.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...

Скок с бънджи!

Хораааа Пускам темата за да Ви се похваля, че вчера скочих с бънджи! От Варна съм и които са от там, знаят, че се скача от Аспаруховия мост. Първо всичко беше на майтап с брат ми, но вчера той ми вика айде да ходим да скачаме едни авери ще ни закарат.... И аз викам ми добре и отидохме Имам и клипче даже, ще го качвам във Vbox-a като имам време и ще го пусна тука. Беше просто...... невероятно! И всеки трябва да опита. Нищо не може да се сравни с това просто. Вярно като се качиш на парапета и ти казват да скочиш, ти е малко куцо и те е страх, но веднъж скочиш ли...... СУПЕР Е! Хах Еми мерси за вниманието Много исках да се похваля просто, и като кача клипчето, ще го пусна да видите за какво става на въпрос.
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Честито. Сигурно ти се е вдигнал адреналина от преживяването. Много бих искала и аз да опитам някой път.

Град
    Варна...
    Аееее Ся видях, че няма да мога да го кача във Vbox-a щото там максималния размер за качване е 100MB, а клипчето е 169MB...... Много кофти ся

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Еее и аз съм мн навита за това ама ...тук .. няма от къде да се ска4а

ина4е браво .. .. мн искам да видя клип4ето000
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Еее и аз съм мн навита за това ама ...тук .. няма от къде да се ска4а

ина4е браво .. .. мн искам да видя клип4ето000
    Еми и аз искам да го пусна тука ама..... Ако има начин от компа направо тука да го постна и ако някой знае как и ми обясни ще го пусна. хаха

Еми то има програми за намаляне размера на клипчета. Бях си изтеглила такава,ама не й схванах .. Потърси в гуугъл за информация,изтегли си такава програмка,смали размера на клипа и го качи. После ние ще гледаме. ;P

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    Еми то има програми за намаляне размера на клипчета. Бях си изтеглила такава,ама не й схванах .. Потърси в гуугъл за информация,изтегли си такава програмка,смали размера на клипа и го качи. После ние ще гледаме. ;P
    Аааа то мноо сложно бееее Уффф пък така искам да го кача....... Ама хич ме няма с тия работи и 100% ще объркам нещо...

колко пари искат за тоя скок

мене ме навиваха да ходим, ама още се чудим...

Град
    в мазето ;dd
    браво бравоооо :P :P

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от tinky_winky

Еми значи по принцип е 50 лева, ама за ученици и студенти е 40 лева, ама трябва да дадеш документ някакъв или лична карта. повярвай ми 40 лева може да ти се виждат много.... но си заслужава!

Цитирай Първоначално написано от stefity

Еми значи по принцип е 50 лева, ама за ученици и студенти е 40 лева, ама трябва да дадеш документ някакъв или лична карта. повярвай ми 40 лева може да ти се виждат много.... но си заслужава!
    е като за такова изживяване се дават

Град
    Варна...

е като за такова изживяване се дават
    И аз така викам После малко проблеми с бащата имах ама.... То при свършен факт ко да се прай вече

Аааа то мноо сложно бееее Уффф пък така искам да го кача....... Ама хич ме няма с тия работи и 100% ще объркам нещо...
    И аз бях така с клипчето ми за Linkin Park. Сигурно 2 месеца след като го направих не можех да го кача,пробвах да режа някой части и все беше голямо за сайта. Едно момиче ми го направи с някаква програма във формат .flv и така успях да го кача ..

Град
    Варна...
    И аз бях така с клипчето ми за Linkin Park. Сигурно 2 месеца след като го направих не можех да го кача,пробвах да режа някой части и все беше голямо за сайта. Едно момиче ми го направи с някаква програма във формат .flv и така успях да го кача ..
    Пффф И аз ся се чудя кой да измоля да ми го напрай.... ма май никой я няя тая програма...

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    total video converter - има я в дата.бг
    елементарна е за ползване...
    Елементарна е да, но и там масималния размер за качване 100MB, а клипчето е 169MB....

Качи го в youtube .

Пробвай да го качиш в Youtube.com

Някой качват цели филми във vbox7.com .. http://vbox7.com/play:0f14a195 .. Пиши на потребителя ЛС. Питай го с коя програма го е качил и как .. Идея. Може да ти помогне.

Град
    Варна...
    Някой качват цели филми във vbox7.com .. http://vbox7.com/play:0f14a195 .. Пиши на потребителя ЛС. Питай го с коя програма го е качил и как .. Идея. Може да ти помогне.
    Послушах те и му писах.... Ся остава да ми отговори

Искам и ааааааааааааааааааааааззз зззззззззззззз ;( Ама трябва да чакам още година,че иначе трябва да имам разрешение от нашите Само чакам.И 100 лева да е пак ще скоча От малък искам да го направя това Просто смао си го представям-скачам и летяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от A_B_C
    Искам и ааааааааааааааааааааааззз зззззззззззззз ;( Ама трябва да чакам още година,че иначе трябва да имам разрешение от нашите Само чакам.И 100 лева да е пак ще скоча От малък искам да го направя това Просто смао си го представям-скачам и летяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
    Хах... еми аз съм на 16 и не ми искаха разрешение... Само лична карта или някав документ Пък и те наще не знеха...разбраха, чак след като скочих

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Ооо аз имам слабо сърце за такова нещо..Иначе браво!
    ♥ ♥ ♥

Ей супер. Преди 2 години приятелите ми всички се метнаха оттам само аз не успях, защото нямах пълнолетие... Пък сега вече не ми стиска ;/
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

мене пък татко ми каза,че трябвало да имаш медицинско,за да скочиш.... Аз пък мислех,че се е навил...
    Heaven just isn't hot enough
    Burn me alive, inside
    Living my life's not hard enough
    Take everything away

Йеа, още ли е 50 лева ... Скачах преди 3 години с брата и още приятели от моста на подбалканския път към София ... Там гледката и преживяването е уникална ... За скока с бънджи наистина трябва да имаш голяма смелост Аз едвам се навих, но в крайна сметка после се чувствах прекрасно
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си