- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко високи момчета харесвате.
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
идеаааално![]()
![]()
abe q ostavi momi4eto napulno normalno si e.4e ti 2.50 li iska6 da eПървоначално написано от Canada_Bulgaria_girl_
![]()
![]()
![]()
Гласувах за 1.80-1.90, но и повече не е зле. Все пак аз съм 1.73-4 :P
It`s my life
It`s now or never
I ain`t gonna live forever
I just want to live while I`m alive....
Винаги съм харесвала момчета, които са поне 1.80, НО все попадам на нисички... колкото мен ...аз съм 1.66
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
Ами 160 - 170![]()
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
170-180 предпочитам да са колкото мен,с 2-3 см разлика![]()
1.79,3025![]()
180 см-190 см![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Попринцип 170-180, но тъй като аз съм 155 гласувам за 160-170.За мен това е идеалния ръст, за да си отиваме.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
170см.-180см,аз съм висока 168,но ще ми е добре един може би 175-185.![]()
Когато изчезна, когато метеорът бе паднал отвъд хоризонта, всичко потъна в мрак.
Не можех да видя звездите повече.
И вече нямаше смисъл за каквото и да е било..
еми аз нямам за идеален точно определен ръст и + тфа то си зависи от човека но 170-185 мисля че някъде ф тия размери =]
еми понеже аз съм ниси4ка и мразя когато мом4ето е някъф дългунама ако е по4ти колкото мене или даже по нисък(малко невъзможно
) е кофти
I can't stop myself from loving you <3
2 metra sa nai qki
mom4e sum ama seki ima pravo na glas![]()
treniram dokato padna kato stana pak produljavam
180см-190см![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Не ми казвайте, че предпочитате 190 см дългун, най-вероятно клиощав, пред нисичък, около 170-1-2-3-4-5, Херкулес, маса и релеф и чудо![]()
Колебаех се между 170-180 и 180-190,ама като че ли повече ме кефят по-височките..А 170 е почти колкото мен....В крайна сметка 180-190
edin put da se zaradvam 4e sum visok 1.92 sum :D
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
да са по високи от мен .. е да не се прекалява мисля че 10тина см е приемливо но 20 вече е смешно ..
мойто момче е около 1.75/1.80 и си го харесвам (аз съм 1.65)
war - destruction
war - destruction
Височки ...![]()
За мен... за мен е само Луната...
ммм като се замисля към 180 са повечкото които ми допадат![]()
off oburkah se pro4etoh go momi4eta i glasuvah za 160-170
of of ei taka kato vzema da pravq glupsoti mn me e qd
a po temata nai vajno e rusta na mom4eto da e priemliv sprqmo rusta na momi4eto sq ako momi4eto e 1.70 a mom4eto 1.60 e nqkuk tupo![]()
abe 10 sm razlika e napulno priemliva est ako mom4eto e po visoko taka 4e sa mene 1.80 ( moje i 2 3 santa otgore)![]()