.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Подарьк

Подарьк

Майка ми има след няколко дни рожден ден и се 4удя какво да й взема.Ако може да ми дадете някакви предложения ще сьм ви благодарен Благодаря предварително

Komplekt ot obeci i prasten,nqkoi hubav parafum

може би 1 кутия бонбони или 1 букет

Град
    Банско
    Вибриращата самобръсначка на Жилет. .. Шегувам се, според мен би се зарадвала на пръстен, гривна, парфюмче, или нещо за спомен от теб!
    So that each and every woman could find her perfect guy

елегантно портмоне със твоя снимка вътре (може и ваша обща).Ама не портмоне от сергиите за 5 лева,ами нещо наистина стойностно.Аз на мойтЪ майка т'фа подарих,много се зарадва.

Цитирай Първоначално написано от Cvetito53
    Komplekt ot obeci i prasten,nqkoi hubav parafum
    +1 - може и един хубав голям букет

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    И моята майка има рожден ден след няколко дни. Ако обича цветята, може да и подариш някакво саксийно цвете.Има голямо разнообразия в цветарските магазини.Аз на моята мисля да и купя точно това.Тя като види цвете, което няма , много се кефи.

Град
    pz city
    ако обича да носи часовници това е добър вариант да избереш някой готин от скъпарска марка
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

мерси мн

podari i i tova koeto tq nai mnogo ubi4a ili haresva i da i ostane za spomen brata podari na moita maika lanec ot srebro s srebarna roza i tq mn mu sa zaradva

Зависи от интересите й. По-горе дадоха добри предложения. Може и някоя книга, ако обича да чете.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    ако обича стайните цветя цвете
    ако нямаш много парички един хубав букет ще я зарадва, повярвай ми
    ако си няма часовник купи й
    ако колекционира нещо ...
    повечето жени се радват на бижута някое сребърно синджирче и гривничка,може пък само висулка, обеците също са добра идея, виж, за пръстен е по- сложно, ако и знаеш пръста й вземи, но ако не..не рискувай
    ако обича козметиката има разни комплектчета - кремче,парфюм и дезедорант; може само хубав скъп парфюм
    както казаха по-горе,ако обича да чете книга, много удачен вариант, ако не се сетиш нищо друго
    ако харесва сувенирите може да и вземеш нещо за спомен
    ако й познаваш вкуса защо пък не и някоя блузка
    ако се е оплаквала скоро, че се нуждае от нещо ти си наред
    ако работи в Банка или нещо такова една хубава скъпа химикалка е доста стойностен подарък

Дано съм ти помогнала поне малко
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

в никакъв случей да НЕ е нещо за къщата,че моята щеше да ме изяде

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами зависи какво обича - примерно ако обича бижута можеш някой пръстен или обеци, както други казаха има много оригинални портмонета или някое комплектче парфюмче, кремче и там още нещо...
    Но най-важното е не цената на подаръка, а самия жест - сигурна съм че каквото и да й вземеш ще се зарадва
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

nqkoi strahoten parfum...
    НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    За един рожден ден подарих на майка ми собственоръчно изработена картичка в която написах стихче за мама. Страшно се зарадва защото и напомни на времето коато бях малка Просълзи се.
    За миналия и рд и взех едно зелено камъче във формата на сърце (точно колкото да се побира в ръката и). Не помня какъв камък беше но си спомням че беше нещо за добра енергия бла бла. Тя обича такива неща и си го носи винаги с нея за късмет
    На приятелката на баща ми и бях взела веднъж комплект верижка и гривна които се връзваха с една нейна рокличка както и една книга която ми беше споменала веднъж че иска.
    Мисля че на всичко което показва че си помислил за нея и интересите и ще я зарадва

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Каса бира.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си