Цитирай Първоначално написано от machoka
Make_Me_Laugh не съм съгласен с това, което казваш, освен за ОС и за 200-300те лева. Вистата ще лети на 2ГБ рам с 1.7процесор, личен опит от една година съм с такава конфигурация на моя MSI

До авторката - най-първият линк който си дала в началото на темата е ТВОЯТ компютър. 2 Гхерца, 2ГБ Рам и най-важното - 8CELL батерия - вистата ще ти хвърчи, имаш кардриййдър и достатъчно голям хард. Не е геймърски, защото видеото ти е слабо и новите игри няма да вървят добре ако въобще тръгват.
За вентилаторите и MSI напълно отхвърлям твърдението по-горе, че били калпави. С същия лаптоп съм /само че 1.7процесор/, натоварвам го много и никакъв проблем до сега, а и професионални тонрежисьори работят с подобен на МСИ, правят караоекето примерно в клуб Алкохол на Раковска с такъв и съм говорил - не мърдат.

Само че е 14.1, това не е много голямо - другият вариант е на ACER - във вторият пост - той е widescreen 15.4 - напълно достатъчно. Това не е никак малка подробност, този ACER също не е за пренебрегване, нищо че е 300Мгхз по-слаб, сравнително по-голяма матрица и все пак 40ГБ хард отгоре.
За това ли като отидох да кажа за лаптопа си в Техномаркет, откъдето съм го купила, че нещо ме съмнява вентилатора, веднага ме попитаха да не би да става въпрос за МСИ. Аз казах, че става въпрос за ХП..
Слава Богу, се оказа, че му няма нищо и само си въобразявам.
Ти може и да си попаднал на хубав, но като цяло евтините лаптопиу дори и с що-годе добри параметри, нещо ще им куца.