- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Когато едно момиче е девствено, е по - добре химена да се ра
Когато едно момиче е девствено, е по - добре химена да се разкъса с пръсти или с **** кое е по предпочитано (или това момичето си го избира в дадени случай)
![]()
![]()
![]()
Himena ne moje da se skysa s pryst. Moje samo da te predrazpoloji i da te vyzbudi poveche kato ti vkarva pyrvo pryt.
Да бе не може да се разкъса с пръст ..как да не може...ако не стане с 1 дай с 2 ве4е 6е стане..ИНА4Е ТИ СИ ИЗБИРАШ ДАЛИ ДА ТЕ ОТВОРИ МЪЖ ИЛИ ТИ![]()
Да, да .. с един пръст ако не станело .. Ъпсурд е да се скъса с един пръст .. Още малко с тампон ще кажеш, че става ... Пръстите са, за да те поразшири леко - дно е с пръсти, съвсем друго е с "мъжки полов орган".Първоначално написано от besnicataa
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
em spored men po dobre e parvo s prasti.s prastite e po odobno boli po malko otkolkoto s "majki polov organ" .moga da ti dam za primer 2 frendki .ednoto momi4e ostavi na mom4e da i razkasa himenata i q bolq dosta.dokato dr fr be6e si braknala s prasti nqkolko pati predi da spi s mom4e.i posle kato se eba s gjto si kaza 4e ne q e bolqlo vaob6te.spored mene s prasti e po dobre![]()
![]()
^ Zashto za Boga slagate "myjki polov organ" v kavichki?!
Ако си го разкъсваш с цел да не те боли въобще, искам да ти кажа, че пак ще има (дори и минимална).
Голям размер на картинката! /machoka/
Shte q boli mnogo poveche sama, otkolkoto, ako go napravi myj.Първоначално написано от sweet_baby_cool
И аз така . . . при първият ми път беше директно с . . . ,а не с пръстиПървоначално написано от ell_ownz
![]()
po igrai si s malko s prust i posle sledva s 4len
i ako si dostatu4no vuzbudena
i nqma ad te boli mn i nqma da ima mn kruv
6to qko ne si vujbudena dostatu4no purvo 44e mn 6a ta boli vtoro 4e 6 ima pove4e kruv
+1 ..Първоначално написано от baby_bitch
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii