- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко високи момчета харесвате.
по-високите момичета няма начин да не харесват момчета над 1.85 та и нагоре толкова смешна картинка ще са с по нисък... а тези,по нисичките не мога да кажа защо искат високите момчета тъй като и с токчета и без те все ще са си ниски не смятам,че момче с глава та и повече по-високо от тях ще бъде красива гледка някак си не пасва то затова има високи,но има и ниски момчета!По-правилно е висок и висока и нисък и ниска.Е не казвам,че не може да има любов между противоположностите в ръстта,но.... според мен по-правилно е високите заедно и ниските заедно...![]()
![]()
![]()
ако е готин и секси не ми дреме колко е висок
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Да е по-виисок от мен най-важното.Пъст някъде от 180 до 190 но това не са от до без голямо значение ще е колко по висок от мен
о,тва е нещото,което най-малко гледам.
важното е да е по-висок от мен. (а по-нисък досега не съм срещала,така че..)
не е важно колко е висока, а като кляка да ми е до пъпа![]()
170 - 180 см. да е мааалко по-висок от мен![]()
People never change, they just become more of who they really are ... ;;;
Колкото мен - супер.![]()
170-180 иначе е добре.
Приятеля ми е 1,75, аз съм 1,68 .. харесва ми така.
Разбирам да беше въпрос на личен избор на момчето дали да е високо 1.60 или 1.90,но да режете затова е отвращаващо.
За n-ти път ще повторя,че няма нищо по-впечатляващо от това момчето да е по-ниско от момичето,защото личи ,че и на двамата ептен не им пука.
абе любовта като дойде няма място за въпроси от рода на 'колко висок,колко годишен' и бла-бла ..
Важното е да не е по нисък от мен...![]()
Което значи да е от 170 нагоре... обаче да не е много висок...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
imam vapros-momi4eta bihte li haresali mom4e na 15god i 6mesetza -192bez obuvki,194s obuvki za gadje-(tova sum az)-basketbolist sum i za sega vsi4ki momi4eta s koito sum hodil sa mi do ramoto-ne e cool-iskam niakoia dalgokraka ama to ne se namirat lesnoPRAVI kraka v dne6no vreme -taa kajete bihte li trugnali s mom4e koeto 6te stane 2m-na men tolkova mi kazvat doktorite 4e 6e stana.nosia malki obuvki-48.
mi basketbolist sum trenirah vuv cska do razpadaneto i ,igraia basketbol ot 2 klas .za pove4e info chat me
+1 ..Първоначално написано от Nadelina
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
kakvo e tova +1..........................,kadeto w 190 tam e i 195![]()
mi basketbolist sum trenirah vuv cska do razpadaneto i ,igraia basketbol ot 2 klas .za pove4e info chat me