- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко високи момчета харесвате.
Пускам тази акнета ,за да получа отговори и резултати на въпроса който когато излизаме с приятели ни затруднява най-много , а именно какви момчета предпочитат момичетата.Винаги сме спорили ,защото
имам ниски и високи познати, и всеки защитава ръста си и все не можем да стигнем до крайно мнение.Моля само момичета да гласуват.
И моля не пишете отговори като : "Ако се харесваме ръста няма значение".Да ама представете си перфектното за вас момче, и гласувайте колко е висок той в вашите мечти.А ако имате приятел си го представете по-нисък или по-висок и кажете как е по-добре.
10х предварително , очаквам само сериозни отговори.
Т.1 от правилника!
swords1010
Wollt ihr das bett in flammen sehen ?
Под 190 не признавам....Много малко вероятно е да ме привлече, освен
ако по другите критерии не е просто перфектен, но това рядко се случва...Аз не съм ниска, а обичам да се катеря и на високи обувки и ставам към 180 и....
Give me your best shot motherfucker!
момчетата над 180 са идеални колкото повече толкова по-добре все пак аз съм 169 тъй че някакси не върви да е по нисък от мене сега може и малко под 180 ама все пак ... абе няя значение колко само да не е под мен когато съм с токчета :P
Stars are like friends, there's always some around, you just need to find your favorite one.
http://www.impulse.bg/user/lady-prada
ти като си 169...за висока ли се имаш?
пс-не харесвам момчета
аз никъде не съм писала че се смятам за висока но не съм и ниска тъй че просто поясних колко съм и това че харесвам по високи момчета да не би да е проблем за теб????Първоначално написано от Psychopath*
sledvashtia put 4eti po hubavo!![]()
Stars are like friends, there's always some around, you just need to find your favorite one.
http://www.impulse.bg/user/lady-prada
Над 190 ми е най-добре![]()
170см.-180см ... По рано се кефех на яко високи ама ми мина мерака .. на ток4ета не ходя тъй 4е някой от 175 нагоре е идеално :P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
И аз съм за 170-180,нещо не ми допадат дългучите![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
170-180 e nai-dobria ryst spored men.
1.65 - 1.75 момичета най-дубре =)
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
Приятелят ми твърди ,че е висок 1,83 и ми се струва метри над мен (а аз съм 1,72).Други момчета,дето казват ,че са 1,76-7-8 ми се струват още по-високимисля,че някой не се мери като хората
А по темата ..обичам да е колкото мен..1,75 макс.Сладко ми е.
1.80-1.90![]()
Quod me nutrit,me destruit!
Знам ли .. То си зависи и от човека, телосложението, пропорциите .. Може би 1.70-1.80 .. Аз съм висока 1.57 някъде, така че почти няма вариянт да е по-нисък от мен.![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Минимум 1,85. Всички други на мен са ми ниски и не бих тръгнала с тях.
Иха аз попадам в най-харесваната група.Йеееееее.![]()
![]()
![]()
гласувах за 180-190 но и 190+ е добрехаресва ми да съм с видимо по-високи от мен момчета
аз съм 1.70
![]()
1.70-1.80 е перфе![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
абе важното е да е по-висок...не бих се хванала с нисък...![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Откога височината стана основен критерий![]()
Приятеля ми е около 5 см по-висок от мен, а сме заедно вече повече от година и половина.
Критерий е,по-мъжествено изглежда един висок мъж.Аз не разбирам анкетата 170-180см ???Това е доста дребно човече като за мъж...може би се дължи на преобладаващата възраст във форума.Както и да е,аз вече гласувах.
az li4no haresvam mn visoki 6to i az sma visoka i s nisak nqkak ne vari
180-190.
Sasho1988
Варна..