Първоначално написано от
machoka
Make_Me_Laugh не съм съгласен с това, което казваш, освен за ОС и за 200-300те лева. Вистата ще лети на 2ГБ рам с 1.7процесор, личен опит от една година съм с такава конфигурация на моя MSI
До авторката - най-първият линк който си дала в началото на темата е ТВОЯТ компютър. 2 Гхерца, 2ГБ Рам и най-важното - 8CELL батерия - вистата ще ти хвърчи, имаш кардриййдър и достатъчно голям хард. Не е геймърски, защото видеото ти е слабо и новите игри няма да вървят добре ако въобще тръгват.
За вентилаторите и MSI напълно отхвърлям твърдението по-горе, че били калпави. С същия лаптоп съм /само че 1.7процесор/, натоварвам го много и никакъв проблем до сега, а и професионални тонрежисьори работят с подобен на МСИ, правят караоекето примерно в клуб Алкохол на Раковска с такъв и съм говорил - не мърдат.
Само че е 14.1, това не е много голямо - другият вариант е на ACER - във вторият пост - той е widescreen 15.4 - напълно достатъчно. Това не е никак малка подробност, този ACER също не е за пренебрегване, нищо че е 300Мгхз по-слаб, сравнително по-голяма матрица и все пак 40ГБ хард отгоре.