- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарьк
Майка ми има след няколко дни рожден ден и се 4удя какво да й взема.Ако може да ми дадете някакви предложения ще сьм ви благодаренБлагодаря предварително
![]()
Komplekt ot obeci i prasten,nqkoi hubav parafum
може би 1 кутия бонбони или 1 букет![]()
Вибриращата самобръсначка на Жилет... Шегувам се, според мен би се зарадвала на пръстен, гривна, парфюмче, или нещо за спомен от теб!
![]()
So that each and every woman could find her perfect guy
елегантно портмоне със твоя снимка вътре (може и ваша обща).Ама не портмоне от сергиите за 5 лева,ами нещо наистина стойностно.Аз на мойтЪ майка т'фа подарих,много се зарадва.
+1 - може и един хубав голям букетПървоначално написано от Cvetito53
![]()
И моята майка има рожден ден след няколко дни.Ако обича цветята, може да и подариш някакво саксийно цвете.Има голямо разнообразия в цветарските магазини.Аз на моята мисля да и купя точно това.Тя като види цвете, което няма , много се кефи.
![]()
ако обича да носи часовници това е добър вариант да избереш някой готин от скъпарска марка![]()
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
мерси мн![]()
podari i i tova koeto tq nai mnogo ubi4a ili haresva i da i ostane za spomen brata podari na moita maika lanec ot srebro s srebarna roza i tq mn mu sa zaradva
Зависи от интересите й. По-горе дадоха добри предложения. Може и някоя книга, ако обича да чете.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ако обича стайните цветяцвете
ако нямаш много паричкиедин хубав букет ще я зарадва, повярвай ми
ако си няма часовниккупи й
ако колекционира нещо...
повечето жени се радват на бижутанякое сребърно синджирче и гривничка,може пък само висулка, обеците също са добра идея, виж, за пръстен е по- сложно, ако и знаеш пръста й вземи, но ако не..не рискувай
ако обича козметикатаима разни комплектчета - кремче,парфюм и дезедорант; може само хубав скъп парфюм
както казаха по-горе,ако обича да четекнига, много удачен вариант, ако не се сетиш нищо друго
![]()
ако харесва сувениритеможе да и вземеш нещо за спомен
![]()
ако й познаваш вкусазащо пък не и някоя блузка
![]()
ако се е оплаквала скоро, че се нуждае от нещоти си наред
ако работи в Банка или нещо таковаедна хубава скъпа химикалка е доста стойностен подарък
![]()
Дано съм ти помогнала поне малко![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
в никакъв случей да НЕ е нещо за къщата,че моята щеше да ме изяде![]()
Ами зависи какво обича - примерно ако обича бижута можеш някой пръстен или обеци, както други казаха има много оригинални портмонета или някое комплектче парфюмче, кремче и там още нещо...
Но най-важното е не цената на подаръка, а самия жест - сигурна съм че каквото и да й вземеш ще се зарадва![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
nqkoi strahoten parfum...
НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.
За един рожден ден подарих на майка ми собственоръчно изработена картичка в която написах стихче за мама. Страшно се зарадва защото и напомни на времето коато бях малкаПросълзи се.
За миналия и рд и взех едно зелено камъче във формата на сърце (точно колкото да се побира в ръката и). Не помня какъв камък беше но си спомням че беше нещо за добра енергия бла бла. Тя обича такива неща и си го носи винаги с нея за късмет![]()
На приятелката на баща ми и бях взела веднъж комплект верижка и гривна които се връзваха с една нейна рокличка както и една книга която ми беше споменала веднъж че иска.
Мисля че на всичко което показва че си помислил за нея и интересите и ще я зарадва![]()
Каса бира.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg