- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ужасно
Първоначално написано от Erica
Може и да си права, но не могада разбера, защо само с ен се държи така. Много по лесно щеш да и е, като я птах защо така, да ми отговори че не я кефя, а не да мъчи.
Като не ти обръща внимание, прави се на голяма работа и не иска да говорите - ОСТАВИ Я! Не се занимавай вече с нея! В крайна сметка всеки си има достойнство и на всеки чашата му прелива! Няма да и вървиш подир гъза я! Ха, пуууу неориентирани хора! (съжалявам, че така грубо се изразявам за нея, обаче, се нервиварах, какво и пречи да поговoрите, сливи ли има в устата си?)![]()
Днес си направих експеримент, с ревнуване. Викнах една позната уж да дойде преди плажа, на който бяхме тръгнали , ама не да парадираме ей така. И я чаках при онази. Ей сега минах, тя дори не иска да ми говори, едно сериозно и аз я попитах "Добре, що си такъв инат", а тя се захили много, след което пак стна сериозна.
Мисля че ми е ясно вече какво става ;![]()
мммм и аз съм се държала така шото спр мнг харесвах 1 момче и ме беше срам и незнаех какво да кажа беше ме страх да не разбере или да не сбъркам някъде в отношенията ни....ама за въпросното момиче нз
Според мен момичето просто не иска да ти дава напразни надежди ,защото не те харесва ,а те наблюдава защото на всяко момиче и е приятно да знае че повече момчета я харесват !Някак си изучава едва ли не твоето поведение ...нещо такова ,не мога и аз много точно да ти го обясня .Жените сме сложни същества!![]()
защо не я заговориш за нещо и ако тя не ти отг или се измъкне просто я питай защо се държи така
I can't stop myself from loving you <3
И би ли ни разсянил какво става?Първоначално написано от Monopich17
A qui
Ами ти сигурен ли си че не си я засегнал с абсолютно нищо помисли си хубаво ? а вие говорили сте си по въпроса за вас двамата смисъл за връзка ? може би момичето си е такова обича да е заобиколена от момчета които я харесват знам ли![]()
Ей ся слагам боба.Първоначално написано от Monopich17
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Е тва ме изкърти на max........ а сега по темата явно вече не си и интересен но и в това неможем да бъдем сигорни защото както казаха по-горе ние жените сме сложни същества а и понякога незнаем какво искамеПървоначално написано от Bai Toq
ЧакамеПървоначално написано от Erica
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()