Ако Момчето свърши вурху половите органи на момичето или в близост до тях има ли верятност то да забременее в случай че момичето е девствено???
май няма![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Трябва да питаш ясновидка да ти каже![]()
Първоначално написано от swords1010
+1
Sasho1988
Варна..
+1Първоначално написано от _CuCuTy_
Ако сперматозоидите по някакъв начин достигнат във влагалището, токава има нужда от притеснение...И щом момичето е девствено, по добре да не си прави експерименти, че ако се получи "играчка-плачка" , може да и се доплачка...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Ne niama.
A tova dali momicheto e devstveno ili ne, izobshto ne e ot znachenie
Има вероятност ако спермата по-някакъв начин се стече към влагалището.Девствеността не е фактор.Все пак девстената ципа има отвор.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
не разбира се абе вие не сте ли чели литература бе деца![]()
![]()
![]()
![]()
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
Ние сме чели, за теб не знам.Първоначално написано от DekoDenev
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Първоначално написано от girl_in_black
То май и той не знае..!![]()
Sasho1988
Варна..
Първоначално написано от lauta_girl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
+1Първоначално написано от t1n4e7o
Момиче съм.
+1Първоначално написано от elena333
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
+1Първоначално написано от girl_in_black
BTW, и да се стече вътре, не знам, ама едва ли ще стигне достатъчно навътре, за да стане нещо. Няма опасност.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
+1Първоначално написано от Janeta_
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
абе вие не разбрахте ли,че трябва тея сперматозоиди да влизат на вътре!!!Не може само да са опръскали жената и тя да забременее!!!Писна ми от такива тъпи въпроси..замислете се малко!!![]()
+1Първоначално написано от t1n4e7o
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Разбира се, че има начин, даже да е девствена. Откъде изтича менструалната течност, като е девствена? Оттам може и спермата да влезе.Първоначално написано от darenka