.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    погледни нагоре.към небето.Те ТАМ Е

Как мъжете (момчетата) преживявате раздялата???

наистина искам да прочета мнения от силния пол...Защото всеки до сега с който съм скъсвала след репликата "Мисля че трябва да се разделим" ме поглежда с онзи влажен поглед все едно е дошъл края на света.Не казвам че ви е забранено да страдате,но все пак слъзливите излияния не са ли за момичетата? Първото момче с което скъсах едва ли не ме обвинява че заради мен не може да обиче никоя друга вече и че дори себе си не обича...а скъсах с него отдааавна,но още ме гледа все едно съм от онези мъжемелачки който нямат чувства...охх мн се разприказвах Просто започвам да се чудя аз ли ги разбирам погрешно.Знам че няма лесна раздяла,но все на мен ли трябва да се падат най-трудните-тези в които трябва де се чувствам виновна ,че не съм останала с човек когото не обичам само за да не му разбия сърцето?
    PEACE)

както всички останали и те са хора

Град
    Boulevard of broken dreams
    а пък аз такива не съм срещала как го преживяват? или се превземат много или се правят на много силни
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    АЗ пък съм краен непукист.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Eta normalno e da reve mom4eto Hodil e s teb, ugajdal ti e, pravil e si4ko za teb a ti Ega ti raotata

и аз попадам само на такива момчета! Понякога просто си мисля че ги предразполагам по някакъв начин и за тва се получава така! ама и аз съм се замисляла
    I'm a bitch, I'm a tease
    I'm a goddess on my knees
    When you hurt, when you suffer
    I'm your angel undercover
    I've been numb, I'm revived
    Can't say I'm not alive
    You know I wouldn't want it any other way

Трудно, деа. Защо не съм руса курва, мамка му!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Правилен въпрос!!!
    Защото вие жените не сте хора
    Ще подкрепя тезата си:
    Когато кола блъсне мъж на улицата,
    може да си кажете "Ей,блъснаха човека".
    Ако кола блъсне жена,
    казвате "Ей,блъсна жената".

Айде сега си навлекох гнева
    на още 345 човека,густо.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от Viara
    и аз попадам само на такива момчета! Понякога просто си мисля че ги предразполагам по някакъв начин и за тва се получава така! ама и аз съм се замисляла
    а аз попадам на пълни непукисти, на които изобщо не им пука за мен съдба...
    иначе момчетата, както имаше една тема, не се трогват лесно, или поне аз все на такива случвам.. дето не им пука много много.. и на същия принцип преодоляват разделите лесно, ако въобще ги преодоляват.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Момчетата, с които съм се разделяла не са се трогвали особено ...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Цитирай Първоначално написано от Viara
    а аз попадам на пълни непукисти, на които изобщо не им пука за мен съдба...
    иначе момчетата, както имаше една тема, не се трогват лесно, или поне аз все на такива случвам.. дето не им пука много много.. и на същия принцип преодоляват разделите лесно, ако въобще ги преодоляват.
    що и на мене не ми се падне един непукист а чувството за вина е най-гадно от всичко,но в никакъв случей не трябва да си с някого само,за да не го нараниш и както казва Love_Boy,ако погледнеш някого в очите и не трепнеш,значи трябва да минеш на следващия

Не можеш да жертваш своето щастие заради това на някой друг, така че няма смисъл да се чувстваш виновна или да ти става криво. Всеки се спасява, както може. Ако теб те бяха зарязали, дали толкова щеше да им пука? А и голяма работа, че те мислят за мъжемелачка. Важното е каква си всъшност, а не какво се носи в пространството. Естествено, че така ще говорят. Нали трябва да запазят малко от нараненото си достойнство.

Всеки го приема по своему. Ако те е обичал много, ще го боли, ако ли не - няма.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си