УСПЕХ живей си живота без да ти пука и следващия път не пропускай възможноста ..няма по-хубаво от това да си имаш някой, който да обичаш, а и той теб :P

Цитирай Първоначално написано от Breakaway
    Цитирай Първоначално написано от lifestyler
    За мен проблема ти не е в друго, а в това че си се втренчил прекалено много в "търсенето на приятелка".. направо ми изглежда като фикс идея.. От това, което си написал ми изглеждаш интелигентно момче, което само по себе си означава интересен събеседник и стига да не пробваш при неподходящия човек (малки неориентирани и тъпи момиченца, да не кажа к.. ) смятам, че ще намериш кой да те оцени.
    Грешката ти вече от там нататък ще бъде, че няма да гледаш на момичето като на обикновен човек, с който водиш разговор, а като на потенциално гадже. Това, което трябва да направиш после е да спреш да търсиш съвети какво и как да кажеш от други хора, защото ще е пределно ясно, че няма да бъдеш себе си,а това отблъсква всяко момиче и просто ще си смешен. Просто завържи добро запознанство, забавлявай се, бъди ти и не мисли какво ще става после, нещата наистина ще дойдат от самосебеси.
    Добре, как да гледам на момичето, с което водя разговор като на потенциално гадже и това да стане така, че до разбере за намеренията ми. Запознанство мога да завържа, но просто не виждам как да стане това. Единственото време, в което мога да завържа някакво евентуално лафче е в междучасията, когато ходим да пушим в дворчето например. Мислел съм си го как да завържа разговор и то интересен, но не се получава. В общи линии в междучасията можа да обсъждаме учлищитето и това на кой как му е минал часа, какви часове има нататък и евентуално последното което да може да се обмени някоя приказка е колко време остава до края на междучасието, например. Просто не знам как да направя така, че да привлека вниманието на някое момиче, така че да му е интересно да се видим след училище да кажем. Не знам дали вече споменах, но аз адски трудно мога да заговоря момиче сам, особено ако съм му хвърлил око. Радвам се много, когато някое момиче само ме заговори. В един такъв момент си казвам, че вероятно имам потенциал и не съм толкова задръстен. За съжаление, дадох вече пример, че когато евентуално това стане най-много да си разменим скайповете и да си полафираме нещо късо по скайп, но от там на сетне не знам какво да правя. Не знам и какво да искам и как да си го посикам.(може би вече се повтарям твърде много). Казаха, че това че момиче те заговаря не значи, че определено те харесва. Как да позная дали едно момиче ме харесва? Може би въпросът ми да ви се е сторил възможно най-тъпия от зададените ми досега ?, но това е главното, на което бих искал да се доближа поне близко до най-правилния отговор.
    Търсенето на приятелка не ми е фикс идея макар вече да изпитвам нещо като депресия заради липсата на такава. Не съм си поставил определени срокове, в които съм си казал, че задължително трябва да си намеря. Е и все пак не ми се ще това да стане като стана на 20+ чак. Всичко трябва да се прави навреме. Сякаш колкото повече напредва времето, толкова повече почвам ми се гади от мисълта, че се чувствам задръстен.
    Чета ти темата от самото постване,но сметнах да не пиша защото другите бяха достатъчно изчерпателни в мненията си.От този ти пост долавям някакво отчаяние,което не е на добре.Самочувствието ти е ниско,а и имам чувството че си изградил представа че да общуваш с момичета е нещо супер трудно и непосилно.Просто се отпусни,личи си че си интелигентен,използвай го като свой плюс.Просто не се притеснявай толкова.Щом се запознаеш с някое момиче гледай да имаш колкото се може повече теми за говорене и най важното ,ако бъдеш естествен,момичето ще го забележе и от там насетне ако нататък потръгнат нещата да контактувате,вече с чар и с късмет ще успееш.Пожелавам ти успех.

http://bgbest.blogspot.com/ -Безплатна музика

http://bgbest.blogspot.com/ - Топ Скандалните жълти новини на България

http://bgbest.blogspot.com/

Breakaway, струва ми се,че не си разбрал както трябва предния ми пост. Имах предвид да завързваш разговори не само с цел намиране на гадже, а нормални, обикновени контакти, приятелски. Това означава разбира се да се стремиш да общуваш с всички хора, с които ти е интересно, а не само с момичета "които ти допадат". Наистина искам да разбереш, че момичетата оценяват приятелското, равнопоставено отношение, а когато усетят, че разговаряш с тях с цел да ги сваляш, да те забележат и т.н. в повечето пъти ставаш смешен и започват да възприемат по различен начин (не като интересен, "сладък" събеседник, а като следващия който им мисли нещо ) Тук пак да уточня, че говоря за свестни момичета, не за някои лигли, които не знаят какво искат.
    Относно темата на разговор - просто се включи в общия, без да преиграваш или да се стараеш да си интересен, разбира се. Ако трябва ти да започнеш разговора говори за интересите си - музика, филми.. бъди оригинален, но не насила, отпусни се, за да започнат ума и външния ти вид (казваш, че не изглеждаш никак зле) да работят в твоя полза.

според мен всичко тръгва от това че си срамежлив .. много познато

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Охоо софиянец ... дай снимка ахахаха
    Абе ... те повечето момчета са срамежливи до някаква степен!
    Надали т'ва ти е най - големия проблем!
    Показвай ... на момичетата ,че ги харесваш ... било
    то с поглед ... усмивка .. комплименти ...
    използвай хубавото време за разходки в парка ,ако щеш ... хъхъ
    аз така тръгнах с моя фр .. по парковете и те .. стана работата ахахах .... не се спирай .... не му мисли ... действай на момента
    пък каквото стане ... не трябва да те спират задни мисли ...
    винаги рискувай ... не се притеснявай от отказ ..
    бъди настоятелен и ще имаш ефект .. : )))

Град
    София
    Не мисли за хорското мнение.
    Нов ник: Cassidy

Хубаво! Рискувах! Ама си оставам пълна издънка в любовта.
    Прекрачих най-големия си страх, да поканя момиче да излезем заедно, подготвях се за срещата, настройвах се психически и репетирах мислено как ще премине срещата, за какво ще си лафираме с момичето, къде да я заведа и т.н. докато тя не ми прати смс в деня на срещата, че не можела да дойде. В скайп се крие, а в училище сякаш само се разминаваме на "здрасти". А в началото беше толкова хубаво, все едно е като на филм. Тя се запозна с мен, аз я заговорих следващите пъти, разменихме си скайп, в последствие телефони ала бала... И каква стана тя вече я описах. А когато я видя изпитвам едно чувство, точно като все едно да ти се подкосят краката преди контролно или изпитване. Чудя се има ли смисъл да я търся отново и да правя опити, тя е значително по-малка от мен, но и аз не знам в какви филми се вкарвам. Заслужава ли си да опитам пак или да и "досаждам" отново пък в крайна сметка колкото да излезем заедно пък може и да ме хареса или все още да ме харесва... И аз не знам вече...

Цитирай Първоначално написано от Breakaway
    Хубаво! Рискувах! Ама си оставам пълна издънка в любовта.
    Прекрачих най-големия си страх, да поканя момиче да излезем заедно, подготвях се за срещата, настройвах се психически и репетирах мислено как ще премине срещата, за какво ще си лафираме с момичето, къде да я заведа и т.н. докато тя не ми прати смс в деня на срещата, че не можела да дойде. В скайп се крие, а в училище сякаш само се разминаваме на "здрасти". А в началото беше толкова хубаво, все едно е като на филм. Тя се запозна с мен, аз я заговорих следващите пъти, разменихме си скайп, в последствие телефони ала бала... И каква стана тя вече я описах. А когато я видя изпитвам едно чувство, точно като все едно да ти се подкосят краката преди контролно или изпитване. Чудя се има ли смисъл да я търся отново и да правя опити, тя е значително по-малка от мен, но и аз не знам в какви филми се вкарвам. Заслужава ли си да опитам пак или да и "досаждам" отново пък в крайна сметка колкото да излезем заедно пък може и да ме хареса или все още да ме харесва... И аз не знам вече...
    Абе ти не си добре беее..ах чак ти се дразня.Спри да се впрягаш,от мн планове,от мн мислене и представяне кое как ще мине накрая оставаш с пръст в уста!Ае земи се стегни малко и не бъди толкова заухав и вече 2983847575 път ще го кажа,първо гледаме човек,но после го виждаме-демек характерът е от изключително огромно значение.Спри да бъдеш такъв заухав,като спреш да мислиш кво да кажеш,как да го кажаеш за да се правиш на духовит пред девойките,точно тогава ще си станат работите,то самосебе си.Такива заучени и премислени неща никога после не се вкарват в реална практика,щото просто нз човекът с-щу теб как ще отреагира,може да се изкефи ,може да се издразни..Отпусни се и се радвай,имаш време ,млад си..ще ти излезе късметът..просто трябва малко да се замислиш върху моите думи,не се вкарвай в тея филми,щом казваш ,че си арен и те заглеждат и те харесват,начи..харесай се сам,човек като е в хармония със себе си и му е весело и готино,то се изписва и на лицето му,в държанието ,настроението,говоренето във вс личи..като се почустваш пич,ше почнеш да се държиш като такъв!Никога не е късно запомни!Бате не си на 80 се пак,а на 18 така,че...айде успех със самохаресването и самовъзприемането!
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Хубаво, действах! Поканих момичето отново на среща, ходихме на кафе, лафихме си за всякакви глупости. Всичко, за което си говорехме ми идваше спонтанно и без много много да се вкарвам във филми. Направо перфектно мина времето, което прекарахме заедно. Сега ми идва идеята да се видим отново, но се чудя какво да очаквам на следващата среща. Как да я накарам да и стане ясно, че искам нещо повече? Или да подхождам с търпение и да чакам момента сам да дойде? Какво да правим на следващата среща, някакви идеи? Нещо стандартно, непретенциозно или някакъв символичен начин да и намекна, че искам нещо повече? Някакви идеи?

Град
    isperih
    Подсказвай , че я харесваш, за да има малко надежда момичето, а не да чакаш сама да се втурне към теб-те са малко особени, защото са прекалено горделиви.Едно момиче когато бяга зад момче, скоето не се е запознало добре, означава, че е к***а. Недей толкова да страниш.А оная от блока ти, можеш да и кажеш на входа, че я харесваш и че ти е неудобно да го казваш точно пред блока по простата причина, че не сте излизали досега заедно. Надявам се тя да разбере намека ти и да имаш една приятна среща с въпросната дама. Пожелавам ти успех!!!

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Човек, прочетох ти темата ... направо все едно гледам себе си в теб и твоите ситуаций, само дето аз съм на 20 ... Ще ти кажа, аз колко много чаках този момент с първото момиче ... и той наистина взе, че дойде преди около 3 седмици, обаче просто с такава тъга казвам в каква ужасна ситуация съм, че просто съжалявам, че ми дойде момиче на главата ... Ужасно ужасно съм влюбен в нея, но тя си има приятел който я обича и ходят от 6 месеца, а е от друг град и за 3 седмици с мен се видя поне 10 пъти- целувки, милувки, и всичко и вчера идва оня миндил във варна, и тя сега се чуди какво да прави и не може да вземе решение кой да избере ... толкова ми е болно, толкова ми е гадно, ако не я ...( започвам вече да си мисля че я обичам ) толкова много просто щях да и бия шута и да не се занимавам повече, честно за хората като нас ( оставам впечатление че и ти си такъв ) който търсят нещо сериозно, а не само за 1 вечер, просто май е почти невъзможно да се стигне до нещо такова ( малко да си излея мъката )... и като за финал да ти дам един съвет, просто не се впрягай, когато нещо такова дойде, както всички казват, то найстина става когато най-малко очакваш ... а стигнеш ли до момента с първата целувка, вече преградите падат и не знам ама аз лично въпреки, че найстина какъвто и да е изхода с това момиче, нямам намерение скоро да се занимавам с други момичета, съм МНОГО по-уверен с тях .... Не го мисли много и давай, напред по-директно, а каквото стане
    www.impulse.bg/skywalker - това съм аз

Голям фен Аватара на Remini
    Да ти кажа честно и на мен понякога на първа среща с момиче което харесвам и аз си глътвам езика.Не се притеснявай..ще попаднеш на някоя,която ще поеме инициативата вместо теб и всичко ще потръгне!Успех
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от maaster
    Човек, прочетох ти темата ... направо все едно гледам себе си в теб и твоите ситуаций, само дето аз съм на 20 ... Ще ти кажа, аз колко много чаках този момент с първото момиче ... и той наистина взе, че дойде преди около 3 седмици, обаче просто с такава тъга казвам в каква ужасна ситуация съм, че просто съжалявам, че ми дойде момиче на главата ... Ужасно ужасно съм влюбен в нея, но тя си има приятел който я обича и ходят от 6 месеца, а е от друг град и за 3 седмици с мен се видя поне 10 пъти- целувки, милувки, и всичко и вчера идва оня миндил във варна, и тя сега се чуди какво да прави и не може да вземе решение кой да избере ... толкова ми е болно, толкова ми е гадно, ако не я ...( започвам вече да си мисля че я обичам ) толкова много просто щях да и бия шута и да не се занимавам повече, честно за хората като нас ( оставам впечатление че и ти си такъв ) който търсят нещо сериозно, а не само за 1 вечер, просто май е почти невъзможно да се стигне до нещо такова ( малко да си излея мъката )... и като за финал да ти дам един съвет, просто не се впрягай, когато нещо такова дойде, както всички казват, то найстина става когато най-малко очакваш ... а стигнеш ли до момента с първата целувка, вече преградите падат и не знам ама аз лично въпреки, че найстина какъвто и да е изхода с това момиче, нямам намерение скоро да се занимавам с други момичета, съм МНОГО по-уверен с тях .... Не го мисли много и давай, напред по-директно, а каквото стане
    абе ти си голям гъ_з бе, какво се занимаваш с момиче което има приятел

мойта ако някой я целува и излиза на среща с нея с някаква цел, а не като просто приятел направо ще го изкормя. надявам се приятеля и да ти направи няколко цицини за да разбереш че щом момиче има приятел е забранена територия. или я чакаш да го зареже колкото време ще трае това, или си търсиш друга. за кво да им разваляш на хората щастието

сори че съм така импулсивен, ама моето си е мое, никой не може да се бута там

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Е темата е стара.Със сигурност автора вече се е оправил.
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Е темата е стара.Със сигурност автора вече се е оправил.
    е паа май не се е, щото е писал днес за последно

Е, за мен медалът винаги има две страни. И сега ще ти кажа какво мисля, предвид моя дълъг (по-къс от твоя) житейски опит.

Порадвай си се на свободата, защото вероятно още мъъъничко остава докато хормоните ти не свалят всякакви задръжки и започнеш да сменяш момичетата една след друга. Те от своя страна ще мрънкат, ще правят фасони, ще ти намират и озтъкват недостатъците, ще ги боли глава, когато най-много ги искаш. Имам предвид, че от свободата по-хубаво нещо няма, та... все пак оцени я, защото и срамежливостта ти ще избяга и ще се смееш на тази тема, четеейки я може би след като зарежеш поредната фръцла.

От друга страна, ти малоумен ли си? По-едрогърдичката избирал?!? От психологическа гледна точка шанса да ти се е заложило като спънка за по-нататък е голям. Имам една приятелка, тя държи на теорията, че повечето мъже спирате умственото си развитие на 12 Да не се е случило и с теб и все още да търсиш едрогърдичката?

Отърси се от притесненият, първия път може и да сгафиш, но какво толкова. Ще я преживееш благодарно първата, която те зареже заради издънки, ще научиш какво не трябва да правиш и си продължи живота.

И не разчитай на съвети тип "върни се при оная от 8ми клас, моли и се" или "забий някоя в кръчмата пред вас, доволен ще останеш". Айде успех и извинявай, ако има нещо.

Дай снимка.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    та ибa у депресанта, стани гей може някой чичко да те обладае...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от nan4onanka
    Дай снимка.
    Хаха тъй като следя темата от начало видях,че имаше предложения и за зпознанства,така че аз мисля че това момче от тази тема ще спечели.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    След като прочетох темата се изнеривх,че е стара и съветът ми ще е безмислен,но като гледам авторът скоро е писал.
    Образът ни наподобява перфекционист,даже само като ти гледам темата и в часта в която споменаваш,че си искал да изпипаш детайлите на думите си,ми става ясно че едва ли не си много претенциозен и подреден.Което е хубаво качество,според мен,но явно това ти пречи в отношението с момичетата.Иначе си личи,че си красноречив и много се задълбаваш в нещата.
    Другото което забелязах е,че много се влияеш от мнението на приятелите си,не е лошо човек да има добра репутация пред друйинката,но чак пък толкова...Вървиш срещу себе си.
    Разбирам,че вече си на такава възраст,че е малко ненормално да нямаш опит в свалките на тези години,но пък не може всички да са спец флиртаджии на по 16.
    Много премисляш нещата,от сорта на "но се чудя какво да очаквам на следващата среща. Как да я накарам да и стане ясно, че искам нещо повече? Или да подхождам с търпение и да чакам момента сам да дойде? Какво да правим на следващата среща, някакви идеи? Нещо стандартно, непретенциозно или някакъв символичен начин да и намекна, че искам нещо повече? Някакви идеи?"
    много мислиш,а няма смисъсъл от толкова много мислене,излишно е.
    Просто трябва да се отпуснеш по течението,човек се учи цял живот.
    След като прочетох темата ти,в съзнанието ми изплуваха много съвети които наистина биха могли да ти погнат,но за разлика от теб моите мисли са много разхвърляни,искам да кажа много неща умешвам ги и накрая нищо не казвам.

Та главният ми съвет е да се отпуснеш,да се довериш на инстинктите си и най-вече да не мислиш за последствията,утре може и да не дойде.

Мдаа,пичът е перфекционист.Така че искам да му кажа,че няма да си има момиче,докато не срещне онова,което напълно не отговаря на критериите му,което е идеалното за него.Просто момичетата,които срещаш са ти горе-долу безразлични и не изпитваш нищо към тях.Когато намериш онази,тогава ще се отпуснеш и няма да мислиш за тези неща.Дотогава-имай търпение и успех!

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от assd
    Цитирай Първоначално написано от maaster
    абе ти си голям гъ_з бе, какво се занимаваш с момиче което има приятел

мойта ако някой я целува и излиза на среща с нея с някаква цел, а не като просто приятел направо ще го изкормя. надявам се приятеля и да ти направи няколко цицини за да разбереш че щом момиче има приятел е забранена територия. или я чакаш да го зареже колкото време ще трае това, или си търсиш друга. за кво да им разваляш на хората щастието

сори че съм така импулсивен, ама моето си е мое, никой не може да се бута там
    Въпросът е, че аз не предприемах нищо, нарочно, точно защото знам че си има приятел ... 90% от първите крачки във всичко предприемаше тя ! ... а и честно казано приятеля и и да иска малко трудно ще успее да ме докопа, не съм от лесните аз
    www.impulse.bg/skywalker - това съм аз

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    След като прочетох темата се изнеривх,че е стара и съветът ми ще е безмислен,но като гледам авторът скоро е писал.
    Образът ни наподобява перфекционист,даже само като ти гледам темата и в часта в която споменаваш,че си искал да изпипаш детайлите на думите си,ми става ясно че едва ли не си много претенциозен и подреден.Което е хубаво качество,според мен,но явно това ти пречи в отношението с момичетата.Иначе си личи,че си красноречив и много се задълбаваш в нещата.
    Другото което забелязах е,че много се влияеш от мнението на приятелите си,не е лошо човек да има добра репутация пред друйинката,но чак пък толкова...Вървиш срещу себе си.
    Разбирам,че вече си на такава възраст,че е малко ненормално да нямаш опит в свалките на тези години,но пък не може всички да са спец флиртаджии на по 16.
    Много премисляш нещата,от сорта на "но се чудя какво да очаквам на следващата среща. Как да я накарам да и стане ясно, че искам нещо повече? Или да подхождам с търпение и да чакам момента сам да дойде? Какво да правим на следващата среща, някакви идеи? Нещо стандартно, непретенциозно или някакъв символичен начин да и намекна, че искам нещо повече? Някакви идеи?"
    много мислиш,а няма смисъсъл от толкова много мислене,излишно е.
    Просто трябва да се отпуснеш по течението,човек се учи цял живот.
    След като прочетох темата ти,в съзнанието ми изплуваха много съвети които наистина биха могли да ти погнат,но за разлика от теб моите мисли са много разхвърляни,искам да кажа много неща умешвам ги и накрая нищо не казвам.

Та главният ми съвет е да се отпуснеш,да се довериш на инстинктите си и най-вече да не мислиш за последствията,утре може и да не дойде.

+1 :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си