- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- побъркват ме
Вече ми втръсна от глупостите им....По точно на баща ми.
Прибирам се аз в нас бях на разбота ,но приключихме по-рано и естествено първата им рабоа беше да ме погледнат кривичко.После майка вика измъкнах цяла тоба с фасове от един пепелник в чекмеджето(реших да наведа глава ок!)
После баща ми идва при мене и вика,че сме го правели на тъп,той трябвало да бъде главата на семейството а аз съм го била лъгала дори не съм си правила труда да скрия фасовете...защо?При положение,че му казах,че пуша и това е пед него може да не го правя,но няма и да се крия като някоя мишка в ъглите...и защо ме вини при положение,че не ми дава по-различен пример.
Другото беше,че съм се върнала рано и не съм била на работа ,аз естествено сигурна в себеси му отговорих,че съм била там и няма смисъл да лъжа само и само да се прибера 1-2 часа по-късно.Един път да се случи да се прибера по-рано и те ме обвиняват в безбожно тъпи неща.
И естествено вече няма да има социална помош,няма това...няма онова...
И накрая изцепва като почнеш училище от нас там,от там в нас...
И какво ако е решил да налага някакво наказание то си има начало и край-1 седмица,2,3,4 пък какво така излиза ,че цял живот...
Не разбра ли,че няма да стане...никога не признава,че той е сгрешил има се за виша сила.Той бил вкарвал парите вкъщи
Един път се бях ядосала и казах,че може от глад да умра на улицата ама ако продължава няма да го търпя.
Откакто почнах работа не съм искала нито стотика..когато се е налагало пак мрънкаха даже исках да им ги върна ,но пак не...
А да и на всичко отгоре незнайно защо реши да ми попретъси чантата и като ми видя парите и пак ме изпогледа още малко щеше да каже ,че са негово дело...
Апък отделно мнението им е ,че съм курва...заради косата...?!? прическата ми била такава.
Имам чувството ,че някой им пълни главата с глупости защото минах и през етап наркоманка,алкохоличка и незнам какво ли още не...
Как подяволите да им покажа,че понякога грешат и както аз си навеждам главата когато знам,че греша трябва и те да го напавят макар и да си ми родители....
с извинение имаш родители - идиоти..
като моите нищо не можеш да направиш според мен![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Всеки родител с особите си...![]()
И аз имам моменти, на които не се понасям с нито един от двамата.. Ей така бе, дразнят ме, говорят ми на инат, обвиняват ме най често че не съм учела.И странно защо и аз съм чувала това от майка ми, че съм се облякла като курва, че държанието ми било такова..
че тва, че онова!
Да не ти пука мацка, не им обръщай внимание. Почти всеки си има проблеми с родителите за едно или друго нещо. Сблъсaка между поколенията е неизбежен..![]()
♥ ♥ ♥
Първоначално написано от Vikitooo
+1
Напълно съгласенРеспект !
Там ,където другите немогат !
Nz KakVo da Ti KaJA osVen 4e Moite Sa o6te Po Zle . . . .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....
Олее ... извинявай ама как ги търпиш ?!![]()
Тфа е ... ебати ужаса ! и как така ще ти претърсват стаята и 4антата ..А тфа за работата не му се нерви, каквото и да правиш си мисля 4е винаги ще ти намират недостатъци .. както и сега - цигарите, косата (впро4ем не разбрах какво й е к**венското на косата ти
).
Ти на колко си ?! Щот кат гледам как те третира все едно си още в детската градина![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Нищо лично но родителите ти да не са избягали от морската градина???!Те не са наредОсвен да не ебааш незнам какво да ти кажа...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Кхх...ами да кажем ,че не съм мн голяма ,но не съм и малка...Имат някакви приливи и отливи и ова ме дазни.Както всичко е наред можем като връсници да си говорим и излизаме изведнъж прасс и всичко се обърква...
Според мен за всичко е виновно домашноо куче пазач(брат ми) ...като го подкупя всичко скрито покрито ама направя ли нещо на пук всичко се изпява по-украсен начин...
A ti na kolko godini si ?
tova koeto moga da kaja e 4e vsi4ki roditeli sa ludi rqdko ima normalni da ne kaja nikoga![]()
![]()
![]()
When you can live forever...what do you live for?
I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!