.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: Ужасно

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Erica
    Цитирай Първоначално написано от Monopich17
    А какъв е варианта, някой да ми е направил интрига и да е говорил нещо лошо за мен, от тия дето я свалят ?
    Голям...
    Предполагам обаче, че ако тя ме харесва, това няма да и повлиае или поне може да ме пита, дали това е вярно.
    Незнам, мисля си,че ако ме харесва, рано или късно ще поиска нещо, но факта че има много обожатели, може да наклони везните
    Аз пък мисля,че това твоето е загубена кауза...Престани да се филмираш с тия погледи и незнам си какво...,ами се откажи...щом момичето не проявява никакво желание да говорите и те отбягва...не ти ли става ясно...какво още ти е нужно,за да разбереш знаците и?

Може и да си права, но не могада разбера, защо само с ен се държи така. Много по лесно щеш да и е, като я птах защо така, да ми отговори че не я кефя, а не да мъчи.

Като не ти обръща внимание, прави се на голяма работа и не иска да говорите - ОСТАВИ Я! Не се занимавай вече с нея! В крайна сметка всеки си има достойнство и на всеки чашата му прелива! Няма да и вървиш подир гъза я! Ха, пуууу неориентирани хора! (съжалявам, че така грубо се изразявам за нея, обаче, се нервиварах, какво и пречи да поговoрите, сливи ли има в устата си?)

здр

Днес си направих експеримент, с ревнуване. Викнах една позната уж да дойде преди плажа, на който бяхме тръгнали , ама не да парадираме ей така. И я чаках при онази. Ей сега минах, тя дори не иска да ми говори, едно сериозно и аз я попитах "Добре, що си такъв инат", а тя се захили много, след което пак стна сериозна.
    Мисля че ми е ясно вече какво става ;

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    мммм и аз съм се държала така шото спр мнг харесвах 1 момче и ме беше срам и незнаех какво да кажа беше ме страх да не разбере или да не сбъркам някъде в отношенията ни....ама за въпросното момиче нз

Според мен момичето просто не иска да ти дава напразни надежди ,защото не те харесва ,а те наблюдава защото на всяко момиче и е приятно да знае че повече момчета я харесват !Някак си изучава едва ли не твоето поведение ...нещо такова ,не мога и аз много точно да ти го обясня .Жените сме сложни същества!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

защо не я заговориш за нещо и ако тя не ти отг или се измъкне просто я питай защо се държи така
    I can't stop myself from loving you <3

Re: здр

И би ли ни разсянил какво става?
    A qui

Ами ти сигурен ли си че не си я засегнал с абсолютно нищо помисли си хубаво ? а вие говорили сте си по въпроса за вас двамата смисъл за връзка ? може би момичето си е такова обича да е заобиколена от момчета които я харесват знам ли

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Ужасно

Здравейте от известно време насам ме тормози нещо. Аз съм на 18 години и съм влюбен несподелено в 17 годишно момиче.
    Тя е страхотна жена, много красива и лъчезарна.
    В началото като се запознахме, тя се държеше страхотно, говорихме си с часове, предлагаше ми да ходим на кафе, на дискотека, дори си разменихме телефоните. Минаха няколко дни и тя промени отношението си към мен.
    Тя има много ухажори, постоянно има мъже, които я задяват.
    Когато седна при нея, спира да говори, само мълчи. Като дойде някой друг, си говори с тях, но е мен не. Избягва ме, но същевременно ме наблюдава. При всяка възможност сяда така, че да може да мята погледи. Но аз се измъчвам много, защото тя ме избягва и гледа на говори с мен. Какво да правя ?
    Ей ся слагам боба.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Никъде и Навсякъде

Re: Ужасно

Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Здравейте от известно време насам ме тормози нещо. Аз съм на 18 години и съм влюбен несподелено в 17 годишно момиче.
    Тя е страхотна жена, много красива и лъчезарна.
    В началото като се запознахме, тя се държеше страхотно, говорихме си с часове, предлагаше ми да ходим на кафе, на дискотека, дори си разменихме телефоните. Минаха няколко дни и тя промени отношението си към мен.
    Тя има много ухажори, постоянно има мъже, които я задяват.
    Когато седна при нея, спира да говори, само мълчи. Като дойде някой друг, си говори с тях, но е мен не. Избягва ме, но същевременно ме наблюдава. При всяка възможност сяда така, че да може да мята погледи. Но аз се измъчвам много, защото тя ме избягва и гледа на говори с мен. Какво да правя ?
    Ей ся слагам боба.
    Е тва ме изкърти на max........ а сега по темата явно вече не си и интересен но и в това неможем да бъдем сигорни защото както казаха по-горе ние жените сме сложни същества а и понякога незнаем какво искаме

Град
    Париж

Re: здр

И би ли ни разсянил какво става?
    Чакаме
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми