- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко високи момчета харесвате.
Първоначално написано от _CuCuTy_
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
ами аз съм 1 57 някъде (да знам ниска сам) значи той да е 1 и 65 най много един и 170
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
над 1.80
ami az sym na 14 i sym 1:50...nqma kak da e po nisyk ot menzatova v momenta nai dobre mi e okolu 1:70..max 1:80
![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
аз съм доста ниси4ка,затова предпо4итам високите мом4ета,но под 190.2.00 все пак..
да не изглеждаме смешно,не 4е това е най--важното,но по темата..
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Еми по принцип и аз така смятам но все пак съм 1,73 и като сложа и едни токчета ставаааам...Първоначално написано от Melosa
Сестра ми обаче е 1,58 и дори с 10см токче пак е по-ниска от гаджето си което е 1,75 така че за нея е перфектна тая височина и ще изглежда супер смешно с някой над 1,80![]()
1.70-1.80 при положение,че аз съм 1.68
Just haters make me famous! εĭз
Засега 1,70-1,80..след време ще минат и в по-високата категория.Аз сега съм 1,70,пък след време...по-височко=по-добре (е,не чак някакви жирафи разбира се)
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
180-190sm![]()
Сегашното ми гадже е 182см., а аз съм 164-165см.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ами най-важното е да не е по- нисък от мен аз съм 168 см така, че гласувах за 170-180Макар, че ще съм доволна да е и над 180 ...
![]()
към автора на темата не ти ли е ясно,че колкото различни момичета толкова и различни са им вкусовете високи,ниски тънки, дебели трудно ще им угодиш
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
pff vs... 170-180-190... i nie ma6kite iskame da ste visoki ama ot 160 ne mardate pove4eto... tai 4e mno pritencii kvoto takova pf.. az kat sam 169-170 i sam na 17g ko za izhvarlqne li sam![]()
awe... taq tema e tupa 4e daje nqkva deto mi e 155 na tok4eta i s dignati race 6e mranka za 190... osazdaite se we kvoto takova... ne e zadaljitelno da se nadigne6 na prasti za da celyni6 nqkoi vajnoto e da se OBI4ATE tva e vs dr sa samo pritencii
![]()
ми аз предпочитам да е доста по-висок от мен щото аз съм супер ниска и ако той е нисък супер много ще ни е*ават имала съм такъв случай за тва по-добре да са бая високички![]()
ами 1.65-1.75 ама не и по високи
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от sapa91
там е раотата че че при поечето тиинове няма любов а сау силно превличане инъче по темата мене 170-180 ме устройва напълно щото аз съм 162 и не върви някой дългуч до мен.....
над 170
Първоначално написано от LaDy^DaQnA
sqq sajalqvam ako ti ne q namira6 ni6to li4no no... az darja mnogo na 4yvstvata ne prosto prevli4ane sex i aide putq.... az si padam po po dalgotraini vrazki v koito moga da vleq ne6to i sex s nqkvi 4yvstva moje da e div lyd neokrotim no da ima 4yvstva 6toto sex bez 4yvstva e kato da pravi6 sex nadovaema kykla az sam na tova mnenie![]()
За моите 173 см височина ги предпочитам 180-190см, иначе е малко странно, нали се сещате.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
170-180![]()
За мойте 1,72 предпочитам да са към 1,80-1,90 та да мога спокойно да си носа токчета![]()
Суетата.Моят любим грях.
абе аз съм мн нисичка....161-2....ама си падам по бая височки...от 185 нагоре :Д не ми пука изобщо,така се чувствам по-добре,а и като се замисля....доста височки момчета са ме харесвали така,че се тая :Д
Първоначално написано от sapa91
ебати вица![]()
ти чуваш ли се !!?ми аз като съм 1.72 да не съм уникат бе ?!
май не се знаеш на кой свят си ..
Първоначално написано от InnchetO`bE
xaxax znam znam ti ne zn mai ama kvo se zaqjdam.... ae jivei si jivotai tva e koi kolko e visok tolkos az na h*i rasta
+1Първоначално написано от Canada_Bulgaria_girl_
![]()
![]()
Аз съм около 1.56 и 1.70 за мене е перфектно