Така се случи, че цялата минала седмица си бях на село и там нямаше абсолютно никой друг, освен старчоци на по 70 години.
В нашата къща живееше само неподвижния ми дядо, а аз трябваше да се грижа за него, защото беше сериозно болен.

Минаха дни, а аз си имам приятел, с който прекалено често практикувахме любовния акт. Започна да ми липсва неговото ухажорство и коравият му... сещате се, затова ми прищрака и прибегнах до крайност.

На петия ден от престоя ми, съседите ме повикаха да стоя с тях на полето, докато събират мамулите. Съгласих се, защото и без това ми писна да гледам сериали с дядо ми.
Веднъж на нивата, останах сама между редовете кукуруз, но се отдалечавах все по-навътре. Нямаше никой до мен в огромен радиус, затова възбудено си събух гащите, свалих си прашката и откъснах един сочен мамул с огромни зърна. Без да му мисля, го поизтрих в блузата си и си го натиках в... отверстието.
Забравих да спомена, че аналния секс ми носи повече наслада.

Задоволявах се с прехласване, след това си го сложих там, където трябва и продължих до оргазъм. Наслаждавах се на дебелината и твърдите зърна и тяхното въздействие на меката ми кожа, ама точно по това време чух приближаващи хора и се уплаших, но преди да се изправя, те разгънаха мамулите и ме видяха чисто гола, с мамул забит във влагалището. Настана олелия, двама по-млади дядковци ме хванаха за ръцете, а други дотътриха едноколна количка, с която се возят чували товар.

Вързаха ми ръцете отзад, краката също, и ме натовариха в тая мръсна количка и ме затътриха към селото, като повтаряха "ще те научим ти малка калпазанко".

Бях уплашена до полудяване, а в същото време недоумявах защо ме возят и къде и какво ще ми правят.

Затвориха ме в някаква конюшня и светнаха лампата. Вързаха ме надупена там, откъдето ядат животните. Ужасих се!!!

Тогава зад себе си чух пръхтене и усетих миризма на говна.

Беше кон!!! Един селянин се приближи и напръска задникът ми с някакъв спрей, а конят изпръхтя още по-яростно. После ми съдраха всички дрехи и го пуснаха. "Извратенячко, сега ще получиш това, което искаше!" - ми викаха те, докато конят се изкачи по мен и влезе с целият си еднометров член в ануса ми!!!

На поредното влизане захапах гредата от болка, после крещях няколко секунди и припаднах. Събудих се в болницата, а някакви доктори кръжаха около мен и говореха че са ме шили и че са ми правили клизма, защото съм била цялата във фекалии...

Не мога все още да се съвзема, нито да си седна както трябва на седалището. Споделям с вас, защото си нямам почти никой вече, даже любовта си изгубих. Нашите ме изхвърлиха от къщи и в момента пиша от акаунта на един приятел.

Утре планирам да се самоубия. Всички вече знаят за случилото се и от срама нямам друг изход.

Моля след смъртта ми да ме упоменете или поне да не ме помните с лошо, защото аз бях просто една тъпа загоряла идиотка, която се остави на изкушението...