- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Скок с бънджи!
ХорааааПускам темата за да Ви се похваля, че вчера скочих с бънджи!
От Варна съм и които са от там, знаят, че се скача от Аспаруховия мост. Първо всичко беше на майтап с брат ми, но вчера той ми вика айде да ходим да скачаме едни авери ще ни закарат....
И аз викам ми добре и отидохме
Имам и клипче даже, ще го качвам във Vbox-a като имам време и ще го пусна тука.
Беше просто...... невероятно! И всеки трябва да опита. Нищо не може да се сравни с това просто. Вярно като се качиш на парапета и ти казват да скочиш, ти е малко куцо и те е страх, но веднъж скочиш ли...... СУПЕР Е! Хах
Еми мерси за вниманието
Много исках да се похваля просто, и като кача клипчето, ще го пусна да видите за какво става на въпрос.
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Честито. Сигурно ти се е вдигнал адреналина от преживяването. Много бих искала и аз да опитам някой път.![]()
АееееСя видях, че няма да мога да го кача във Vbox-a щото там максималния размер за качване е 100MB, а клипчето е 169MB...... Много кофти ся
![]()
Еее и аз съм мн навита за това ама ...тук .. няма от къде да се ска4а![]()
![]()
ина4е браво .. .. мн искам да видя клип4ето000![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Еми и аз искам да го пусна тука ама.....Първоначално написано от -4arovnata-
Ако има начин от компа направо тука да го постна и ако някой знае как и ми обясни ще го пусна. хаха
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми то има програми за намаляне размера на клипчета. Бях си изтеглила такава,ама не й схванах ..Потърси в гуугъл за информация,изтегли си такава програмка,смали размера на клипа и го качи. После ние ще гледаме. ;P
Аааа то мноо сложно бееееПървоначално написано от LINKNOT
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Уффф пък така искам да го кача.......
![]()
Ама хич ме няма с тия работи и 100% ще объркам нещо...
![]()
![]()
колко пари искат за тоя скок![]()
мене ме навиваха да ходим, ама още се чудим...![]()
браво бравоооо![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми значи по принцип е 50 лева, ама за ученици и студенти е 40 лева, ама трябва да дадеш документ някакъв или лична карта.Първоначално написано от tinky_winky
повярвай ми 40 лева може да ти се виждат много.... но си заслужава!
![]()
е като за такова изживяване се даватПървоначално написано от stefity
![]()
И аз така викамПървоначално написано от tinky_winky
После малко проблеми с бащата имах ама....
То при свършен факт ко да се прай вече
![]()
И аз бях така с клипчето ми за Linkin Park. Сигурно 2 месеца след като го направих не можех да го кача,пробвах да режа някой части и все беше голямо за сайта. Едно момиче ми го направи с някаква програма във формат .flv и така успях да го кача ..Първоначално написано от stefity
![]()
ПфффПървоначално написано от LINKNOT
![]()
И аз ся се чудя кой да измоля да ми го напрай.... ма май никой я няя тая програма...
![]()
Елементарна е да, но и там масималния размер за качване 100MB, а клипчето е 169MB....Първоначално написано от exploitedteen
Някой качват цели филми във vbox7.com .. http://vbox7.com/play:0f14a195 .. Пиши на потребителя ЛС. Питай го с коя програма го е качил и как .. Идея. Може да ти помогне.![]()
Послушах те и му писах....Първоначално написано от LINKNOT
Ся остава да ми отговори
![]()
Искам и ааааааааааааааааааааааззз зззззззззззззз ;( Ама трябва да чакам още година,че иначе трябва да имам разрешение от нашитеСамо чакам.И 100 лева да е пак ще скоча
От малък искам да го направя това
Просто смао си го представям-скачам и летяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Хах... еми аз съм на 16 и не ми искаха разрешение...Първоначално написано от A_B_C
Само лична карта или някав документ
Пък и те наще не знеха...разбраха, чак след като скочих
![]()
Ооо аз имам слабо сърце за такова нещо..Иначе браво!![]()
♥ ♥ ♥
Ей супер. Преди 2 години приятелите ми всички се метнаха оттам само аз не успях, защото нямах пълнолетие... Пък сега вече не ми стиска ;/
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
мене пък татко ми каза,че трябвало да имаш медицинско,за да скочиш....Аз пък мислех,че се е навил...
Heaven just isn't hot enough
Burn me alive, inside
Living my life's not hard enough
Take everything away
Йеа, още ли е 50 лева ... Скачах преди 3 години с брата и още приятели от моста на подбалканския път към София ... Там гледката и преживяването е уникална ...За скока с бънджи наистина трябва да имаш голяма смелост
Аз едвам се навих, но в крайна сметка после се чувствах прекрасно
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”