- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пррепоръчаите ... - Даите съвет ...
Дадена ситуация: ако ти се налага да спиш с момиче и тя още е девствена и ти него знаеш, добре ли е да е питаш дали е девствена и как точно (най-правилно и по-"дискретно" да кажа) или е по - добре сам да го разбереш.
даите съвети хора!
![]()
![]()
![]()
Обичам Айрон Майден!Първоначално написано от Джудиста
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
"ако ти се налага да"![]()
![]()
ти по задължение ли ще праиш секс с нея еми питай я дали е дествена
да знаеш поне докаде е в нещата
Vladoka rulzzz
- Aaaa ,мацка, *почесваш се по тила и клатиш глава* - някой друг да те е минавал скоро?![]()
![]()
![]()
Просто я питай, няма да те изяде...![]()
![]()
![]()
Ами гадже ли ти еще ти бъде по - удобно да я питаш един два дни преди секса за да си подготвен какво да очакваш
![]()
Kogato trygnesh da pravish sex s momiche, koeto e devstveno 100% shte si razbral ot predi tova, che ne e spala s drug. Kogato ne si i pyrvia, nqma smisal ot podoben razgovor.
Ех .. ами попитай я просто .. "Девствена ли си?" и толкова .. Трябва да знаеш преди да тръгнеш да спиш с нея....
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Еми питай си я .....Първоначално написано от Джудиста
![]()
![]()
Това си е нейна работа. Ако тя не ти каже - толкова по-зле за нея. Няма какво да я питаш.. и без друго сигурно са единици тия ок.14-15-годишните, които са девствени, пък за по-големите... те са си направо за Червената книга на България, ако ги има.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Като трагнете да се ебете според мен ти ше разбереш дали е девствена или не.Пак ако искаш я питай няма ништо страшно![]()
Мм най-добре да я питаш ..![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
питаш![]()
Попитай така - Имала ли си досега полови контакти с други момчета ?
и ще разбереш ,нито ще се сърди нито нищо![]()