Цитирай Първоначално написано от babity
Незнам... не го чувствам като да съм влюбена, защото ПРЕДЕЛНО ясно ми се заяви, че продължение няма да има (в смисъл... може да си се виждаме понякога, но "връзка" няма да има!), а и той не е от тези, които се заръбяват по "недостъпни". Той си е... особняк. Снощи треперех едва ли не като поиска да го целуна, а днеска като си бях легнала за детското сън-че и постоянно си мислех колкот съм тъпа и как е трябвало да го целуна... Мойта работа изглежда е искам, 'ма не ми стиска, защото тайничко ме е страх, че повече няма да го видя ако легна с него и ще ми е супер зле после. Обърках се в собствените си мисли и нямам идея какво да правя!

оф я се уважавай малко повече бе, момиче
зАеби го тоя..
тъй както четох.. не изпускаш нищо повече от някъв "особен" плейбой дето иска да ти го набие и да не се занимава с нищо сериозно.. а ако такива отношения ти изнасят, Ок..
аз лично бих го махнала, колкото и да мe привлича.. то аз като знам че не е способен да ми даде тва което искам, къв е чепа да се занимавам.. помисли над тва ;]
скъсай сякви отношения с него и ще видиш как след няколко дена ще ти се е махнал от главата и ще ти е смешно как си се филмирала за такива неща..
мисли трезво!

аз не бих се виждала с човек ей-така, или ще е с мен, или не..
заеабвай го.. не губиш нищо :]
какъв е смисъла да спиш с него, сериозно.
чета темата и въртя теории в главата си, чак се изнервям...
като спиш с него ще си просто някоя поредна, то и ако е такъв човек едва ли някой ще е способен да бъде специален в очите му..
маай го тва нещо там и дръж на себе си.. повече ще те запомни ако не се 'абиш заради него..